بحث و تبادل نظر در مورد سری Fatal Frame

• Thread starter Thread starter OgIoN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین شماره از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    91
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
بچه ها به نظرتون كدوم نسخه از بازي بهتر بود؟به نظر من نسخه 2 از همه قشنگتره.
البته من افتخار دادم كه به عنوان يك مرشد بيايم و عرض اندامي در اين تاپيك به عمل برسانم ببينم چگونه از من حمايت ميشه تا بتونم اين تاپيكرو به جلو ببرم.:d

البته! البته!
اینجانب از شماره3 بسی زیاد خوشم آمد داستانش خیلی زیباست.
در مورد اون ساند تراکها هم اگه خواستین منت رو سر ما گذارده و نظر بدین:|

سلام
یکی از آرزوهای بنده عرضه‌ی این سری بازی برای PC بوده و هست. شماره‌های اول و دومش برای PC پورت نشده؟

سلام
یکی از آرزوهای بنده عرضه‌ی این سری بازی برای PC بوده و هست. شماره‌های اول و دومش برای PC پورت نشده؟
نه هنری جون پورت نشدن منتها میتونی راحت روی PC بازی کنی. چون روون اجرا میشه!

سه شماره اول از نظر من یکی از یکی بهتر بود چون بازی ترسناک از بعد جدیدی رو تجربه میکردیم که تا قبل از اون من به شخصه جای دیگری اونو ندیده بودم. راستی در پست اول این تاپیک در قسمت کنسول های مورد نیاز بازی اسم ایکس باکس 360 رو اشتباه نوشتید این سری بازی برای 360 نیومده و اگه اشتباه نکنم فقط شماره 2 اون برای ایکس باکس 1 یا اوریجینال عرضه شده است. من هنوز امیدوارم که در جریان HD سازی بازی های نسل قبل یه سه گانه از این مجموعه برای PS3,X360,PC ساخته بشه تا حسابی از خاطرات قدیم لذت ببریم و بازی کنیم. :x

آخ جون بالاخره این تاپیک از جن زدگی در اومد و نفرینش شکسته شد دوباره جانی تازه گرفت:d

آخ جون بالاخره این تاپیک از جن زدگی در اومد و نفرینش شکسته شد دوباره جانی تازه گرفت:d
خوب من اومدم طلسمشو شكستم چون روح سايلنت هيل در من حلول كرده قادر به شكستن طلسم نيز ميباشم...:d
بچه ها بياييد يخرده در مورد داستان بازي صحبت كنيم چه دليلي داره كه مراسم قرباني در بازي اجرا بشه؟

آقا یه سوال مسخره
این بازی یه نیمچه داستانش واقعی هست نه ؟ :d

سلام
آره یه نیمچه واقی است!!
تا کجاش ؟ اون عمارت کذایی وجود خارجی داره ؟ :d
یادش بخیری سری crimson butterflies

تا جایی که میدونم داستان شماره1 بر اساس یک داستان واقعیه ولی بقیه شماره ها نه واقعی نیستن فقط اون مراسما و اون عقایدی که تو بازی نشون میده واقعیه.

به یه نکته ای توجه کردین تو بازی ما میتونیم صدای پای ارواحو بشنویم وقتی رو کف قدیمی عمارت قدم میزنن صدای قیژ قیژ چوب به گوش میرسه! مگه اینا روح نیستن؟!!!! چه شکلیه که صدای قدم زدنشونو ما میشنویم؟!!!:blink::blink::eek:
تازه یه سریشونم متمدنن به جای اینکه از در رد بشن درو باز میکنن!

آخرین ویرایش:
به یه نکته ای توجه کردین تو بازی ما میتونیم صدای پای ارواحو بشنویم وقتی رو کف قدیمی عمارت قدم میزنن صدای قیژ قیژ چوب به گوش میرسه! مگه اینا روح نیستن؟!!!! چه شکلیه که صدای قدم زدنشونو ما میشنویم؟!!!:blink::blink::eek:
تازه یه سریشونم متمدنن به جای اینکه از در رد بشن درو باز میکنن!
من فکر نکنم اون صدای قدم زدن باشه!! فکر کنم صدای طناب باشه که کشیده میشه!! یه جور طناب دار یا یه همچین چیزی!!!
یادم نیست دقیقاََ!!!

من فکر نکنم اون صدای قدم زدن باشه!! فکر کنم صدای طناب باشه که کشیده میشه!! یه جور طناب دار یا یه همچین چیزی!!!
یادم نیست دقیقاََ!!!

خوب در باز کردنشونو کی پاسخگوئه؟!!!! کدوم روحی درو باز میکنه بعدشم پشت سرش میبندش؟!!!!!!:-??

خوب در باز کردنشونو کی پاسخگوئه؟!!!! کدوم روحی درو باز میکنه بعدشم پشت سرش میبندش؟!!!!!!:-??
شما خودت دیدی که در رو باز میکنن و میبندند یا اینکه فقط صداش رو شنیدی؟:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or