بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
kyrie هم خواهر Credo هست نه nero
بابا من زبونم مو در آورد :دی kyrie سرپرست nero هست و در واقع رابطه ای مثل مادر و یه خواهر بزرگتر رو با nero داره
سپاردا الان کجاست؟کی ميدونه؟
اسپاردا خدا بیامرزدش به رحمت ایزدی پیوسته :دی
نسخه spacial edition cheats با نسخه اولیه devil may cry 3 دقیقا" چه فرقی داشت؟
فرق اینه که special edition یه سری استایل بیشتر نسبت به نسخه ی اولیه داره و قابلیتت بازی با ورجیل

بابا من زبونم مو در آورد :دی kyrie سرپرست nero هست و در واقع رابطه ای مثل مادر و یه خواهر بزرگتر رو با nero داره

این مگه Kyrie نیست

9efb55f19c38a9efd86963c6dfedb9bd.jpg

اینم Credo مگه نیست

credo_ss0211849347171184954368.png

تو اون لینک گفته بود kyrie خواهر Credo هست

در یک مصاحبه با سازندگان devil may cry 4 انجام شده گفته شده nero در زندگی حقیقی هم یه ارتباطی با dante داره حالا اگر nero پسر dante نیست پس حتما" پسر عموش هست:biggrin1: ولی ابن دو در کل یه ارتباطی باهم دارند که این جز اسرار و سورپرایزهای بازی هست;)

اقا ولی خودمونیم اگر nero پسر dante باشه مایه شرم dante هست(دخترهای طرف nero رو با طرف dante یه مقایسه کنید):p

بنا به گذارش capcom که گفته dante در زندگی حقیقی هم یه ارتباطی با dante داره بیایین ما هم نظر خودمو بدیم تا ببینیم کیش باشه بیشتر حال میده من میگم : dante دوست پسر Kyrie باشه خیلی حال میده و اونوقد هست که nero..........غیرتی میشه و.........:-"

میشه لطفا دست از این فرضیه هاتون بردارید چون اینا به همه چی می خوره جز واقعیت به فیلم هندی بیشتر شبیه
1 ماه و 10 روز دیگه صبر کنید لطفا ،تا بازی منتشر بشه اونوقت می فهمید چه خبره
این مگه Kyrie نیست
اینم Credo مگه نیست
تو اون لینک گفته بود kyrie خواهر Credo هست
بله kyrie خواهر credo هست ولی رابطه ای که nero با kyrie داره رابطه ی عشق و عاشقی و این حرفا نیست :-" گرفتید حالا ؟ یا بازم توضیح بدم

ایول خدا رو شکر همه چی معلوم شد من خیالم راحت شد پس فکر کنم دیگه ورجیل همین یارو باشه
پس فکر کنم اینکه دانته اخرش میادو اون قدرت رو از نرو میگیره راست باشه

آخرین ویرایش:
ولی به نظره منکه مسخره نمیشه چون سازنده هاش همون ادامایه محبوب دیول 1 و 3 هستن و اینکه اصلا معلوم نیست با هردو باشه شاید برای قشنگی رو یکیش عکسخ دانته زدن رو یکیش عکسه نرو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or