بحث و تبادل نظر در مورد اینترنت 3G,4G اپراتورهای موبایل

گاو تر از پشتیبانی شرکت های ISP تو کشور نیست ، طرف اصلا نمیفهمه بیرون دارن سیمکارت با IP ثابت میدن هر چی ازش سوال میکنی راجع به تمدید و آی پی میگه ایرانسل اصلا آی پی ثابت نداره پس اینا چین تو بازار میفروشن ؟ چرا دروغ میگید آخه ، آسیاتک و تک نتم از ایرانسل استفاده میکنن آی پی ثابتم میدن نمیدونم فازشون چیــه چرا مستقیم آی پی ثابت نمیده انگار می خوای آدم بکشی !
ip static نمیدی نت تایپم همیشه 3 هست

سمت ما هیچ فیبر نوری نیست. تهش بتونم سیمکارت و مودم استفاده کنم. Td-LTE ایرانسل‌که ۶ ماهه ترکیده و درستش نمی‌کنن.
همراه اول و شاتل سمت‌مون 5G انتن میدن ولی ۲۰۰ گیگ همراه اول ۱.۱۰۰.۰۰۰ تومنه :)) شاتل هم میگه باید با مودم بخری. مودمش هم 4g داغونه. یوتل که واقعا به زور انتن می‌گیره. نت سیمکارت معمولی‌ش هم ۱۸۵ گیگ رو میده .۱.۵۰۰.۰۰۰ -_- پینگ و ایناش هم نمی‌دونم چجوریاس. واقعا چه بدبختی گیر کردیم.

پینگ سیمکارت شاتل مثل adslش خوب هست؟

کسی میدونه روی این مودم های x28 pro تنظیمات خاصی میشه انجام داد که سرعت بیشتر شه یا نه؟
یه بار شانسی سرعت تا 600 و خورده ای رفت روی 5g، دیگه هرچی تست کردم نهایت تا 170 بود

• Like
Reactions: mobile1199
کسی میدونه روی این مودم های x28 pro تنظیمات خاصی میشه انجام داد که سرعت بیشتر شه یا نه؟
یه بار شانسی سرعت تا 600 و خورده ای رفت روی 5g، دیگه هرچی تست کردم نهایت تا 170 بود
آره میشه باید قفل باند و حتی قفل دکلش کنید.
بهترین آموزش هاش داخل یوتیوب هست کافیه تو یوتیوب سرچ بزنید آموزش قفل باند و قفل دکل مودم x28 pro

من همیشه بسته شبانه همراه اولو میگیرم چند روز پیش که تمدید کردم از همون ابتدا سرعت محدود شده روی 650KB ساعت از 11 که میگذره سرعت میره بالاتر
یه روزی با همین بسته تا 12MB دانلود میداد این اگه پیشرفت نیست پس چیه ؟ (650>12)
استفاده ای که از بسته داشتم فقط صبح‌ها یوتوب و اینستاگرم بود اونم با سرعتی که از ابتدا روی 650KB قفل شده بود بعد ۵ روز حداکثر سرعت اومد روی 250KB فیلم یا چیزی هم دانلود نکردم

وضعیت سرعت بسته ایرانسل چطوره ؟

این بسته 100 گیگی که ایرانسل جدید اورده گرفتم میبینم از همون اول محدودیت سرعت داره:|

دوستان تبدیل خطوط به فیبر نوری چجوریه چقد هزینه داره؟
سرعتش محدوده کردن من تست کردم با بسته های معمولی فرق داره
سقف سرعت داره

• Like
Reactions: AVerg
آره میشه باید قفل باند و حتی قفل دکلش کنید.
بهترین آموزش هاش داخل یوتیوب هست کافیه تو یوتیوب سرچ بزنید آموزش قفل باند و قفل دکل مودم x28 pro
چه باحال نمیدونستم اصلا😍 زدم روی n78، رفت رو همون 600-700 دوباره

• Like
دوستان من روی باند ۴۰ ایرانسل هیچ دیتایی نمیگیرم. مودم b622 و سیم‌کارت td- lte . ممکنه مشکل از مودم باشه؟ چون زنگ زدم ایرانسل گفتن باند ۴۰ ما مشکل نداره تو منطقه تون. باند و تغییر میدم اینترنت برقرار میشه.

این بسته 100 گیگی که ایرانسل جدید اورده گرفتم میبینم از همون اول محدودیت سرعت داره:|

دوستان تبدیل خطوط به فیبر نوری چجوریه چقد هزینه داره؟
سرعتش محدوده کردن من تست کردم با بسته های معمولی فرق داره
سقف سرعت داره
فکر نکنم محدودیت سرعت داشته باشه و یا با بسته های معمولی فرق کنه سرعتش.من با مودم tfi60 سرعت ۱۴۰ می گیرم رو کنسول
E3BA14D8-0390-4AE3-8E94-8D9D018B9DA9.jpeg

رفقا ظاهرا TD ایرانسل و دکل های باند 42 آروم آروم داره مشکلشون حل میشه و تو مناطق مختلف بالا میان. اگر مودمی نظیر X28 پنل سوپرادمین یا i60 آنلاک و هر مودمی با قابلیت قفل cell و band رو دارید، یه اسکن بزنید روی نزدیک ترین دکل با باند 42 قفل کنید احتمالا مشکل حل بشه. تو اون دوره ای که اختلال شدید بود TD ایرانسل به جای باند 42 روی باندهای دیگه مثل 7 که برای شبکه موبایل هست سوییچ میکرد.
الان مدتیه روی Xbox با قندشـکـن برای من هر شب دانلود روی 110-120 مگابیت قفل هست و برای بسته های شبانه هم خوشبختانه TD محدودیت سرعت اصلا نداره.

