یه دونه پست میدادی بهتر بود !!!!!من فقط devil may cry 3رو بازی کردم به همین دلیل داستان یک رو نمیدونم اگه میشه یه خلاصه از داستان devil may cry 1 برام بنوسین:biggrin1::cheesygri
تو این تریلر http://www.gametrailers.com/player/usermovies/148089.html نشون میده که نرو حرکت devil trigger رو هم داره همچنین yamato هم تو صحنه های اخرش دست neroهست:confused::thinking::hurted:شاید هم ربطی به vergil نداره
SE نسخه سوم 1 سال بعد از نسخه معمولی راهی بازار شد.اینجوری صبر کردن نمیارزهدر ضمن devil may cry 4 مثل devil may cry 3 دوتا پک که نداره که پک دوم spacial edition cheats نام داشت و کمی پس از پک اول اومد می خواستم بدونم که اگر devil may cry 4 مثل devil may cry 3 دوتا پک داره نخرم تا پک دوم بیاد چون من ps3 دارم که اگر بخوام دوتا نسخه رو بخرم نمی صرفه!!
بچه ها من اینطوری که دوستام شنیدم ورجیل هم تو ای نسخه هست اما به یه شکلو شمایل جدید و اومده که این یارو کایرات رو ببره که اینکار هم اخرش میکنه اما چراش رو نمیدونمدوستان این شماره پر فروش میشه من پدرم در آمد تا این اطلاعاتو بدست آوردم . بازدید کنندهای محترم اگه کسی خواست از پست من کپی بکنه باید با ذکر اسم سایت و اینجانب باشه و هر جا ببینم برخورد میشود .
1- نرو کیست اطلاعاتی بدهید ؟
نرو در حقیقت پسر دانته هست و گفته نشده که چرا نرو و دانته همدیگر را نمیشناسند . شباهت زیاد دانته و نرو من میگویم مادرش ترش هست چون خودش هم یک روح شیطانی داشت شاید هم لیدی باشد . باید دید آخر داستان چه میشود .
2 - ورجیل کجاست ؟
گفته میشد در این داستان هست شاید یک شایعه بوده شاید چیزی را بروز نمیدهند تا سوپرایزی باشد . طبق گفته ها ورجیل را روزی در غالب اول شخص روزی خواهیم دید .
3 - چرا نرو دستش شیطانی میشود ؟
دانته پدر او است و این امر طبیعی است دستش از شدت خشم روشنتر میشود .
4 - چرا رنگ قرمز و آبی برای دست شیطانی او انتخاب شد ؟
در ژاپن رنگ آبی رنگ خشم است و رنگ قرمز رنگ خون و نیمه دیگر خشم پس این دو رنگ انتخاب شد .
اگه سوالی داشتید بپرسید تا من جواب را پیدا کنم من هر شب سر میزنم تا ببینم چه سوالهایی پرسیدید .
باز هم میگویم کپی برداری از مطالب من به هر صورت حتی اگر تحریرش عوض شود باید با ذکر اسم سایت و نام من صورت گیرد درغیر این صورت ...... باتشکر