بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    319
نه لینک میدی؟؟؟

علی چند صفحه قبل گذاشته بودشون ، بزار بدزدمشون:دی آها ایناهاشن :دی اولی و دومی کاملا جدیدا بقیه هم پلیرهای دیگه دارن همون مراحل قبلی رو بازی میکنند :دی

442nql020b31db7g6iqv.jpg

DmC:DEVIL MAY CRY
E3 2012:DANTE THE DEMON KILLER TRAILER
HD
SD

=====================================
dq1pit5c8aclnkvr9h0b.jpg

E3 2012:SECRET INGREDIENT BOSS GAMEPLAY-CAM
HD
SD

utg9bahvfrpe5yo17nh.jpg

E3 2012:UNDER WATCH GAMEPLAY PART 1-CAM
HD
SD

hs4azcprifhs3vn0kl38.jpg

E3 2012:UNDER WATCH GAMEPLAY PART 2-CAM
HD
SD

viozwvcx59t3nfl4aps0.jpg

E3 2012:INTERVIEW
HD
SD

=====================

منم در مورد اسلحه ی محبوبم کمی اطلاعات، هر چند ناقص و تکراری در اختیارتون میذارم... :d...
قابل توجه اون دوستی که بلد نیس ازین اسلحه استفاده کنه ;)

uhxii38bxb6dgg752glg.jpg

اول کمی از ریشه ی Cerberus میگم. تو اساطیر یونانی، Cerberus اسم سگی 3 سره که پاسبان دوزخ بوده و به Hades، خدای مردگان و دنیای مردگان خدمت می کرده. ( دوست عزیز علی تونی المیدا بلاگ خوبی در این زمینه زدن) .با این توضیح میبینیم که بازی Devil May Cry جای جایش الهام گرفته از اساطیر یونان و کمدی الهی Dante ـست و هر چه بیشتر به عمیق و ژرف بودن داستان پی میبریم.

همونطور که گفتم ، توی بازی هم این اسلحه از سگی سه سر که نگهبان ورودی برج Temen-ni-gru هستش به دست میاد. (ماموریت سوم بازی) این سگ تو سط Sparda شکست داده شده و در همونجا به زنجیر کشیده شده. و بر این عقیده ـست که هر کسی که ارزش قدرتمند بودن رو داشته باشه، سزاوار گذشتن از دروازه هستش.

04piaqt7hmd532v9a0ek.jpg

بنابراین وقتی Dante وارد محوطه ی ورودی برج میشه Cerberus ازش میخواد که اونجا رو ترک کنه ولی Dante به شیوه ی خاص خودش اون رو مورد تمسخر قرار میده و در نهایت هم پس از شکست دادنش، Cerberus مشتاقانه قدرت خودش رو که همون نانچیکوی 3 زنجیره ی معروف هست رو در اختیارش قرار میده که عنصر یخ رو در کنترل خودش داره....
از مزیت های این سلاح میشه به ضربات متعدد و سریع اون که همزمان چند دشمن رو مورد هدف قرار میده اشاره کرد. یکی از قویترین کومبوهای این سلاح اسمش Satellite ـه که در این صورت Dante نانچیکو رو به طرز وحشیانه ای به چرخش در میاره که قدرت زیادی هم داره...

خودمونیم ها ولی این سربروس خیلی ظاهر خوشگلی داره.رنگ آبیش واقعا خیره کننده هست.حالت شیشه ای و رنگ آبیش باعث منعکس شدن میشه که واقعا جذابه!
البته اینا همه جلوی Rebellion و Red Queen و Blue Rose و Ebony & Ivoryچیزی بیشتر از اسباب بازی نیستن!:d:p=))

بچه ها نمیدونید بعد از عمری بازی نکردن DMC 3 چه حالی میده بازی...
This part is CRAZZZZZZZZZZZZZZZZZY
قابل توجه اون دوستی که بلد نیس ازین اسلحه استفاده کنه ;)
با من که نیستی...
:p
-----------------------
آقا به نظرم اینجوری خیلی خوبه که هر کسی بیاد و از اسلجه ی محبوبش یه سری اطلاعات در اختیار بچه ها قرار بده. اینجوری هم اسلحه ها به مرور زمان بررسی میشن...

