بحث و تبادل نظر در مورد بازی های MMO

43477883774205382599.png

هدف از ایجاد این تاپیک اینه یه سری بازی MMO که تاپیک ندارن در اینجا بحث و تبادل نظر بشه که اگر لازم بود تاپیکش زده شه ...

قوانین :

1 . بعضی از بازیها تاپیک مجزا دارند ( لطفا سوال یا نظر خودتون رو در تاپیک مختص به خودش بپرسید )
2 . دادن هر گونه لینک فروشگاه ممنوع ( هر گونه تبلیغات ممنوع )
3 . بروزرسانی خواهد شد ...

خب خیلی بازی MMO داریم که حتی اسمی ازشون هم برده نشده (چه اونهایی که ریلیز شدن چه اون هایی که قراره ریلیز بشه)

برای دیدن لیست بازی های MMO به این لینک مراجعه کنید

لینک

نکته : MMO صرفا به بازی های مثل WOW یا امثال این ها نمیگن .. اشتباه نکنید ...

نکته 2 : بازی های هستند که قابلیت آنلاین هم دارند .. جزو این دسته نیستد ..
بازی هایی که فقط آنلاین هستند MMO هستند

نکته 3 : بازی های Browser-Based یا تحت وب جزو این تاپیک نیستند ( مانند تراوین و ..... )

سبک های MMO :

MMORPG : ( همون بازی های RPG به صورت آنلاین . ) مانند : WOW - GW2 - TERA

MOBA : ( بازی های که دارای یک Arena یا Battleground هستن و پلیر با استراتژی و انتخاب کردن هیرو خودش وارد این بازی میشه ... حالا هم می تونه از سوم شخص باشه هم ایزومتیک باشه و ... ) مانند : DOTA 2 - SMITE

MMOFPS : بازی های اول شخص آنلاین شوتر .

MMOTPS : بازی های سوم شخص آنلاین شوتر .

SOCIAL : بازی هایی اجتماعی که شبیه ساز زندگی هستند , اصولا جهان مجازی دارند . مانند : Second Life

FIGHTING : بازی های رزمی و فایتینگ . مانند : Smite - LOST SAGA

RACING : بازی های مسابقه ـی ( حالا حتما نباید ماشین یا موتور باشه مسابقه ) مانند : AUTO CLUB REVOLUTION - NFS :WORLD

و ..

هر چند وقت یه بار هم به معرفی یک بازی آنلاین می پردازیم

( اگر بازی خاصی مد نظرتونه و نمی تونید براش تاپیک بزنید و نیاز به اطلاعات بیشتر دارید بیاید پست بدین تو این تاپیک )

" این پست به روزرسانی میشود "

---

خب بازی جدیدی اومده MMORPG که استقبال خوبی ازش شده و بعضی ها ازش خوب میگن بعضی ها انتقاد دارن

69786617926722219978.jpg

سایت MMOBOMBS هر هفته یه ویدیو به انتشار میذاره ... 140 قسمت این ویدیو خیلی جالبه .. به معرفی 3 بازی جدید می پردازه که یکیش archeage ـه

Free To Play Weekly – Deep Down, ArcheAge, Skyforge, (ep.140)- MMOBomb.com

( نیاز به قند شکن داره برای دیدن ویدیو )

--

این بازی هم خیلی قشنگه حتما پیشنهاد می کنم تریلرش رو ببینید واقعا محشره گرافیک زیبایی هم داره گیم پلی ـش هم قشنگ ـه .... ( الان فک کنم در مرحله بتا ـه )

SkyForge

30424826045466569394.jpg

آخرین ویرایش:
هیچی پس.
آخرش همه دورها رو میزنن و باز برمیگردن به WOW.
اینجا آدم متوجه میشه که یه MMO خوب در حد اون ساختن چه زحمتی داره و نیاز به همگرایی خورشید و ستاره ها داره که حتی یه کپی 70-60 درصدی اون بشه ساخت.

پس بگو چرا من دیگه ویدئوهای Narc (کچل پیتزافروش) تو اکسپلورم نمیاد.
برای همین بوده.
این لوپ گشتن به دنبال یه MMO جایگزین مثل اینکه تمومی نداره :(
ماکان جان اوضاع wow هم تعریفی نداره.من که برای همیشه گذاشتمش کنار.این wwm رو تجربه نمیکنی؟

ماکان جان اوضاع wow هم تعریفی نداره.من که برای همیشه گذاشتمش کنار.این wwm رو تجربه نمیکنی؟
این خیلی MMO نیست ، یه RPG آنلاینه که ویژگیهای MMO رو هم داره که اتفاقا من این رو خیلی میپسندم.
یه چیزی مثل FF XIV.

