بحث و تبادل نظر در مورد اینترنت TD-LTE (سریعترین و با کیفیت ترین اینترنت کشور)

رفقا این LTEهای outdoor مثل زیتل نسبت به مودم‌های داخلی انتخاب بهتری ان توی تهران؟

مبین‌نت nat typeش چیه؟
میدونم این پست خیلی قدیمیه ولی مبین نت نت تایپش 3 هست ، برای تغییر nat باید از پنل کاربری آی پی ثابت بخری ،ایرانسل همراه اولم فقط به شرکت ها آی پی ثابت میدن
درود
دوستان مودمم GP2101 پوکیده قدیمیه هست :D
ی مشکلی که دارم باهاش این هست که بسته شبانه ایرانسل 2 تا 7 میگیرم و idm رو که ست میکنم 2 شروع کنه به دانلود همچین اتفاقی نمیفته
یا باید تا 2 شب بیدار بمونم و مودم رو انموقع روشن کنم یا باید یک بسته عادی بگیرم برای کار کردن مورد بالا
اگر راه حلی دارید که نخوام تا 2 شب بیدار بمونم یا بسته عادی بخرم بگید ممنون میشم
خب تنظیم کن مثلا 2:15 شروع به دانلود کنه اینطوری من امتحان کردم مشکلی پیش نمیاد وصل میشه خودش ، یا یه 1 گیگ بسته روزانه هم داشته باش

از دوستان کسی مودم x28 داشته ؟

من مشکلی که با این مودم دارم سرعت اپلودم هست ! سرعت دانلودم قابل قبول هست منتها موقع تست اپلود یهو یه لحظه سرعت میره بالا و بعد به شدت افت میکنه !

هم با ایرانسل و هم همراه اول این مشکل رو دارم. در حاالیکه با نت گوشی خودم اپلود تو همون منطقه و سرور حدود 14mbps بوده با این مودم حتی 6 هم نمیگیرم .

BC.PNG

آخرین ویرایش:
سلام
کیفیت td lte ایرانسل چجوری؟از نظر پکت لاس و پایداری و سرعت اپ و دان و در نهایت پینگ؟اگه خوب باشه میخوام بخرم
اسیاتک چجوریه؟

۲۰۲۶۰۸۰۵_۱۶۴۳۰۰.jpg
پینگ اینه در فیفا اقای راشد .
اپلود و دانلود بدک نیست .ثبات بستگی به فاصله تا دکل داره کلا نسبت به گوشتی ثبات بالاتری داره مودم

• Like
Reactions: Coffee Addicted
سلام
کیفیت td lte ایرانسل چجوری؟از نظر پکت لاس و پایداری و سرعت اپ و دان و در نهایت پینگ؟اگه خوب باشه میخوام بخرم
اسیاتک چجوریه؟
فعلا TD-LTE در کشور کار نمیکنه و سویچِ رو دکل FD
همین دیروزم تست کردم بازم FD هست

• Like
Reactions: ultimate team 2
از دوستان کسی مودم x28 داشته ؟

من مشکلی که با این مودم دارم سرعت اپلودم هست ! سرعت دانلودم قابل قبول هست منتها موقع تست اپلود یهو یه لحظه سرعت میره بالا و بعد به شدت افت میکنه !

هم با ایرانسل و هم همراه اول این مشکل رو دارم. در حاالیکه با نت گوشی خودم اپلود تو همون منطقه و سرور حدود 14mbps بوده با این مودم حتی 6 هم نمیگیرم .

View attachment 416769
من سری Pro ش رو دارم. کلا سرعت آپلود نسبت به دانلود یه مدته کم شده حتی روی سیم معمولی هم همینجوریه فقط روی مودم نیست.

این با سیم کارت آسیاتکه که نسبت سرعت دانلود به آپلود تقریبا ۸ برابره
Screenshot_20260810_130603_Speedtest.jpg

• Like
Reactions: ZEN 2
آقای مصطفی قطع و وصلی چطوره؟پکت لاس و ...
Screenshot_۲۰۲۶۰۸۰۵_۱۶۲۲۲۰_Ping.jpg
داخل فیفا با dns ارمانی یک سری مچ ها همش تایم اوته تازگیا ولی خودش گفت این برنامه رو نصب کن پینگو ببین اینجا تایم اوت خیلی کمه . ولی خب بازم میگم فاصله ت تا دکل مهمه .قطعی خیلی کم داره اینجا

• Like
Reactions: |PREDATOR|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or