خودمونیم ها ولی این سربروس خیلی ظاهر خوشگلی داره.رنگ آبیش واقعا خیره کننده هست.حالت شیشه ای و رنگ آبیش باعث منعکس شدن میشه که واقعا جذابه!
البته اینا همه جلوی Rebellion و Red Queen و Blue Rose و Ebony & Ivoryچیزی بیشتر از اسباب بازی نیستن!:d:p=))
تا قبل از این پستت واقعا تو رو یک ادم بسیار با عدالت میدونستم ولی دیگه نه.
یعنی اینقدر احترام به سلیقه های دیگران سخته؟
تا حالا شده شما از ربلیون تعریف کنید و من بگم که چه سلاح مسخره ای؟ولی شما و بقیه دوستان هی میاین و این سلاح هارو حقیر میکنید .تا حالا شده من بگم Rebellion و beowulf ,...سلاح های بیهوده ای هستن نه واقعا گفتم؟اگه واقعا نمیتونید قبول کنید که هرکس سلیقه ای داره من دیگه تو این تاپتیک پست نمیدم.

تا حالا شده شما از ربلیون تعریف کنید و من بگم که چه سلاح مسخره ای؟ولی شما و بقیه دوستان هی میاین و این سلاح هارو حقیر میکنید .تا حالا شده من بگم Rebellion و beowulf ,...سلاح های بیهوده ای هستن نه واقعا گفتم؟اگه واقعا نمیتونید قبول کنید که هرکس سلیقه ای داره من دیگه تو این تاپتیک پست نمیدم.
باو چرا ناراحت میشی داداش من!
اون شکلکا رو برای شوخی گذاشتم! اتفاقا اول پستم هم گفتم که سربروس خیلی خوشگل و جالبه! حتی اولین باری که گوشی خریده بودم اسم بلوتوثم سربروس بود!:d
اتفاقا من یه بلاگ هم راجب به اساطبر یونان زدم و درباره سربروس گفتم! خداییش اونو محض شوخی گفتم! ناراحت نشین!>:d<

خب چند صفحه قبل به این نکته اشاره کردم ولی زیاد بهش نپرداختم ، الان میخوام کاملا توضیحش بدم ( کلا 3 ، 4 تا مطلب هست میخوام بنویسم ، بعد از هر کدوم در موردشون بحث کنیم و بعد بریم سروقت بعدی ، البته اگه دوستان موافقند ;) )

Kat : شخصیتی جدید یا Lady ریبوت شده ؟!

94632926569526729549.jpg

شباهت ها : ( هر چی پایین تر بریم شباهت ها محکم تر میشن پس ناامید نشید و بخونید :دی )

1. موی سیاه !!! لیدی تنها شخصیت مونث سری اصلی بود که موهای سیاه داشت ، درست مثل Kat

2. آشنایی با دانته در دوران جوونی ! هم لیدی و هم کت با دانته توی سنین جوونی آشنا میشن (وقتی دانته کمتر از 20 سال داشته )

3. حمل کردن جسمی آهنین و سنگین ! لیدی پشت سر خودش Kalina Ann رو داره که Rocket Launcher ـش رو داره که در واقع وسیله کارشه ( شکار شیطونا ) ، کت هم یه چیز آهنینیی پشت سرشه که توش وسایل کار خودش ( اجرای طلسم ) مثل کاغذ ، اسپری و غیره رو داره

4. هر دو گردنبند یکسانی دارند !

