بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    319
ما همون روز اول گفتیم عالیه! ولی الان مثل اینکه خبرایی شده راجبش! خدا کنه همین Combichrist بساز آهنگارو!
بیا علی محمد اینم لینک اون آهنگ مسخره.صفحه قبل علی گذاشته بودتش:
Download TrShDN90iO 128 mp3
فوق العاده بود.:|
جدا این چی بود؟
خیلی امیدم زیاد شده بود با این اهنگ یه مقدارش رفت.

دشمن واقعی کیه ؟!

1. موندوس
2. لیلیت
3. شهر
4. ورجیل
5. آرخام یا باس های نسخه های قبلی
7. Dante
هیچ کس به اندازه Arkham موز مار و دو دوزه باز نیست. به نظر من هر کسی هم که بخواد دشمن اصلی Dante باشه این Arkham ـه تشنه ی قدرت میادش و سعی میکنه از قدرت دیگران سوء استفاده کنه و آخرش که همه ترکیدن تازه سرش رو که مثل کبک کرده بوده زیر برف میاره بالا و ادعای خدایی میکنه. این لعنتی از همون شماره ی 3 دنبال خدا بودن بود...
با Dante به شدت مخالفم که بخواد دشمن اصلیه خودش باشه...

بعد از عرضه DMC3 شرکت کاپکام یه نسخه دیگه داد ( اسمش یادم نمیاد ) که داخل اون خود کات سین ها رو هم توضیح داده بودند و اونجا اشاره شده بود که ورجیل بخاطر مرگ مادرش و ضربه ایی که از این موضوع بهش وارد شده دنبال قدرته
یه نسخه از چی داد؟ منظورت اینه که یه ورژن دیگه ای از بازی داد بیرون یا چیز دیگه ای؟
---------------
بچه ها راستی، حالا که حرف از DMC 3 شد، من دیروز عصر دوباره و برای بار چندم تمومش کردم. لعنتی خارق العاده بود...
آخ آخ آخ این Vergil یه چیز دیگست لعنتی...
اونجایی که میاد به Arkham میگه:
I've come to retrieve my power, YOU CAN NOT HANDLE IT
یه کله داشتم تعریف تمجید میکردم این بشر رو...
یا آخرش که Dante شکستش میده و Vergil به سمت لبه ی آبشار میره تا خودش رو بندازه پایین و Dante میاد بگیرتش... و Vergil میگه:
Leave this place... I'm staying here, in the demon world! This place was OUR FATHER'S HOME
لعنتی...
WOWWWWWWWWW
یعنی آخر اصالت....
----------
آقا من دارم DMC 4 رو هم بازی میکنم... :d کلاً میخوام قبل از اومدن این DmC جدیده کاملاً Refresh بشم ....
:p

الان این sound track های جدید رو گوش دادم.من با نسخه 3 و 4 sound track هاش خیلی حال کردم ولی اینا در مقابل دو تا قبلی از نظر من افتضاح بود.اصلا هیچ احساسی توش نبود

هیچ کس به اندازه Arkham موز مار و دو دوزه باز نیست. به نظر من هر کسی هم که بخواد دشمن اصلی Dante باشه این Arkham ـه تشنه ی قدرت میادش و سعی میکنه از قدرت دیگران سوء استفاده کنه و آخرش که همه ترکیدن تازه سرش رو که مثل کبک کرده بوده زیر برف میاره بالا و ادعای خدایی میکنه. این لعنتی از همون شماره ی 3 دنبال خدا بودن بود...
با Dante به شدت مخالفم که بخواد دشمن اصلیه خودش باشه...

یه نسخه از چی داد؟ منظورت اینه که یه ورژن دیگه ای از بازی داد بیرون یا چیز دیگه ای؟
---------------
بچه ها راستی، حالا که حرف از DMC 3 شد، من دیروز عصر دوباره و برای بار چندم تمومش کردم. لعنتی خارق العاده بود...
آخ آخ آخ این Vergil یه چیز دیگست لعنتی...
اونجایی که میاد به Arkham میگه:
I've come to retrieve my power, YOU CAN NOT HANDLE IT
یه کله داشتم تعریف تمجید میکردم این بشر رو...
یا آخرش که Dante شکستش میده و Vergil به سمت لبه ی آبشار میره تا خودش رو بندازه پایین و Dante میاد بگیرتش... و Vergil میگه:
Leave this place... I'm staying here, in the demon world! This place was OUR FATHER'S HOME
لعنتی...
WOWWWWWWWWW
یعنی آخر اصالت....
----------
آقا من دارم DMC 4 رو هم بازی میکنم... :d کلاً میخوام قبل از اومدن این DmC جدیده کاملاً Refresh بشم ....
:p
آتوسا نسبتا توضیح داد :دی ، یه نسخه مخصوص بود که همراهش کتاب و سی دی جدا داشت ، توی همون سی دی ها کات سین های بازی با توضیحات بود و اونجا توضیح میده که ورجیل بخاطر مرگ مادرش دنبال قدرت میره

