عجب... پس cid هم مثل همیشه از رفقای ناباب خواهد بود!
حسین رسما اعلام میکنم ماسامونه رو بکن تو حلق این ماکان! ببین چهاسپویل خرکیی رفت!!!
درباره بازی بگم همون حس فینال های قدیمی رو بخوبی داره.
.میگم یادتون باشه تاپیک دیگه بیایم واسه سایز FFXIIIversuS و بگیم به دلیل حجم بالای اون بوده که SE صرف نظر کرده که.....
گیم پلی FFXIIIversuS باز توی CMT جدیدا نشون دادن. گفته شده بسیار خوف است.
ماکان بعد از اتمام بازی قابلیت جدیدی برای ادامه دادنش بهت ندادن؟
یعنی تو هم داری بازی میکنی دمت گرم حمیدمگه شما بازی نمی کنید؟ من عمرا حالا تمامش کنم! فینال یعنی 200 ساعت بازی
آگاه شدم برادر حمید :biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:امشب می خوام یک خبر تاپ یعنی تعداد دیسک های dvd برای 360 رو از سایز بالای BD این نسخه ps3 بگم. آگاه باش حسین جون
ای نامردهامیگم FF فن واقعی فقط ما دوتا هستیم ها!:biggrin1: بقیه FF فن نما هستن!:biggrin1:
ماکان رسما اعلام جنگ کردی با من با لعو نده ای خدا به چه زبانی بگم لعو ندهپ.ن: حسین رسما اعلام میکنم ماسامونه رو بکن تو حلق این ماکان! ببین چهاسپویل خرکیی رفت!!!
چیه حال میکنی چه چیزهایی میزارم این حرفها رده سنی بالای 20 می باشد:biggrin1:3. حسین با این Give me more power تو هم عجب خوف شدی. ohhh . سهراب!
سهراب برو یک دو کلاسی سواد یاد بگیر بعد بیا اینجازیر دیپلم حرف بزن عسیسم!
حالا که این حرف را زدی دلم را شاد کردی یکمی بهت تخفیف میدم که اونم توی اسپویل بذاری فقط اونجا میتوانی بذاری و دوستان هم هم همین طور یادت نرهحسین چرا انجوری نگاه میکنی؟ این Buster Sword رو ببین و در برو!! اصلا حسین اینارو ولشون کن، یه بیوگرافی جدید از سفیروث دارم مینویسم واسه خودمون دوتا! بیا دهن این سهراب رو سرویس کن...
ممنون ماکان البته ماکان مرتضی این موضع رو 4 روز پیش کامل برام تشریح کرد اما نگفت توش چیزی درمورد kh3 گفتن!!!!راستی یه خبر اختصاصی هم واسه سهراب!!
دوستان آخر Birth ny Sleep میره تو پایان مخفی KHII و همون نامه مخفی که میکی ماوس میده، بعدشم میگه ادامه در KHIII!!:biggrin1:
به زودی KHIII برای PS3 منتشر خواهد شد
جالبه...من چیزی پیدا نکردم اما مثل اینکه یه شمشیر خفن واسه Lightning هست که مثل Ultima Sword این پسره Cloud Strife میمونه. انو بگیری دخل همه میاد...
عشق من...فرمانده ارتش هوایی Sanctum هست! فرمانده Fang!!:biggrin1:
سلام دوستان.پسرم فکر کنم دومی نشانه هم ثبت شد:
پسر دختر نما! :laughing:
چه عجب یکی بالاخره دختر شد اینجاسلام دوستان.
![]()
ببینید به ما لقب دختر زدن.:biggrin1:
ولی بازهم من از این Ashe خیلی خوشم میاد.خیلی باحاله.
پسرم فکر کنم دومی نشانه هم ثبت شد:
پسر دختر نما! :laughing:
سهراب نبینم دخترم را اذیت کنی من پدرشم :biggrin1:سلام دوستان.
به به پدر؟؟؟ منو مسخره میکنی؟؟؟
صبر کن وقتی به مادرم گفتم.حسابت رو میرسه.:biggrin1:
ای بابا... اختیار داری ماکان و ___ شدن؟؟؟ خدا به دور! :cheesygriماکان چیزی از بازی لعو نده حالا این 100 بار این سهراب داره گولت میزنه خر نشی یک دفعه![]()
:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:ای بابا... اختیار داری ماکان و ___ شدن؟؟؟ خدا به دور! :cheesygri
حسین میدونی جدیدترین فیلمی که قراره پخش شه چیه؟ پابلیشرش هم se ه! اسمش هست ((ضد حالی به نام حسین سفیروت!!!))
بابا اگه خیلی از اسپویل شدن میترسین نیاین بخونین! :biggrin1:
پ.ن: حسین این چه آواتاریه از سفیروت گذاشتی! قیافه ش شبیه یتی شده! :biggrin1:
فدای راههای هموارت بشم 360بار! این راه که آسفالته.... :cheesygri1- زنگ بزنی به ماکان و هر چی سوال رابطه بازی خواستی ازش سوال کنی و اونم بهت جواب بده خوب
این یکی هم میخوره به خاکی :biggrin1:2- به صورت پیام خصوصی ازش سوال کنی که نه هیچ کس متوجه بشه نه ....همین متوجه شدی پسرم