چرا اتفاقا خیلی دوست دارم بازی کنم ولی چندتا بازی فعلی دارم که دلم نمیاد تموم نکرده پاکشون کنم ، فضای خالی کافی ندارم.

• Like
Reactions: Rohshen and Kaiki
این خیلی MMO نیست ، یه RPG آنلاینه که ویژگیهای MMO رو هم داره که اتفاقا من این رو خیلی میپسندم.
یه چیزی مثل FF XIV.

چرا اتفاقا خیلی دوست دارم بازی کنم ولی چندتا بازی فعلی دارم که دلم نمیاد تموم نکرده پاکشون کنم ، فضای خالی کافی ندارم.
ایول خوشحالم کردی که بیشتر rpg هست.تو این سن منم دنبال یه rpg ام که عناصر mmo کمتر داشته باشه.دیگه مثل قدیم اعصابم به raid نمیکشه.از یه ساعت پیش گذاشتمش دانلود.

• Like
Reactions: m.d.makan
@Kaiki
حالت چطوره آقا؟یه ساله wow نزدم قسمت نشد باهات حرف بزنم.این wwm واقعا انقدر که میگی خوبه؟من pve بازم.pve خوبی داره؟
مخلصم اقا دلمون تنگ شده، روزای اول war within چقدر خوش میگذشت
دیدم گفتی wow رو گذاشتی کتار برای همیشه=(( حق میدم بهت سیزن اول tww یکم بد شروع شدش ولی بعده اون خوب بود midnight هم بنظر خیلی تغیرات دادن و بازیو یجورای برای کسای که نمیخوان hardcore بازی کنن قابل دسترس تر کردن (حدف کردن addon ها و ی سری اسکیل ها و ...)نمیگم حتما بگیر خوشت میاد و این حرفا خودمم نمیدونم درعمل قراره چی بشه ولی حداقل پیگیرش باش شاید midnight همون چیزی باشه که خیلی وقته همه دنبالشن منکه هرچی بشه مثه همیشه میخرم و هرسیزن حداقل m+ رو پوش میدم ولی باهات موافقم wow هم خیلی وقته خیلی مشکلات اساسی داره که انگار قابل حل نیست هر اکسپنشن میگیم این دیگه تو مسیر درسته و میشه همون بازی قدیم ولی اگه ی مشکل حل میشه یکی دیگه اضافه میشه با اینحال هنوزم بهترین mmo هست کنار ff14

wwm واقعا عالیه حتما بازی کن مطمئنم خوشت میاد و همونه که میخوای فقط حتما بهش زمان بدهحداقل 5 ساعتی بازی کن بعد تصمیم بگیر چون اولش از بس کانتنت داره و منوها سخته جابجای بینشون ممکنه دلتو بزنه ولی بازی کنی و بفهمیش عاشقش میشی
هیچی پس.
آخرش همه دورها رو میزنن و باز برمیگردن به WOW.
اینجا آدم متوجه میشه که یه MMO خوب در حد اون ساختن چه زحمتی داره و نیاز به همگرایی خورشید و ستاره ها داره که حتی یه کپی 70-60 درصدی اون بشه ساخت.

پس بگو چرا من دیگه ویدئوهای Narc (کچل پیتزافروش) تو اکسپلورم نمیاد.
برای همین بوده.
این لوپ گشتن به دنبال یه MMO جایگزین مثل اینکه تمومی نداره :(
متاسفانه همینه ی نگاه به mmo ها بگن اونای که هنوز زندن و پلیر بیس درستی دارن همه ماله حداقل8 سال پیشن البته این wwm با اینکه تماما mmo نیست ولی شاید بشه گفت بهترین mmo ی هست که حداقل توی 5 سال اخیر اومده و شاید بتونه ی تکونی به این ژانر بده
البته امیدوارم AOC بتونه خودشو جم کنه ی چیزه خوب درنهایت تحویل بده چون همین الانشم mmo تقریبا توی غرب مرده فقط همین و mmoی riot مونده که اگه اشتباه نکنم از چیزی که تا حالا ساخته بودن راضی نبودن و تصمیم گرفتن بکوبن و مسیرشو عوض کنن بازی fantastic pixel castle هم کنسل شد و استدیو شات داون میشه اگه aoc هم خراب کنه فک نکنم دیگه استدیو غربی بره سمت mmo ساختن
تنها بازی که قابلیت و فرصت رقابت با wow داشت Guild Wars 2 بود که موقعیتشو از دست داد. من هنوز اونو بیشتر از wow دوست دارم
gw3 ی شایعاتی هست درموردش اگه خیلی دیر نیاد واقعا پتانسیلشو داره

