اول از همه یه هشدار به دوستانی که نمیخوان چیزی براشون اسپویل بشه بدم
امروز کلی Preview جدید از DmC منتشر شده که بخش های مختلفی از بازی رو نشون میده ( گرفتن DT ، چگونگی سفید شدن یه تیکه از موهای دانته و ... ) توصیه میکنم مثل من عمل کنید و اصلا طرف این ویدئو ها هم نرید که همه چیز براتون لو میره
--------------------------------------------
اما بریم سروقت استریم
خب همونطوری که گفتم چیزی از کات سین ها نمیگم تا اسپویل نشه ( هرچند Greg همه اش داشت حرف میزد و چیز زیادی هم از کات سین ها نفهمیدیم
)
اول از همه Greg بخشی از مرحله رو روی درجه سختی Normal / Devil Hunter رفت که به نظر آسون میومد ، به شخصه من از طراحی این مرحله خیلی خوشم اومد و به نظرم یه چیز کاملا یونیک بود که قبلا توی بازی های این سبک ندیدیم ( حداقل من همچین محیطی رو توی HnS های این نسل ندیدم ). وقتی داشت به جاهای جالبش میرسید استریم رو قطع کرد چون گفت یه دشمن جدید اینجا پیداش میشه که میخواییم مخفی نگهش داریم تا موقع بازی کردن سورپرایز بشید ( مطمئنا یه Boss نیست ، بعدا توضیح میدم )
کمبوهایی که با Aquila و ترکیبش با سلاح های دیگه میزد خیلی زیبا بود ، سعی کرد از قابلیت Just Charge هم استفاده کنه ولی نتونست ، در کل روی درجه سختی Normal بازی آسون بود ! راستی در مورد اون Parry شدن حرکات دانته هم که احسان و بقیه بچه ها نگران بودن ، ظاهرا تنها سلاح Aquila و اونم فقط Launcher ـش رو دشمن میتونه به خود دانته برگردونه که اگه سپر دشمن رو نابود کنید دیگه لازم نیست نگران این موضوع باشید ، تازه حتی اگه دشمن Launcher آگویلا رو Parry کنه فقط در صورتی به دانته آسیب میرسه که نزدیک دشمن باشه ( دیدید
نگفتم حتما خیلی روی بالانسش کار کردن و لازم نیست نگران باشید
)
اما بریم سروقت Son Of Sparda
اول از همه بگم که Greg میخواست درجه سختی DMD رو بهمون نشون بده ولی میگفت روی درجه سختی DMD اون دشمنی که میخوان مخفی نگهش دارن همون اول مرحله ظاهر میشه پس تصمیم گرفتن تا SoS رو نشون بدن ( بخاطر همین میگم Boss نیست چون بسته به درجه سختی بازی جاهای مختلفی پیداش میشه ) البته Greg خودش هم گفت که این چندوقته خیلی سرش شلوغ بوده و نتونسته زیاد تمرین کنه برای همین به اندازه Stream های قبلی آمادگی نداره
اینجا یه دشمن جدید رو نشونمون دادن که Greg بهش میگفت Witch ، من که خیلی ازش خوشم اومد ! اولین نکته ایی که توجهتون رو به خودش جلب میکنه اینه که برعکس شیطون های رده پایین Witch شبیه ربات طراحی نشده و بیشتر حالت شیطونی داره. نکته بعدی تنوعش توی حملات و قابلیت های مختلفیه که داره ، Witch یه سپر فرشته ایی داره که کامل دورتادورش رو گرفته و اگه میخوایین بهش آسیب برسونید باید با استفاده از سلاح های فرشته ایی اول سپر رو از بین ببرید ! حتی اگه موفق به اینکار هم بشید باید سریع بهش آسیب برسونید چون دوباره سپرش برمیگرده و ازش محافظت میکنه.
سپر قابلیت دفاعی اونه ( البته بیشتر مثل یه حبابه که دورش رو گرفته نه سپر ) اما میتونه هروقت دلش خواست سپر رو منفجر کنه تا به دانته آسیب برسونه پس باید مواظب این مورد هم باشید ، علاوه بر قابلیت منفجر کردن سپر ، Witch ها میتونند شمشیر های کوچیک و قرمز رنگی ظاهر کنند و با اون به دانته آسیب برسونند ( دقیقا مثل ورجیل ) البته این شمشیر ها قابلیت Parry هم دارن که انجام اینکار به تایمینگ بالایی احتیاج داره ، مخصوصا که توی دسته های چندتایی به طرفتون فرستاده میشن
علاوه بر شمشیر Witch ها میتونند از زیر پای دانته هم بهش آسیب برسونند ، اونا میتونند با کمک لیمبو ماده های سیاه رنگی از توی زمین در بیارن که به دانته آسیب برسونه پس باید حواستون به زیرپاتون هم باشه. علاوه بر این قابلیت ها Witch های میتونند تلپورت هم انجام بدن و مثلا وقتی سپرش رو از کار انداختید سریعا از دست دانته فرار کنند پس باید حواستون باشه بهشون امون ندید و سریعا شروع کنید به زدنشون
و آخرین قابلیتی که توی این بخش من ازشون دیدم اینه که میتونند سپر خودشون رو به بقیه منتقل کنند ، مثلا وقتی دارن یکی از شیطون ها رو میزنید یه دفعه سپرشون رو میندازن رو اون شیطون تا ازش محافظت کنند ( البته با اینکار خودشون بدون سپر میشن پس میشه اینطوری فریبشون داد تا به طور موقت از شر سپر خلاص بشید ) Greg سپری یکی از شیطونا رو خورد کرد تا اومد بهش صدمه بزنه همین Witch سپر خودش رو انداخت روش
به نظرم دشمن های خیلی خوبی بودن و میتونند بازیکن رو به چالش بکشند ، اگه تنهایی بیان کشتنشون زیاد سخت نیست ولی وقتی توی یه گروه باشند میتونند مبارزات رو سخت کنند و گیمر رو مجبور کنند تا با برنامه مبارزه کنه
به شخصه فکر میکنم وقتی با یه گروه درگیر میشید که Witch داخلشونه بهترین کار اینه که اول Witch رو نابود کنید بعد برید سروقت بقیه دشمن ها البته انجام اینکار همچین ساده هم نیست
Greg حدود 8 یا 9 بار مرد تا تونست از این بخش رد بشه
تازه بعد از کشتن اون گروه که Witch داشت رسید به یه گروه 5 تایی رسید که از سه تا Harpy و دوتا از اون شیطون های بزرگ ( Tank ؟ ) تشکیل شده بود و اینا هم Greg رو داغون کردن
در کل استریم خیلی فانی بود و به گفته Greg این آخرین استریم DmC تا قبل از عرضه بازی بود و دیگه فعلا استریمی از بازی نخواهیم داشت
پ.ن: یه تیکه داشتن چت رو میخوندن یه نفر نوشت :
Angel $triper DLC ؟ که بقل دستی Greg گفت : Not Appropriate
بعد یکی دیگه نوشت :
Wesker $triper DLC ؟
Greg و اون بقل دستش ترکیدن از خنده