بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
من فقط devil may cry 3رو بازی کردم به همین دلیل داستان یک رو نمیدونم اگه میشه یه خلاصه از داستان devil may cry 1 برام بنوسین:biggrin1::love::cheesygri
یه دونه پست میدادی بهتر بود !!!!!
یه چند صفحه قبل رو یه نگاهی بنداز یه لینکی هست که داستان 1 و 2 رو یکی از دوستان گفتن !

تو این تریلر http://www.gametrailers.com/player/usermovies/148089.html نشون میده که نرو حرکت devil trigger رو هم داره همچنین yamato هم تو صحنه های اخرش دست neroهست:confused::thinking::hurted:شاید هم ربطی به vergil نداره
C:\Documents and Settings\Laila.YOUR-4DACD0EA75\My Documents\My Pictures\83125_4.jpg

آخرین ویرایش:
تو این تریلر http://www.gametrailers.com/player/usermovies/148089.html نشون میده که نرو حرکت devil trigger رو هم داره همچنین yamato هم تو صحنه های اخرش دست neroهست:confused::thinking::hurted:شاید هم ربطی به vergil نداره
C:\Documents and Settings\Laila.YOUR-4DACD0EA75\My Documents\My Pictures\83125_4.jpg

نمیدونم شاید. ولی اینطوری فایده نداره که بخواییم پیشبینی کنیم. هر حدسی که میزنیم یه جای کار لنگ میشه. تنها راهش صبر هست:biggrin1:
تا بازی نکنیم فایده نداره.

اقا من شرط می بندم که اگر قراره nero پسر dante باشه تریش هم مادر nero هست میگی نه حلا ببین:cool:

در ضمن devil may cry 4 مثل devil may cry 3 دوتا پک که نداره که پک دوم spacial edition cheats نام داشت و کمی پس از پک اول اومد می خواستم بدونم که اگر devil may cry 4 مثل devil may cry 3 دوتا پک داره نخرم تا پک دوم بیاد چون من ps3 دارم که اگر بخوام دوتا نسخه رو بخرم نمی صرفه!!

در ضمن devil may cry 4 مثل devil may cry 3 دوتا پک که نداره که پک دوم spacial edition cheats نام داشت و کمی پس از پک اول اومد می خواستم بدونم که اگر devil may cry 4 مثل devil may cry 3 دوتا پک داره نخرم تا پک دوم بیاد چون من ps3 دارم که اگر بخوام دوتا نسخه رو بخرم نمی صرفه!!
SE نسخه سوم 1 سال بعد از نسخه معمولی راهی بازار شد.اینجوری صبر کردن نمیارزه ;)

دوستان این شماره پر فروش میشه من پدرم در آمد تا این اطلاعاتو بدست آوردم . بازدید کنندهای محترم اگه کسی خواست از پست من کپی بکنه باید با ذکر اسم سایت و اینجانب باشه و هر جا ببینم برخورد میشود .
1- نرو کیست اطلاعاتی بدهید ؟
نرو در حقیقت پسر دانته هست و گفته نشده که چرا نرو و دانته همدیگر را نمیشناسند . شباهت زیاد دانته و نرو من میگویم مادرش ترش هست چون خودش هم یک روح شیطانی داشت شاید هم لیدی باشد . باید دید آخر داستان چه میشود .
2 - ورجیل کجاست ؟
گفته میشد در این داستان هست شاید یک شایعه بوده شاید چیزی را بروز نمیدهند تا سوپرایزی باشد . طبق گفته ها ورجیل را روزی در غالب اول شخص روزی خواهیم دید .
3 - چرا نرو دستش شیطانی میشود ؟
دانته پدر او است و این امر طبیعی است دستش از شدت خشم روشنتر میشود .
4 - چرا رنگ قرمز و آبی برای دست شیطانی او انتخاب شد ؟
در ژاپن رنگ آبی رنگ خشم است و رنگ قرمز رنگ خون و نیمه دیگر خشم پس این دو رنگ انتخاب شد .
اگه سوالی داشتید بپرسید تا من جواب را پیدا کنم من هر شب سر میزنم تا ببینم چه سوالهایی پرسیدید .
باز هم میگویم کپی برداری از مطالب من به هر صورت حتی اگر تحریرش عوض شود باید با ذکر اسم سایت و نام من صورت گیرد درغیر این صورت ...... باتشکر
بچه ها من اینطوری که دوستام شنیدم ورجیل هم تو ای نسخه هست اما به یه شکلو شمایل جدید و اومده که این یارو کایرات رو ببره که اینکار هم اخرش میکنه اما چراش رو نمیدونم
اینم عکسی از ورجیل(خودم از کی شنیدم)
اما اینی شنیدم راسته؟ که میگن اخرش دانته اون قدرتی که تو دست نرو هست رو ازش میگیره؟
اگه باباشه پس چرا میگیره ازش؟

