یه مقدار زیادی جلو رفتم ولی هنوز چیزی شبیه به گری فاکس ندیدم...
راستی یه چیزی.
گرافیک متال یک خیلی خراب بود...طوری که هرچی زور میزدی نمیتونستی تجسم کاملی از قیافه طرف پیدا کنی.
مثلا قیافه گری فاکس رو اصلا نمیشه گفت چه شکلیه.(اونموقع که ماسکش رو برمیداره!)
یا قیافه سایکومنتیس بدون ماسک.
یا هرچی! به هر حال معلوم نبود دقیقا چه شکلین.الان راهی هست که بفهمیم؟
باتشکر....
سلام دوستان
1.من می خواستم بگم که طبق گفته کلنل قرار تو خاور میانه بازی کنیم منتهی موردی که اینجا هست اینه که اون مجسمه ها یا برای روم هست یا یونان(که این یونانه غیر ممکنه) پس در این مورد فکر کنم که حرف آقای دارک فیلد درستر باشه که در اسرائیل و اون طرفها باید باشه اما الان مردم اون خطه که مثل افغان ها لباس نمیپوشن؟!
2.کسی میدونه این بچه که بغل رایدنه بچه کیه؟میدونم این عکس خیلی قدیمیه منتهی گفتم شاید شما عزیزان اطلاع داشته باشید
3.توی MGS3 بعد از اینکه Pain رو میکشید تویه یک Cut-Sceneی که boss به volgin این خبرو میده بعد volgin قاطی میکنه دیوارو میاره پائین اونجا تا حالا The End رو کشتین؟
موفق باشید.
من زدمش . ولی یه بار برای تفریح . بعد از اول بازی رو لود کردم ..توی MGS3 بعد از اینکه Pain رو میکشید تویه یک Cut-Sceneی که boss به volgin این خبرو میده بعد volgin قاطی میکنه دیوارو میاره پائین اونجا تا حالا The End رو کشتین؟
میشه اما باید توی هیچ کدوم از گروهات BigBoss نباشه.مثلا وقتی بیگ باس دستگیر میشه شما میتونی وقتی میخوای به ماموریت وارد بشی گروهت رو انتخاب کنی.آلفا دلتا و چارلی.اگر از اون قسمت Gray Fox منظورت MGS: PO هست که تو اونجا اسمش Null ـه درمورد قیافهء اونام میتونی به MGS: TTS که روی GC اومد مراجعه کنی البته کوجیما اون بازی رو نساخته اما به هرحال. این DGN هم هست اما منتها کارای اشلی وودز خیلی اکسپرسیو و خشنه بسختی چیزی توش مشخصه. نکته بعدی اینه که من یک سوال دارم! من کلی سرباز recruit کردم الانه تمام یونیت هم کاملاً حالا سوال اینه که چطوری میشه با یه یونیت دیگه رفت و درواقع Big Boss رو با خودت نبری؟...
میشه اما باید توی هیچ کدوم از گروهات BigBoss نباشه.مثلا وقتی بیگ باس دستگیر میشه شما میتونی وقتی میخوای به ماموریت وارد بشی گروهت رو انتخاب کنی.آلفا دلتا و چارلی.
باتشکر....
بچه ها سایتی هست که بشه آهنگهای متن Mgs3 رو دانلود کرد مخصوصا اون آهنگی که وقتی میخوای با ایوا به جنگ ولگین بری واقعا اهنگ سازی بازی محشر بود
نمیدونم!
حالا بدبختی موقعی شروع میشه که استامینای خودت ته بکشه بعد باید از اون شنگولها استفاده کنی! هم مشکل تسلیحات دارن هم اونایی که گفتی!
من هنوز پارامدیک رو گیر نیاوردم! سر کدوم قبریه!!
سیجینت هم قرار شده بیاد اون هم نمیدونم کجاست.الان باید برم چندتا تکنسین کش برم تا کنترل از راه دور درست کنن برام!!!!
درکل یه سری کارای بیهوده ای باید بکنی تا بازی جلو بره و این میره رو اعصاب!!
در ضمن افسرهایی که توی بخش بیمارستان پیدا میکنی استامینای خوبی دارن!
باتشکر....