گاو تر از پشتیبانی شرکت های ISP تو کشور نیست ، طرف اصلا نمیفهمه بیرون دارن سیمکارت با IP ثابت میدن هر چی ازش سوال میکنی راجع به تمدید و آی پی میگه ایرانسل اصلا آی پی ثابت نداره پس اینا چین تو بازار میفروشن ؟ چرا دروغ میگید آخه ، آسیاتک و تک نتم از ایرانسل استفاده میکنن آی پی ثابتم میدن نمیدونم فازشون چیــه چرا مستقیم آی پی ثابت نمیده انگار می خوای آدم بکشی !
ip static نمیدی نت تایپم همیشه 3 هست
ایرانسل آی پی ثابت هم داره ولی روی سیم کارت سازمانی :دی و کارشناس های بخش سازمانی ـشون هم اصلا به کل متفاوت ـن و واقعا مسلط هستن همشون روی ریز جزئیات به خاطر تعهد سنگین تری که دارن.
آسیاتک و تک نت و ماهان نت و ... صرفا از زیرساخت های ایرانسل سرویس میگیرن وگرنه شبکه و رنج آی پی برای خودشونه.

رفقا ظاهرا TD ایرانسل و دکل های باند 42 آروم آروم داره مشکلشون حل میشه و تو مناطق مختلف بالا میان. اگر مودمی نظیر X28 پنل سوپرادمین یا i60 آنلاک و هر مودمی با قابلیت قفل cell و band رو دارید، یه اسکن بزنید روی نزدیک ترین دکل با باند 42 قفل کنید احتمالا مشکل حل بشه. تو اون دوره ای که اختلال شدید بود TD ایرانسل به جای باند 42 روی باندهای دیگه مثل 7 که برای شبکه موبایل هست سوییچ میکرد.
الان مدتیه روی Xbox با قندشـکـن برای من هر شب دانلود روی 110-120 مگابیت قفل هست و برای بسته های شبانه هم خوشبختانه TD محدودیت سرعت اصلا نداره.

ایرانسل آی پی ثابت هم داره ولی روی سیم کارت سازمانی :دی و کارشناس های بخش سازمانی ـشون هم اصلا به کل متفاوت ـن و واقعا مسلط هستن همشون روی ریز جزئیات به خاطر تعهد سنگین تری که دارن.
آسیاتک و تک نت و ماهان نت و ... صرفا از زیرساخت های ایرانسل سرویس میگیرن وگرنه شبکه و رنج آی پی برای خودشونه.
سیمکارت IP ثابت که بیرون ریخته بخوای بخری شاید بگیرم، قیمتیم نداره زیر 1 میلیون ولی موندم تایمش تموم بشه IP ثابت اینجا چی میشه ؟
واقعا ایرانسل خیلی احمق خب بزار ما هم آی پی ثابت بخریم مثل آسیاتک و مبین نت واقعا فازش چیه
اون پشتیبانی اسکلش اصلا گردن نگرفت گفت برو از همون فروشگاهی بپرس که آی پی ثابت میده ! 😃 یه زمانی خرید سیمکارت مبین نتم دردسر بود من اونم از همین سایتا خریدم برام فعال کررد و پنل کاربری زد فقط اینا گردن نمیگیرن جالبه
انگار می خوای جنایت کنی IP ثابت بگیری

• Like
سیمکارت IP ثابت که بیرون ریخته بخوای بخری شاید بگیرم، قیمتیم نداره زیر 1 میلیون ولی موندم تایمش تموم بشه IP ثابت اینجا چی میشه ؟
واقعا ایرانسل خیلی احمق خب بزار ما هم آی پی ثابت بخریم مثل آسیاتک و مبین نت واقعا فازش چیه
اون پشتیبانی اسکلش اصلا گردن نگرفت گفت برو از همون فروشگاهی بپرس که آی پی ثابت میده ! 😃 یه زمانی خرید سیمکارت مبین نتم دردسر بود من اونم از همین سایتا خریدم برام فعال کررد و پنل کاربری زد فقط اینا گردن نمیگیرن جالبه
انگار می خوای جنایت کنی IP ثابت بگیری
یه سیمکارت مبین نت 360 (هم روی بستر همراه اول هم ایرانسل سرویس میدن، باید ببینی تو منطقه ای که هستی کدوم پارامتر سیگنال SINR و RSRP مقادیر بهتری میده) یا آسیاتک FD یا TD (این هم FD روی همراه اول ـه و TD روی ایرانسل) بدون آیپی ثابت بگیر بعدش داخل پنل مدیریت حجم و ...، خودت آیپی ثابت رو فعال کن راحت کار خاصی نداره. اینکه تبلیغ میکنن با آیپی ثابت بیشتر برای کسایی هست که میخوان اینترنت رو برای دوربین مداربسته DVR/NVR/... بگیرن و خیلی هم آشنایی ندارن.
هر ISP سر آیپی ثابت معمولا رویکردش متفاوته. یه سرویس دهنده مثل مبین نت میتونی بر حسب مدت زمان دلخواه خودت آیپی رو تهیه کنی، برای یه سرویس دهنده دیگه مثل آسیاتک هم آیپی بر اساس روزهای سرویس باقی مونده حساب میشه. برای مبین نت اگر آیپی رو جلوتر تمدید کنی نمیپره، برای آسیاتک هم اگر بسته اینترنت رو جلوتر رزرو کنی آیپی باقی میمونه (البته هر دو مورد به شرط اینه که خود مجموعه اختلال نخوره وسط کار آیپی رو عوض کنه :دی)

• Like
Reactions: Coffee Addicted

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or