ARTHUR WESKER “We can’t change what’s done, we can only move on. کاربر سایت Jun 23, 2022 #91 Reactions: Boca City, T rex, Victory و 10 کاربر دیگر
ARTHUR WESKER “We can’t change what’s done, we can only move on. کاربر سایت Jun 23, 2022 #92 Reactions: Boca City, T rex, Victory و 11 کاربر دیگر
ARTHUR WESKER “We can’t change what’s done, we can only move on. کاربر سایت Jun 24, 2022 #93 Reactions: Boca City, T rex, Victory و 11 کاربر دیگر
ARTHUR WESKER “We can’t change what’s done, we can only move on. کاربر سایت Jun 24, 2022 #94 Reactions: Boca City, T rex, Victory و 10 کاربر دیگر
ARTHUR WESKER “We can’t change what’s done, we can only move on. کاربر سایت Jun 24, 2022 #95 Reactions: Boca City, T rex, Victory و 10 کاربر دیگر
ARTHUR WESKER “We can’t change what’s done, we can only move on. کاربر سایت Jun 24, 2022 #96 Reactions: Boca City, T rex, Victory و 9 کاربر دیگر
ARTHUR WESKER “We can’t change what’s done, we can only move on. کاربر سایت Jun 25, 2022 #97 دام و ماریا Reactions: Boca City, T rex, Victory و 9 کاربر دیگر
ARTHUR WESKER “We can’t change what’s done, we can only move on. کاربر سایت Jun 25, 2022 #98 Reactions: Boca City, Victory, God Foot و 7 کاربر دیگر
ARTHUR WESKER “We can’t change what’s done, we can only move on. کاربر سایت Jun 25, 2022 #99 Reactions: Boca City, Victory, God Foot و 7 کاربر دیگر
ARTHUR WESKER “We can’t change what’s done, we can only move on. کاربر سایت Jun 25, 2022 #100 Reactions: Boca City, Victory, God Foot و 7 کاربر دیگر
ARTHUR WESKER “We can’t change what’s done, we can only move on. کاربر سایت Jun 26, 2022 #101 Reactions: Victory, God Foot, Sina pishdar و 7 کاربر دیگر
amir code کاربر سایت Jun 26, 2022 #102 واقعا صنعت به همچین ip نیاز داره امیدوارم قسمت 6 را تا سال اینده معرفی کنن ممنون بابت پست ها بهزاد Reactions: Boca City, Victory, God Foot و 7 کاربر دیگر
ARTHUR WESKER “We can’t change what’s done, we can only move on. کاربر سایت Jul 15, 2022 #103 نوشته شده توسط Amirbeta: گیرز 1 آلتیمیت ادیشن به نظرم آندرریت ترین بازسازی تاریخه امروز رفتم سراغش و تونست اون حس رویایی که برای اولین بار گیرز 1 رو بازی کردم تا حدودی زنده کنه بیشتر... منم چند وقت پیش تموم کردم.واقعا فوق العاده بود نمیدونم چرا اسپنسر بازی را نمیده دست کلیفی.راحت میتونه به اوج برش گردونه Reactions: Boca City, Victory, God Foot و 6 کاربر دیگر
نوشته شده توسط Amirbeta: گیرز 1 آلتیمیت ادیشن به نظرم آندرریت ترین بازسازی تاریخه امروز رفتم سراغش و تونست اون حس رویایی که برای اولین بار گیرز 1 رو بازی کردم تا حدودی زنده کنه بیشتر... منم چند وقت پیش تموم کردم.واقعا فوق العاده بود نمیدونم چرا اسپنسر بازی را نمیده دست کلیفی.راحت میتونه به اوج برش گردونه
ARTHUR WESKER “We can’t change what’s done, we can only move on. کاربر سایت Aug 3, 2022 #104 Gears Of War 4 Reactions: Boca City, God Foot, Sina pishdar و 5 کاربر دیگر
amir code کاربر سایت Aug 3, 2022 #105 بهزاد مرحله موتورسواری گیرز 4 واقعا عالی بود یادمه هست تو تلگرام مثل خر کیف کرده بودی خدا کنه e3 2023 قسمت 6 را معرفی کنند Reactions: Boca City, God Foot, ABBAAB و 6 کاربر دیگر
بهزاد مرحله موتورسواری گیرز 4 واقعا عالی بود یادمه هست تو تلگرام مثل خر کیف کرده بودی خدا کنه e3 2023 قسمت 6 را معرفی کنند