مخلصم اقا دلمون تنگ شده، روزای اول war within چقدر خوش میگذشت
دیدم گفتی wow رو گذاشتی کتار برای همیشه=(( حق میدم بهت سیزن اول tww یکم بد شروع شدش ولی بعده اون خوب بود midnight هم بنظر خیلی تغیرات دادن و بازیو یجورای برای کسای که نمیخوان hardcore بازی کنن قابل دسترس تر کردن (حدف کردن addon ها و ی سری اسکیل ها و ...)نمیگم حتما بگیر خوشت میاد و این حرفا خودمم نمیدونم درعمل قراره چی بشه ولی حداقل پیگیرش باش شاید midnight همون چیزی باشه که خیلی وقته همه دنبالشن منکه هرچی بشه مثه همیشه میخرم و هرسیزن حداقل m+ رو پوش میدم ولی باهات موافقم wow هم خیلی وقته خیلی مشکلات اساسی داره که انگار قابل حل نیست هر اکسپنشن میگیم این دیگه تو مسیر درسته و میشه همون بازی قدیم ولی اگه ی مشکل حل میشه یکی دیگه اضافه میشه با اینحال هنوزم بهترین mmo هست کنار ff14

wwm واقعا عالیه حتما بازی کن مطمئنم خوشت میاد و همونه که میخوای فقط حتما بهش زمان بدهحداقل 5 ساعتی بازی کن بعد تصمیم بگیر چون اولش از بس کانتنت داره و منوها سخته جابجای بینشون ممکنه دلتو بزنه ولی بازی کنی و بفهمیش عاشقش میشی

متاسفانه همینه ی نگاه به mmo ها بگن اونای که هنوز زندن و پلیر بیس درستی دارن همه ماله حداقل8 سال پیشن البته این wwm با اینکه تماما mmo نیست ولی شاید بشه گفت بهترین mmo ی هست که حداقل توی 5 سال اخیر اومده و شاید بتونه ی تکونی به این ژانر بده
البته امیدوارم AOC بتونه خودشو جم کنه ی چیزه خوب درنهایت تحویل بده چون همین الانشم mmo تقریبا توی غرب مرده فقط همین و mmoی riot مونده که اگه اشتباه نکنم از چیزی که تا حالا ساخته بودن راضی نبودن و تصمیم گرفتن بکوبن و مسیرشو عوض کنن بازی fantastic pixel castle هم کنسل شد و استدیو شات داون میشه اگه aoc هم خراب کنه فک نکنم دیگه استدیو غربی بره سمت mmo ساختن

gw3 ی شایعاتی هست درموردش اگه خیلی دیر نیاد واقعا پتانسیلشو داره
مخلصم آقا.آره واقعا اوایل war within خیلی کیف داد.مخصوصا شما واقعا رید رو هاردکور رفتی.حالا همیشه میگیم wow رو گذاشتیم کنار ولی اول شروع اکسپنشن بازگشت همه به سوی اوست :Dوسوسم کردی .احتمالا شروع اکسپنشن باشم.

مخلصم آقا.آره واقعا اوایل war within خیلی کیف داد.مخصوصا شما واقعا رید رو هاردکور رفتی.حالا همیشه میگیم wow رو گذاشتیم کنار ولی اول شروع اکسپنشن بازگشت همه به سوی اوست :Dوسوسم کردی .احتمالا شروع اکسپنشن باشم.
نه بابا منکه رید رو فقط هیرویک رفتم ولی m+ فک کنم تا 3k رسوندم برا سیزن 1 و اون وضع بالانس بد دانجن بد نبود و از خودم راضیم :D
عالی ایشالا لانچ میدنایت اگه همه چیز ردیف باشه میبینمت:x
از where winds meet هم غافل نشو که عجیب خوبه
--------------------------------------
راستی درمورد wwm پیشنهاد میکنم با صدای چینی و ساب انگلیسی بازی کنید(اگه استوری براتون مهمه) تو بخش ترجمه و ... ی سری مشکل داره بعضی وقتا ساب با چیزی که میگن فرق داره یا وُیس لاین ها باهم قاطی میشن زبان اصلی برید خیلی خیلی بهتره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or