بحث و تبادل نظر در مورد سرویس های کاهش پینگ!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
شما شاید ار داخل تایم اوت زیاد داری !
یه پینگ با TcT.ir یا Tabnak.ir بگیر ببین تایم اوت داره یا نه

پینگ داخلی رو تست کردم . تایم اوت نداره . یه روز خوبتر میشه یه روز بدتر میشه دیگه اینقدر تایم اوت میده که هی بازی نکنم بهتره

سلام دوستان من یه سرویس کاهش پینگ می خواستم از کجا باید تهیه کنم .
ممنون.

اره این سیستک بدجور رو اعصابه...لامصب اصن دیگه نمیشه باش بازی کرد...من اون اوایل که گرفته بودم خیلی خیلی خیلی خوب بود...الان با اینکه پینگم تغییر نکرده ولی لگ و dlay دارم...
دوستان اگه کس دیگه ای هست که سرویس میده یا کسی رو مشناسه خواهشا بگه...مردیم با کوفتی :|

کلا تمام سرویس های کاهش دهنده پینگ داخلی چندتان مگه ؟ یه مرد بیاد همرو معرفی کنه بریم یه تست بزنیم ...

سلام می خواستم سرویسه آقای Gragarak رو بگیرم ای دی یاهویی چیزی نداره ؟ پ خ هم بلد نیستم بدم.

دوستان من یک سرویس کاهش پینگ خفن میخواستم و خواهشا بگین که نتم با این سرویس چی باشه بهتره برای بازیهای فایتینگ میخوام مثل(mortal kombat 9-Tekken Tag 2)
کنسولم هم ps3 هست
ممنون

آخرین ویرایش:
کسی میدونه این سیستک چرا 2 روزه ترکیده ؟
خیلی وقته که ثبات نداره فقط یه روز شدیده یه روز قابل تحمل .

منظورت چیه من هز روز استفاده میکنم مشکلی ندارم..همین الان پینگ 92 میده به من...:d
شما هر روز استفاده می کنی پکت لاس هم که اصلا نداشتی :)

منظورت چیه من هز روز استفاده میکنم مشکلی ندارم..همین الان پینگ 92 میده به من...:d
از دیروز پینگ من بیشتر موقع ها با سرور سیستک خیلی بالا هست در صورتی که با سرور های داخلیه دیگه مشکلی ندارم !
15972721962321963620.png

از دیروز پینگ من بیشتر موقع ها با سرور سیستک خیلی بالا هست در صورتی که با سرور های داخلیه دیگه مشکلی ندارم !
15972721962321963620.png

خوب اگه با سرور سیستک نوسانی هستی به isp خودت مربوط میشه ...برای منم گاهی با سرور نوسانی میشه که وقتی نت رو قطع و وصل میکنم درست میشه...الان با سرور پینگم متوسط 12 ms هست ولی گاهی 20 یا 30 هم رد میکنه ولی بیشتر روی 12...13 هست....
مگه عصر تلکام نبودی حامد؟؟
شما هر روز استفاده می کنی پکت لاس هم که اصلا نداشتی
چرا دارم سیستک کلا هر 15 تا 20 تا یهpacket lost میزنه و روی اینترنت خودش هم که قبلا استفاده میکردم هم این مشکل بود ....:d

خوب اگه با سرور سیستک نوسانی هستی به isp خودت مربوط میشه ...برای منم گاهی با سرور نوسانی میشه که وقتی نت رو قطع و وصل میکنم درست میشه...الان با سرور پینگم متوسط 12 ms هست ولی گاهی 20 یا 30 هم رد میکنه ولی بیشتر روی 12...13 هست....
مگه عصر تلکام نبودی حامد؟؟

چرا دارم سیستک کلا هر 15 تا 20 تا یهpacket lost میزنه و روی اینترنت خودش هم که قبلا استفاده میکردم هم این مشکل بود ....:d

واسه منم الان یه ساعتی میشه درست شد ! از صبح تا 1 ساعت پیش همونطوری بود . به نظر من که مشکل از سیستک بودش چون با هیچ سرور داخلیه دیگه ای مشکل نداشتم .
آره عصرتلکام هستم هنوزم

من چرا وقتی کانکشن تست رو فعال میکنم تایم اوتم زیاد میشه؟! درحالت عادی تایم اوت ندارم ولی با این تست ها بعضی وقتا 3 تا تایم اوت پشت سر هم میده؟!
پینگ من بدون اینا بین 290 هست البته الان رفته بالا معمولا رو 200 هست با تست گرفتم رفت رو 150 به نظرتون عادی بگیرم؟! اگه پینگم خوب شد اینم میاد پایین تر؟!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or