5. داشتن اطلاعات زیاد در مورد شیطون ها !!! توی بیوگرافی ایی که از کت منتشر شد دیدم که نوشته بود کت اطلاعات زیادی در مورد شیطون ها داره و یه جورایی چشم و گوش Order حساب میشه ، از طرف دیگه Lady هم اطلاعات خیلی زیادی از شیطون ها داره و یه جورایی چشم و گوش Devil May Cry حساب میشد (مغازه دانته)

6. گذشته ایی نسبتا مشابه !!! توی بیوگرافی کت دیدیم که نوشته بود ، کت از خونه خودش فرار کرده و به The Order پیوسته تا علیه شیطونا قیام کنه ، از طرفی لیدی هم وقتی پدرش شیطون میشه خونه و زندگیش رو ول میکنه و میره تا جلوی شیطون ها رو بگیره ( اقدام علیه شیطون ها )

7. لباس های نسبتا مشابه !!!

8. انسان هایی که از وجود شیاطین خبر دارند !!! توی سری اصلی Lady یکی از معدود انسان هایی بود که از وجود شیاطین خبر داشت باهاشون به مبارزه میپرداخت ، اینجا هم کت یکی از معدود انسانهاییه که از وجود شیاطین خبر داره و با کمک Order داره باهاشون مبارزه میکنه

خب نظرتون چیه ؟! کت یه شخصیت جدیده یا همون لیدی ریبوت شده است ؟! بعد از بحث در مورد این موضوع میریم سروقت مطلب بعدی که اسمش رو پایین نوشتم ;) اگه شباهت دیگه ایی بین Lady و Kat پیدا کردین بگین تا به این پست اضافه کنم :دی

مطلب بعدی : شخصیت جدید ، آرخام یا موندوس؟!

علی جون عالیه! اون گردنبندش مخصوصا! دقیقا همونه ولی از لیدی قرمزه فقط.
فقط این توی Order بودنش یه خورده با شخصیت لیدی جور در نمیاد!:d
ها این خیلی مدارک هستش که با اثتناد بهشون میشه گفت موندوس همون آرخامه ولی هیچی معلوم نی هنوز!

بیخیال علی محمد...
بابا چرا نارحات میشی، علی که چیزی نگفت.
حتی من هم که دارم الان دوباره DMC 3 بازی میکنم تصمیم دارم Cerberus رو امتحان کنم.

اتفاقا من یه بلاگ هم راجب به اساطبر یونان زدم و درباره سربروس گفتم!
نترکی علی... جداً؟

من دوست دارم Arkham توی بازی باشه...

بیخیال علی محمد...
بابا چرا نارحات میشی، علی که چیزی نگفت.
حتی من هم که دارم الان دوباره DMC 3 بازی میکنم تصمیم دارم Cerberus رو امتحان کنم.

نترکی علی... جداً؟

من دوست دارم Arkham توی بازی باشه...
واقعا ببخشید من دیروز بخاطر یک مشکلی حالم خوش نبود این حرفا رو زدم اما حالا مشکل حل شده و میتونیم با هم بحث کنیم.:d
اما یه جاییش رو واقعا راست گفتم شما کلا خیلی یه Cerberus توهین میکنید.:d
تونی جان جون من دلگیر نشو.:((
و اما لیان جان دیدی ابوذر هم حرفه منو گفت؟

واقعا ببخشید من دیروز بخاطر یک مشکلی حالم خوش نبود این حرفا رو زدم اما حالا مشکل حل شده و میتونیم با هم بحث کنیم.:d
اما یه جاییش رو واقعا راست گفتم شما کلا خیلی یه Cerberus توهین میکنید.:d
و اما لیان جان دیدی ابوذر هم حرفه منو گفت؟
نه بابا توهین چیه...
من فقط چون ازش استفاده نکردم چیزی ازش نمیدونم زیاد...
حرف ابوذر هم که همیشه برای من سند بوده...
دارم بازی میکنم دیگه DMC 3 رو. قول میدم به خاطر ابوذر و تو از Cerberus استفاده کنم تا به مزیت های نهفته ـش پی ببرم...
;)

