از چه سایت داخلی دانلود کردی؟من تست کردم 200 گیگ داخلی راحت دانلود کردم با سرعت اطراف 20 مگابایت
از چه سایت داخلی دانلود کردی؟من تست کردم 200 گیگ داخلی راحت دانلود کردم با سرعت اطراف 20 مگابایت
شاتل هم میگه باید با مودم بخری. مودمش هم 4g داغونه. یوتل که واقعا به زور انتن میگیره. نت سیمکارت معمولیش هم ۱۸۵ گیگ رو میده .۱.۵۰۰.۰۰۰ -_- پینگ و ایناش هم نمیدونم چجوریاس. واقعا چه بدبختی گیر کردیم.
آره میشه باید قفل باند و حتی قفل دکلش کنید.کسی میدونه روی این مودم های x28 pro تنظیمات خاصی میشه انجام داد که سرعت بیشتر شه یا نه؟
یه بار شانسی سرعت تا 600 و خورده ای رفت روی 5g، دیگه هرچی تست کردم نهایت تا 170 بود
استفاده ای که از بسته داشتم فقط صبحها یوتوب و اینستاگرم بود اونم با سرعتی که از ابتدا روی 650KB قفل شده بود بعد ۵ روز حداکثر سرعت اومد روی 250KB فیلم یا چیزی هم دانلود نکردممن همیشه بسته شبانه همراه اولو میگیرم چند روز پیش که تمدید کردم از همون ابتدا سرعت محدود شده روی 650KB ساعت از 11 که میگذره سرعت میره بالاتر
یه روزی با همین بسته تا 12MB دانلود میداد این اگه پیشرفت نیست پس چیه ؟ (650>12)
سرعتش محدوده کردن من تست کردم با بسته های معمولی فرق دارهاین بسته 100 گیگی که ایرانسل جدید اورده گرفتم میبینم از همون اول محدودیت سرعت داره
این بسته 100 گیگی که ایرانسل جدید اورده گرفتم میبینم از همون اول محدودیت سرعت داره
TD یا 4G ؟فکر نکنم محدودیت سرعت داشته باشه و یا با بسته های معمولی فرق کنه سرعتش.من با مودم tfi60 سرعت ۱۴۰ می گیرم رو کنسول
View attachment 395449
ایرانسل آی پی ثابت هم داره ولی روی سیم کارت سازمانیگاو تر از پشتیبانی شرکت های ISP تو کشور نیست ، طرف اصلا نمیفهمه بیرون دارن سیمکارت با IP ثابت میدن هر چی ازش سوال میکنی راجع به تمدید و آی پی میگه ایرانسل اصلا آی پی ثابت نداره پس اینا چین تو بازار میفروشن ؟ چرا دروغ میگید آخه ، آسیاتک و تک نتم از ایرانسل استفاده میکنن آی پی ثابتم میدن نمیدونم فازشون چیــه چرا مستقیم آی پی ثابت نمیده انگار می خوای آدم بکشی !
ip static نمیدی نت تایپم همیشه 3 هست
سیمکارت IP ثابت که بیرون ریخته بخوای بخری شاید بگیرم، قیمتیم نداره زیر 1 میلیون ولی موندم تایمش تموم بشه IP ثابت اینجا چی میشه ؟رفقا ظاهرا TD ایرانسل و دکل های باند 42 آروم آروم داره مشکلشون حل میشه و تو مناطق مختلف بالا میان. اگر مودمی نظیر X28 پنل سوپرادمین یا i60 آنلاک و هر مودمی با قابلیت قفل cell و band رو دارید، یه اسکن بزنید روی نزدیک ترین دکل با باند 42 قفل کنید احتمالا مشکل حل بشه. تو اون دوره ای که اختلال شدید بود TD ایرانسل به جای باند 42 روی باندهای دیگه مثل 7 که برای شبکه موبایل هست سوییچ میکرد.
الان مدتیه روی Xbox با قندشـکـن برای من هر شب دانلود روی 110-120 مگابیت قفل هست و برای بسته های شبانه هم خوشبختانه TD محدودیت سرعت اصلا نداره.
ایرانسل آی پی ثابت هم داره ولی روی سیم کارت سازمانیو کارشناس های بخش سازمانی ـشون هم اصلا به کل متفاوت ـن و واقعا مسلط هستن همشون روی ریز جزئیات به خاطر تعهد سنگین تری که دارن.
آسیاتک و تک نت و ماهان نت و ... صرفا از زیرساخت های ایرانسل سرویس میگیرن وگرنه شبکه و رنج آی پی برای خودشونه.
یه سیمکارت مبین نت 360 (هم روی بستر همراه اول هم ایرانسل سرویس میدن، باید ببینی تو منطقه ای که هستی کدوم پارامتر سیگنال SINR و RSRP مقادیر بهتری میده) یا آسیاتک FD یا TD (این هم FD روی همراه اول ـه و TD روی ایرانسل) بدون آیپی ثابت بگیر بعدش داخل پنل مدیریت حجم و ...، خودت آیپی ثابت رو فعال کن راحت کار خاصی نداره. اینکه تبلیغ میکنن با آیپی ثابت بیشتر برای کسایی هست که میخوان اینترنت رو برای دوربین مداربسته DVR/NVR/... بگیرن و خیلی هم آشنایی ندارن.سیمکارت IP ثابت که بیرون ریخته بخوای بخری شاید بگیرم، قیمتیم نداره زیر 1 میلیون ولی موندم تایمش تموم بشه IP ثابت اینجا چی میشه ؟
واقعا ایرانسل خیلی احمق خب بزار ما هم آی پی ثابت بخریم مثل آسیاتک و مبین نت واقعا فازش چیه
اون پشتیبانی اسکلش اصلا گردن نگرفت گفت برو از همون فروشگاهی بپرس که آی پی ثابت میده !یه زمانی خرید سیمکارت مبین نتم دردسر بود من اونم از همین سایتا خریدم برام فعال کررد و پنل کاربری زد فقط اینا گردن نمیگیرن جالبه
انگار می خوای جنایت کنی IP ثابت بگیری