ehsanservat
کاربر سایت
یادمه بازی Prince of Persia: The Forgotten Sands و Prince of Persia: Rival Swords
رو کنسول nintendo wii بازی کرده بودم
واقعا عالی بودن
رو کنسول nintendo wii بازی کرده بودم
واقعا عالی بودن
خالق Prince of Persia گفته دوست داره با یه ریبوت این سری رو به صنعت برگردونه!
آخرین اخبار از popمنبع درواقع توییتر هست که Gamespot اون رو به شکل خبر منتشر کرد. ماجرا هم از این قراره که خانوم Chrissy Tiegen یه توییت میکنه و میگه خیلی PoP رو دوست داشته و از بازی کردنش لذت میبرده، و چقدر خوب میشه که این سری هنوز زنده باشه و ادامه داشته باشه.
جناب مکنر هم واکنش نشون میده به این توییت و میگه کریسی، من میدونم خیلی های دیگه هم همین حس رو دارن. و ما همه تلاشمون رو خواهیم کرد تا این (بازگشت PoP) اتفاق بیفته. جناب مکنر علاقه دارن که PoP رو ریبوت کنن و دوباره برگردونن به صنعت.
البته همونطور که گفتم این صرفا نظر جوردن مکنر هست و گویا داره مخ روسای یوبیسافت رو میزنه تا اجازه بدن سری رو ادامه بده. و شایدم صرفا چون دیده بانو کریسی درخواست کرده جوگیر شده یه چیزی پرونده
پ.ن: اتفاقا ملت هم کلی توییت کردن که ادامه 2008 رو بسازه، اما به نظر من اگه قراره پرینس بعدی ادامه ایشون باشه همون نسازن بهتره. جز یه چیزی تو تم WW از طرف اینجانب به عنوان PoP پذیرفته نمیشه.
پ.پ.ن: PoP:WW از نظر من بهترین اکشن ادونچر تاریخ و کلا هم جزو 5 تا بازی خفن تمام اعصاره!
جالب بود که حرفی از KB نزد
مشکل TTT این بود که حتی نتونست اون فضای fairy tale مانند SOT رو پیاده کنه. کلا یچیز بی هویت بود متاسفانه.جالب بود که حرفی از KB نزد
در هر صورت چرندیاتی که مکنر سر WW گفت به قیمت زمین خوردن کلی سری تموم شد.این بشر فکر می کرد سری با جو گل و بلبلی و دیزنی واری می تونه ادامه بده اما اشتباه بودن حرف هاش اثبات شد ولی به چه قیمتی؟
دارک پرنس قرار بود خیلی خفن تر از اون چیزی باشه که در TTT دیدیممشکل TTT این بود که حتی نتونست اون فضای fairy tale مانند SOT رو پیاده کنه. کلا یچیز بی هویت بود متاسفانه.
ولی با تمام این از سر و ته زدنای بازی من بازم با دارک پرنس حال میکردم
Godsmack - I Stand Alone
در اصل این ترک برای فیلم اسکورپیون کینگ و به درخواست کارگردانش چاک راسل از سالی ارنا ساخته شده و در جاهای دیگه هم ظاهر شده و بسیار موفق هم بوده.ولی خب همه می دونیم که این ترک بیشتر با WW شناخته میشه تا با اسورپیون کینگ این هم یکی دیگه از عجایب WW