بحث و تبادل نظر در مورد اینترنت 3G,4G اپراتورهای موبایل

کسی بسته 1 روزه نامحدود همراه اول تست کرده ببینه سرعتش محدود میشه یا نه؟
امروز یه مسیج اومد برا من که همچین بسته ای اومده. البته با کد ussd انگار فعال میشه فقط، تو اپلیکیشن نبود. شاید تو سایت هم باشه...

• Like
Reactions: barney stinson
کسی بسته 1 روزه نامحدود همراه اول تست کرده ببینه سرعتش محدود میشه یا نه؟
امروز یه مسیج اومد برا من که همچین بسته ای اومده. البته با کد ussd انگار فعال میشه فقط، تو اپلیکیشن نبود. شاید تو سایت هم باشه...
چیزی من پیدا نکردم کدش چیه ؟

همراه اول از زمانی که ایرانسل بسته 1 تا 11 داده رسما رد داده
به من روزی حداقل 10 تا پیامک میده که بیا بسته فلان و بهمان بخر، جشنواره جدید، بسته ویژه شما و ...
امروز زد برام بسته نامحدود 7 روزه 2 تا 7 فعال کرد :)) ول کن نیست خیلی کاسبی ـشون کساد شده ظاهرا
مام بهش میگیم بیا: 🖕
اون زمان که بسته 1 تا 11 نامحدودو با حجم 50 گیگ و سرعت 256 کیلوبایت مینداختی به ملت فکر این روزام میکردی!

همراه اول از زمانی که ایرانسل بسته 1 تا 11 داده رسما رد داده
به من روزی حداقل 10 تا پیامک میده که بیا بسته فلان و بهمان بخر، جشنواره جدید، بسته ویژه شما و ...
امروز زد برام بسته نامحدود 7 روزه 2 تا 7 فعال کرد :)) ول کن نیست خیلی کاسبی ـشون کساد شده ظاهرا
مام بهش میگیم بیا: 🖕
اون زمان که بسته 1 تا 11 نامحدودو با حجم 50 گیگ و سرعت 256 کیلوبایت مینداختی به ملت فکر این روزام میکردی!
جالبه با این همه داستان هنوزم درس عبرت نگرفته وقتی هم محدود میکنه اجازه نمیده دوباره بسته بخری تا یکماه
واقعا خیلی خیلی مسخره ست سیستمش

همراه اول بازم بسته جدید داد!
View attachment 396591
View attachment 396592
اینو خواستم تست کنم، در ادامه مینویسه که اعمال سیاست مصرف منصفانه برای بالاتر از 20 گیگ (برای 2 ساعت)
این مسخره بازی های همراه اول کی تموم میشه من نمیدونم. خب مثل انسان بنویس بسته 2 ساعته 20 گیگ
وگرنه با سرعت 5G مثلا 300 مگابیت سرعت داشته باشی(که اصلا خیلی زیاد هم محسوب نمیشه) تو 1 دقیقه کل بسته تمومه. این چه نامحدودی محسوب میشه دیگه

دوستان دیشب نامحدود همراه اول رو فعال کردم حدود ۲۰ گیگ تورنت و ۳۰ گیگ از سایت دانلودها بازی دانلود کردم که یدفه سرعت دانلود روی ۶۵۰ اومد قبلا مگه ۲۰۰ گیگ سایت داخلی نبود ؟

• Like
Reactions: MrElectricWizard

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or