نترکی علی... جداً؟
اره مگه تو ندیدی؟ خجالت بکش!
نه باو چه دلگیری! کلا من جُک زیاد میگم توجه نکنین!:d
خُب چرا دروغ میگی همش؟
دارم بازی میکنم دیگه DMC 3 رو. قول میدم به خاطر ابوذر و تو از Cerberus استفاده کنم تا به مزیت های نهفته ـش پی ببرم...
;)
ار هر دفعه که میری یه چیز جدید یاد میگیری! من خودم دفعه سوم یا چهارم بود که یه قابلیت دیگه از Agni & Rpdra پیدا کردم!

خب مثل اینکه از ایده من خوشتون اومد :دی پس سعی میکنم مطلب بعدی رو امروز بزارم ( هنوز زیاد در مورد این یکی بحث نکردیم :دی )

من خودم دوست ندارم اینطوری باشه ، لیدی برای من بهترین شخصیت مونث توی DMC بود و باید NT توی طراحیش سنگ تموم بزاره :| Kat هم زیباست ولی نه به اندازه لیدی !!!! امیدوارم این تئوریم اشتباه باشه ( حالا همه با هم بشینیم دعا کنیم این تئوری اشتباه باشه
yahoo_63.gif
yahoo_4.gif
)

=================================

سربروس هم یکی از بهترین سلاح هاییه که دانته توی کل سری DMC گیرش میاد ، نه تنها توی DMC3 خیلی ازش استفاده میکردم بلکه توی MVC3 هم خیلی کاربرد داشت :دی

من خودم دوست ندارم اینطوری باشه ، لیدی برای من بهترین شخصیت مونث توی DMC بود و باید NT توی طراحیش سنگ تموم بزاره :| Kat هم زیباست ولی نه به اندازه لیدی !!!! امیدوارم این تئوریم اشتباه باشه =================================
سربروس هم یکی از بهترین سلاح هاییه که دانته توی کل سری DMC گیرش میاد ، نه تنها توی DMC3 خیلی ازش استفاده میکردم بلکه توی MVC3 هم خیلی کاربرد داشت :دی
اولا علی اقا دست شما درد نکنه
ولی به نظر من مقایسه نکردن این دوتا اصلا امکان ناپذیر هست.. همون طور که مرتب دانته DmC‌با دانته DMC مقایسه میشه ... یعنی اینطوری بگم که حتی اگه اون نظریه و تئوری درست نباشه بازم ذهن گیمر به سمتی میره که بگه: آخ اونجا لیدی بود و تریش... حالا بجاش kat‌رو گذاشتن!..
منم با نظرت موافقم در مورد بهترین شخصیت مونث سری! :d فقط کاش بجای اون بازوکا و تیر وتفنگ... سربروس رو داشت!

من فقط چون ازش استفاده نکردم چیزی ازش نمیدونم زیاد...
ممنون عزیز ولی خوب واقعا تا چندبار بازی نکنی ... نمیشه از تمام امکانات و انتخاب هایی که همچی بازی برا شما گذاشته لذت کافی رو ببری :)
مثلا همین شماره 3 که شما و آتوسا جان دوباره شروع کردین به بازی کردنش... وقتی میشه با ورجیل و یاماتو بازی کرد... چه حس و هیجان خوبی به گیمر میده ! ;)

آخرین ویرایش:
خب یه شباهت هایی دارن. مثلا آرخام وماندس هر دوتا کچلن:d و هر دوتا ادعایی خدایی می کنن. تفاوت ها که بسیاره! آرخام آدمه اما ماندس شیطانه. ماندس کلا با اسپاردا و کارهاش مشکل داشته اما آرخام اینطور نیست و می خواد قدرت های اسپاردا رو بدست بیاره. من خودم دوست ندارم آرخام و ماندس یکی باشن. هر دوتاشون به صورت جدا گانه بهترن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or