برای بازی Nat Type خیلی مهمه. من شنیدم میگن Nat Type 3 هستش که بدرد بازی نمیخوره و در ضمن پورت هم نتونستن باز کنن روش. احتمالاتو قسمت تست اینترنت کنسول نگاه کنید نوعش مشخصه
برای بازی Nat Type خیلی مهمه. من شنیدم میگن Nat Type 3 هستش که بدرد بازی نمیخوره و در ضمن پورت هم نتونستن باز کنن روش. احتمالاتو قسمت تست اینترنت کنسول نگاه کنید نوعش مشخصه
مشکلاتش بازی به بازی میتونه فرق کنه.حتی تو Nat Type 2 هم من دیدم مثلا تو بازی چت نمیشه کرد. تو فروم پلیاستیشن ببینید موارد زیاده.
به هر حال Nat Type1 باشه عالی میشه هر چند من که همین الان هم به حداقلها راضیم
اگه حداقل چهارتا مقاله بخونید متوجه میشید 4Gو3Gبدرد گیم نمیخوره چون اینترنتشون نوسان داره یک! مشکل nat typeداره دو!اینترنت گوشی با چند بار خاموش روشن کردن موبایل ممکنه Nat type openبگیرید همون رو نیم ساعت بعد تست کنید میشه nat type strictحتی اگر پینگش هم 10باشه بازم مشکل تو بازی کردن پیدا میکنید نظیر leftخوردن های الکی و پیدا نکردن بازیکن ضمن اینکه برای بقیه هم مشکل ایجاد میکنید!
اگه سرچ یکنید میبیند با بهترین 4Gاروپا هم نمیشه درست بازی کرد اما یکسری ها برای بازار گرمی اومدن گفتم مودم های ما NAT TYPEرو حل میکنه و تنظیمات مربوط به NAT داره اما باور نکنید!هر کس گرفته گفته نمیشه من خودم دو مدل d-LINKکه مودم 3Gبا تنظمیات NATداشت رو گرفتم همینجوری بود یکی دیگه هم TP LINKایرانسل بود اونم همینطور
داداش يه تست پينگ با سرورهاي اروپا ميگيري؟
در ضمن خونه ما در محدوده پوشش 4G هست ولي در محدوده Td-Lte نيست؟ !!!!!
پينگ ٤جي معمولي بين ١٠٠ تا ١٥٠ در نوسان هست، پينگ TD چطوره؟
بگيرم TD رو؟