بچه ها من اینطوری که دوستام شنیدم ورجیل هم تو ای نسخه هست اما به یه شکلو شمایل جدید و اومده که این یارو کایرات رو ببره که اینکار هم اخرش میکنه اما چراش رو نمیدونم
اینم عکسی از ورجیل(خودم از کی شنیدم)

این یارو فکر کنم White Knight باشه برو اینجا رو چک کنhttp://www.devilmaycry.com/home.html
بعد تو قسمت CHARACTERS برو بعد تو قسمت DMC4

اين داستانو تو يه سايتی که اسمش يادم نيست شخصی به نام mehdi nba
نوشته :cool:
اگه شما هم چيزی ميدونيد اضافه کنيد:biggrin1:
:evil:داستان Devil May Cry کلا مربوط به شورش یکی از شیاطین به نام اسپاردا بر علیه خدای شیاطین بخاطر نسل بشر است.اسپاردا برای نجات انسانها با خدای شیاطین به نام موندوس درگیر می شود و در یک نبرد سخت او را شکست داده و به سیاهچال می اندازد . مردم که میبینند او بر خوی شیطانی خود غلبه کرده او را می پذیرند .اسپاردا پس از مدت کوتاهی عاشق یکی از انسانها شده و با او ازدواج میکند و صاحب دو پسر میشود که نام انها را دانته و ورجیل میگذارد .

این ارامش ادامه پیدا میکند تا زمانی که یکی از افراد خیانت میکند و موندوس را نجات داده و او را از سیاهچال بیرون می اورد . موندوس در یک حمله غافلگیرانه اسپاردا را اسیر کرد و به سیاهچال می اندازد . اما این کار او را راضی نمیکند! او برای تکمیل انتقام خود تصمیم میگیرد همسر و پسرانش را در مقابل چشمان اسپاردا نابود کند او موفق به کشتن همسر اسپاردا میشود اما دانته موفق به فرار میشود و موندوس تصمیم میگیرد ورجیل را به خدمت خود دراورد این دو برادر از هم جدا میشوند و تنها راه شناخت آنها گردنبندی جادویی است که نصف آن بر گردن دانته و دیگری بر گردن ورجیل است .
و در آخر هم ورگيل به دروازيه جهنم می افته...
داستان نسخه چهارم بعد از نسخه اول و دوم اتفاق می افتد و بر خلاف نسخه های قبل این بار داستان پیرامون شخصیتی غیر از دانته در جریان است. پسر جوان و جویای نامی به نام نرو.

هزاران سال پس از شورش اسپاردا برای نجات نسل بشر یک سازمان مذهبی اسپاردا را پرستش کردند و تصمیم گرفتند تا زمین را از شر اهریمنان و موجودات شیطانی باقی مانده از سرزیمن تاریکی پاک کنند.محل اقامت انها در کلیسایی در شهر فورتونا بود و از ان به بعد همگان سازمان انها با نام ("Order of the Sword,") را شناختند.این سازماناز نخبه ترین شوالیه های پاکدامن ساخته شده بود. یک روز یک شوالیه جوانبه نام نرو گواهی هایی مبنی بر قتل عام های فجیعی که توسط سلحشوری جوان انجام شده بودند را آشکار کرد. این سلحشور جوان کسی نبود جز دانته، پسر اسپاردای قهرمان!

حالا نرو مامور شده بود که دانته را نابود سازد تا به فکر کسب قدرت و باز کردن دوباره دروازه تاریکی نیفتد.اما نرو یک اشتباه خیلی بزرگ کرده بود و آن اینکه این بار قرار نیست با چند تا اهریمن ساده بجنگد. این بار جنگ با پسر اسپاردا است. کسی که چندین بار با فرماندهان تاریکی روبه رو شده و یک انسان معمولی نیست.دانته شخصيت محبوب سري قبل اين بازي با نرو دشمن هست! زيبايي بازي به همين هست.:evil:

در ضمن فک نکنم دانته و نرو نسبتی داشته باشن;)

بهترین منبع برای پاسخگویی به سوالات

http://boardsus.playstation.com/playstation/board/message?board.id=dmc&message.id=10326
در اینجا نوشته نرو برای این قصد کشتن دانته رو داره که دانته دوستش را که یک شیطان بوده را کشته ولی او از شیطان بودن دوستش خبر نداره
kyrie هم خواهر Credo هست نه nero
Vergil هم تو devil may cry 4 هست
Nero پسر dante نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or