بحث و تبادل نظر در مورد سری Final Fantasy

• Thread starter Thread starter Capcom
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ای بابا حمید بدک نبود زیاد ازش ایراد نگیر
ولی من از اون دختر زیاد خوشم نیامد یونا را میگم
بعد اره من هم صدردصد نتوانستم پایینشه ببینم #:-s

متاسفانه FFX-2 جزو بدترین بازیهای سری فایناله و شخصیت یونا در این بازی یکی از بدترین شخصیت های زن کل فاینالها لقب گرفته (من تو صفحات اولیه این تاپیک کامل لیست بهترینها و بدترینهای تاریخ فاینال رو به نقل از رای گیری طرفداران فاینال تو سایتهای خارجی گذاشتم )
متاسفانه حق باشماس و شخصیت دوست داشتنی و محجوب یونا در FFX تبدیل به یه هفت تیر کش در FFX-2 شده که اصلا به مذاق طرفداران این سری خوش نیومد ;)
اینم لینک انتخاب بهترین و بدترین کاراکتر مرد و زن در بازیهای فاینال :
لینک

آخرین ویرایش:
دوستان داشتم همین طور میکشتم
و یک سایت باحال پیدا کردم
sephirothaf2b.jpg

این یکشون هست ولی باحالا گفتم بذارم یک حالی کنید
http://forums.hardwarezone.com.sg/showthread.php?t=2277999

خود فروشگاه بازیسنتر اکشن فیگور sephiroth رو داره
راستی اون دموی فاینال 14 رو دانلود کردی؟
اره دارم دانلود میکنم نمیدونم چه مرگش میشه شب ها سرعت شاتل افتضاح میاد پایین من که روزها با سرعت 280 دانلودمه شب ها میشه 30 یا 40 یا اصلا دانلود نمیکنه من خودم یک شبی حواسم بهش بود دیدم که خیلی پینگش ارور میده و برای همین اذیت میشم دانلود کنم
فقط دو تا پورتش مونده یعنی 300 مگ فقط ایشاله امشب تمام میشه و فردا نصبش میکنم و میگم چه جوریه:((

اره دارم دانلود میکنم نمیدونم چه مرگش میشه شب ها سرعت شاتل افتضاح میاد پایین من که روزها با سرعت 280 دانلودمه شب ها میشه 30 یا 40 یا اصلا دانلود نمیکنه من خودم یک شبی حواسم بهش بود دیدم که خیلی پینگش ارور میده و برای همین اذیت میشم دانلود کنم
فقط دو تا پورتش مونده یعنی 300 مگ فقط ایشاله امشب تمام میشه و فردا نصبش میکنم و میگم چه جوریه:((
خوب ما هم منتظریم. حتما چند تا شات هم بزار اگه اجرا شد:x

نه فکر نکنم
حتما انلاین
راستی فکر کنم هر وقت مبینی من پست زدم سریع میایی مبینی من چه کار کردمه:d اخرش نترس اگر بازیش کردم که فردا صدرصد بازیش میکنم >:d<
به تو اولین نفر میگم:">

نه فکر نکنم
حتما انلاین
راستی فکر کنم هر وقت مبینی من پست زدم سریع میایی مبینی من چه کار کردمه:d

خوب فهمیدی آخه نمیدونی چقدر استرس دارم من با اینکه هیچی از داستان بازی نمیفهمم ولی عاشق فاینالم خیلی بهم حال میده

خوب فهمیدی آخه نمیدونی چقدر استرس دارم من با اینکه هیچی از داستان بازی نمیفهمم ولی عاشق فاینالم خیلی بهم حال میده
:d:d:dاسترس تا این حد
ای بابا باید از داستان سر دربیاری داستانش واقعا عالیه واقعا و من تا حالا هیچ داستانی را به پای داستان های فینال فانتزی را نه دیدم نه بازیشان کردمه
پس سعی کن از داستان های فینال سر دربیار چون واقعا عالی:x

نه فکر نکنم
حتما انلاین
راستی فکر کنم هر وقت مبینی من پست زدم سریع میایی مبینی من چه کار کردمه:d اخرش نترس اگر بازیش کردم که فردا صدرصد بازیش میکنم >:d<
به تو اولین نفر میگم:">
منم اگه ADSL 1 مگ داشتم(طعنه:d ) دانلود میکردم(فقط واسه PC اومده نه؟)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or