Just Sparda Nothing More , اسپاردا فقط یک شیطان

73444542792852972471.jpg

چند وقتی میشه دارم به این موضوع فکر میکنم و بعد از دیدن تریلر های E3 دیگه تقریبا مطمئن شدم ، به نظر من اسپاردا توی این نسخه نتونسته شیطون ها رو شکست بده و در واقع از موندوس شکست خورده !!!! اما دلایلم :

1. شیاطین ، سلاطین دنیا
: یکی از اصلی ترین دلایلم برای این تئوری قدرت داشتن شیطون ها و کنترل دنیاست ، توی نسخه های اصلی اسپاردا شیطون ها رو شکست میده و دروازه دنیاشون رو میبنده ولی توی DmC تا الان دیدیم که شیطون ها کنترل کل دنیا رو در اختیار دارن و پس به احتمال خیلی زیاد اسپاردا نتونسته جلوشون رو بگیره ، اینم حرفهای دانته در مورد شیطونها :

There Are Demons Every Where in Every Level Of Society In Every Part Of The World

2. حرفهای موندوس : آخر تریلر E3 وقتی موندوس دانته رو دیدید این جمله رو گفت : " Just Like Your Father , Too Big For Your F***ing Boots " ، همونطوری که از این جمله پیداست به نظر میاد اسپاردا میخواسته کاری رو انجام بده ولی موفق نشده و الان موندوس داره به دانته هشدار میده که پدرش هم همین راه رو رفته

3. فقط اسپاردا : تا الان توی تریلر ها دیدیم که چندباری شیطون ها دانته رو با اسم پدرش شناختن ولی حتی یک بار هم نشده که از لفظ Dark Knight برای اسپاردا استفاده کنند ( توی نسخه های قبلی حتی شیطون ها هم اسپاردا رو با همین نام میخوندن ) ، اینبار فقط شیطون ها اسپاردا رو با اسم خودش صدا میزنند و این موضوع نشون میده که نتونسته کار خیلی خاص و مهمی رو انجام بده

4. The Order : همین وجود The Order نشون دهنده اینه که اسپاردا در این نسخه شکست خورده !!!! به نظر من اسپاردا نمیتونه موندوس رو شکست بده و بعد از مبارزه اش با موندوس برمیگرده و The Order رو تشکیل میده ، این موضوع میتونه توضیح بده که چرا ورجیل رییس The Order ـه ، از اونجایی که ورجیل خیلی به پدرش احترام میزاره احتمالا بعد از ناپدید شدن اسپاردا رفته و مسئولیت The Order رو به عهده گرفته

5. اسپاردا دیگه کیه ؟!
: توی نسخه های قبلی حتی انسان ها هم اسپاردا رو میشناختن و به عنوان یه افسانه ازش یاد میکردن ، حتی بعضی هاشون اون رو میپرستیدن ، اما توی این نسخه به جز دوتا از Boss ها اصلا هیچکس دیگه ایی از اسپاردا یاد نمیکنه ، انسان ها حتی از وجود شیطون ها خبر هم ندارن چه برسه به شناختن اسپاردا !!!

خب نظرتون چیه ؟! اسپاردا توی این نسخه هم تونسته انسان ها رو نجات بده یا اینکه شکست خورده و به فراموشی سپرده شده ؟!

آخرین ویرایش:
یه نسخه مخصوص بود که همراهش کتاب و سی دی جدا داشت ، توی همون سی دی ها کات سین های بازی با توضیحات بود و اونجا توضیح میده که ورجیل بخاطر مرگ مادرش دنبال قدرت میره
DAMN
منظورت Collector's Edition ـه...؟ مگه برای PS2 هم چنین چیزی بود؟
داریش علی؟ اگه داستانش Official ـه CapCom باشه، ازش لینک داری...؟ میخوامش!

خب نظرتون چیه ؟! اسپاردا توی این نسخه هم تونسته انسان ها رو نجات بده یا اینکه شکست خورده و به فراموشی سپرده شده ؟!
به نظر من با توجه به این نوشته هات:
ولی توی DmC تا الان دیدیم که شیطون ها کنترل کل دنیا رو در اختیار دارن
اینبار فقط شیطون ها اسپاردا رو با اسم خودش صدا میزنند و این موضوع نشون میده که نتونسته کار خیلی خاص و مهمی رو انجام بده
انسان ها حتی از وجود شیطون ها خبر هم ندارن چه برسه به شناختن اسپاردا !!!
هنوز Sparda به طور جدی نخواسته که با Mundes روبرو بشه یا هنوز اصلاً یه مبارزه ی جدی میونشون در نگرفته...

