بحث و تبادل نظر در مورد اینترنت 3G,4G اپراتورهای موبایل

دوستان دیشب نامحدود همراه اول رو فعال کردم حدود ۲۰ گیگ تورنت و ۳۰ گیگ از سایت دانلودها بازی دانلود کردم که یدفه سرعت دانلود روی ۶۵۰ اومد قبلا مگه ۲۰۰ گیگ سایت داخلی نبود ؟
درسته تازگی ها اون "منصفانه" از 100 گیگ خارجی 200 گیگی داخلی اومده رو کلا 50 گیگی و بعدش کند میشه... شانسی ممکنه بیشتر با سرعت خوب بگیره ولی اکثرا 50 گیگ سرعت کم میشه...

درسته تازگی ها اون "منصفانه" از 100 گیگ خارجی 200 گیگی داخلی اومده رو کلا 50 گیگی و بعدش کند میشه... شانسی ممکنه بیشتر با سرعت خوب بگیره ولی اکثرا 50 گیگ سرعت کم میشه...
الان ایرانسل هم نامحدودش همینقدر دانلود میکنه؟

الان ایرانسل هم نامحدودش همینقدر دانلود میکنه؟
ایرانسل بسته میزنی ۱۰۰ گیگ یکماهه میده و محدودیت نداره یک شبه میتونی تمومش کنی ولی اگه ۱۰۰ گیگ رو یک شبه هم دانلود کنی میگه دمت گرم دوباره ۳۰ تومن بده و میزاره مجدد بخری. همراه اول اجازه خرید مجدد نمیده ولی بعد محدود شدن با ۳۰ تومن تا اخر یکماه اینترنت ۲۵۶ کیلوبایت داری که برای وبگردی جوابه. هر کدوم مزایا و معایب داره.

آخرین ویرایش:
درود
دوستان من یه مشکلی برام پیش اومده خط ایرانسلم آنتن داره و LTE هست اما یهو دیگه دیتا ندارم ولی علامت LTE و آنتنم مشکلی نداره، میرم رو حالت هواپیما نو سرویس میشم چندبار باید هی بزنم یا نهایت گوشی رو خاموش روشن کنم تا درست شه
میخواستم بدونم به نظرتون مشکل از سیم کارتم هست ؟ چون خیلی ساله دارمش
یا نه کلا ایرانسل مشکل داره ؟

• Like
Reactions: jj191
درود
دوستان من یه مشکلی برام پیش اومده خط ایرانسلم آنتن داره و LTE هست اما یهو دیگه دیتا ندارم ولی علامت LTE و آنتنم مشکلی نداره، میرم رو حالت هواپیما نو سرویس میشم چندبار باید هی بزنم یا نهایت گوشی رو خاموش روشن کنم تا درست شه
من مشکلی با ایرانسل ندارم دائم هم دارم استفاده میکنم

• Like
Reactions: jj191 and PouяiД
درود
برای اطمینان بهتره یه محیط دیگه امتحان کنیش یا حتی روی یک گوشی دیگه تست کنی.

اگر این مشکلو همه جا داری، احتمال داره سیم کارت یا اسلاتی که سیم کارت داخلش میره مشکل داشته باشه.

سیم کارت رو در بیار، قسمت مسی رو با یه پارچه بدون پرز تیمزش کن (چون گفتی مدت زیادیه داریش)

• Like
Reactions: jj191 and PouяiД
درود
برای منم همچین سکته هایی ایرانسل داره.

• Like
Reactions: PouяiД
دوستان کسی این مودم رو خریداری کرده؟ چطوره 5G ایش؟ راضی هستین؟

مودم وایرلس 5G دوهوم مدل ZLT x28 pro​

من هم مدتی هست دارم. سرعتش خوبه. ولی مودم 5g برای سرعت خوب باید در جایی باشه که دکل خوب با سرعت خوب هم باشه. اگر پوشش 5g خوبی ندارید قاعدتا مودم خوب هم نمی تونه معجزه کنه

• Like
Reactions: Black Roz
من هم مدتی هست دارم. سرعتش خوبه. ولی مودم 5g برای سرعت خوب باید در جایی باشه که دکل خوب با سرعت خوب هم باشه. اگر پوشش 5g خوبی ندارید قاعدتا مودم خوب هم نمی تونه معجزه کنه
4.5g رو هم ساپورت میکنه دیگه؟
الان پینگش رو 5g چطوره؟ به درد بازی آنلاین میخوره؟ پینگش نسبت به ADSL بهتره؟
من الان رو 8.8.8.8 پینگ 30 دارم..روی اروپا پینگ تقریبا 90

بچه ها این اینترنت نامحدود ایرانسل کامل 100 گیگ رو برای اینترنت بین الملل دانلود میکنه؟
یا مثل همراه اول آورده روی 50 گیگ؟
بله کامله.داخلی هم نصف بهاست یه سری داخلی تر ها هم یک سومه.
من فیکس صد گیگ بیت الملل برداشتم. دو گیگ هم داخلی تست کردم یه گیگ کم کرد. داخلی تر ها رو تست نکردم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or