DAMN
منظورت Collector's Edition ـه...؟ مگه برای PS2 هم چنین چیزی بود؟
داریش علی؟ اگه داستانش Official ـه CapCom باشه، ازش لینک داری...؟ میخوامش!

هنوز Sparda به طور جدی نخواسته که با Mundes روبرو بشه یا هنوز اصلاً یه مبارزه ی جدی میونشون در نگرفته...

نه لئون جان خودم ندارمش ، خیلی وقت پیش توی یکی از همین سایتای مربوط به DMC دیدم ، فکر کنم توی یوتوب هم لینک کات سین هاش بود ولی بدبختی اینه که یادم اسمش نمیاد :d

من فکر میکنم اسپاردا از موندوس شکست خورده ، چون موندوس داره به دانته میگه که دقیقا مثل پدرتی ، پس یعنی اسپاردا هم قبلا به مبارزه موندوس اومده

نه لئون جان خودم ندارمش ، خیلی وقت پیش توی یکی از همین سایتای مربوط به DMC دیدم ، فکر کنم توی یوتوب هم لینک کات سین هاش بود ولی بدبختی اینه که یادم اسمش نمیاد :d
رسماً بترکی علی... :p
اگه داستانی باشه که خود CapCom به نوعی Additional بیرون داده باشه در مورد بازی حتماً گیرش میارم!

من فکر میکنم اسپاردا از موندوس شکست خورده ، چون موندوس داره به دانته میگه که دقیقا مثل پدرتی ، پس یعنی اسپاردا هم قبلا به مبارزه موندوس اومده
یعنی توی این بازی میخوان Sparda رو کم فروغ جلوه بدن...
DAMN
SHAME

خب من هم با علی موافقم فقط یه چیزی ، من فکر می کنم داستان از این قرار باشه :
یعنی اسپاردا که برای موندوس خدمت می کرده بر خلاف قوانین عاشق یه زن فرشته میشه ، سعی می کنه این موضوع رو مخفی نگه داره اما به نحوی مسئله لو میره و بعد از ازدواج اونا و به دنیا اومدن دوقلوها ، موندوس به اسپاردا حمله می کنه تا اونو نابود کنه ( فکر می کنم اینجا مسئله ی قیام علیه شیاطینو اینا مطرح نبوده و اسپاردا فقط می خواسته زندگی خودش رو داشته باشه ) اسپاردا فقط برای حمایت از خانواده ش جلوی موندوس وایمیسه اما به نحوی شکست می خوره

یعنی توی این بازی میخوان Sparda رو کم فروغ جلوه بدن...
DAMN
SHAME
واقعا بابت این مسئله به من برخورده ! Such A Huge Shame
اسپاردا یه شوالیه ی قدرتمند بود که همه ی شیاطین رو به درک فرستاد حالا اینجا شبیه به یه ترسو جلوه کرده ؟!!!!!!!!!! این جای داستان واقعا افتضاحه!!!!

یه سوال بچه ها:
فرشته ها کجان و برای چی مداخله نمیکنن؟ ور اگر هستن برای چی اینقدر ضعیف هستن؟
بچه ها فکر کنم،فکر کنم یه لحظه مجسمه ای یا چیزی از EVE رو میبینیم.تو تریلری که دارن مصاحبه میکنن یه صحنه هست که دانته داره روی یه سطح آبی رنگ میره جلو و اون در دست ها یه مجسمه ای از زن با یه حالت فرشته گونه هستش

آخرین ویرایش:
موندوس داره به دانته هشدار میده که پدرش هم همین راه رو رفته
علی جان ما که فقط داریم از زبون موندوس این حرف رو میشنویم... پس اونم هنوز نیومده که اصل واقعیت رو بگه! و این تمام واقعیت نیس!
کسی نمیدونه چطور جنگی بین اونا در گرفته!.... یا در حین جنگ چه اتفاقی افتاده؟ شاید همون موقع بوده همسر اسپاردا از بین رفته و همراه خیانت انسانهایی که زحمت وتلاشش برا آزادی اوناست و این موضوع یه خلاء بزرگ تو هدف اسپاردا درست کرده... آخه از یه فرمانده قوی محاله که بدون زدن ضربه سنگین به موندوس عقب نشسته باشه مگر از لحاظ فکری و یا احساسی دچار یه نقص عمیق شده باشه!( شاید) .... و شاید the order رو درست کرده برا روزی که قرار برگرده .. برا نبرد آخر.... روزی که همه حس کنن و بخوان و دنبال یه منجی باشن ( چون الانه داریم میگیم که دشمن اصلی ، دشمن درون هست)
وگرنه بقول دوستان اینجوری دیگه یه افتضاح کامل میشه این قسمتش ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or