barney stinson
کاربر سایت
من بسته یکساله هزار گیگ ندیدم تاحالادرود
بسته یکساله هزار گیگش جایی نوشته بود ۴ میلیون! واقعاً همینه؟ عکس تعرفه داخل پنلو میتونید اینجا بفرستید؟ تشکر
سیمکارت معمولی سامانتله نهایت یک ساله 150 گیگ داره تو برنامش
من بسته یکساله هزار گیگ ندیدم تاحالادرود
بسته یکساله هزار گیگش جایی نوشته بود ۴ میلیون! واقعاً همینه؟ عکس تعرفه داخل پنلو میتونید اینجا بفرستید؟ تشکر
درودمن بسته یکساله هزار گیگ ندیدم تاحالا
سیمکارت معمولی سامانتله نهایت یک ساله 150 گیگ داره تو برنامش
سامانتل اصلا TD نداره اخهدرود
فکر کردم سرویس TD-LTE دارید! شرمنده
ممنون
چرا داره تو سایتش هست، البته از دکل های ایرانسل و همراه اول استفاده میکنه که یجورایی میشه fd-lteسامانتل اصلا TD نداره اخه
داره ؟
الان نگاه کردم به نظرم ارزش نداره زده سرعت تا 40Mb بعد 20 گیگ رو میده 86چرا داره تو سایتش هست، البته از دکل های ایرانسل و همراه اول استفاده میکنه که یجورایی میشه fd-lte
درودالان نگاه کردم به نظرم ارزش نداره زده سرعت تا 40Mb بعد 20 گیگ رو میده 86
من با سیمکارت fd دارم 20 گیگ رو میخرم 43 تومن سرعت هم درسته با مودم عه ولی بالاخره بالای 40 داره میده راحت
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان یه سوال این بسته های ماهی 1500 گیگ ایرانسل چیه ؟ تو دیوار و اینا دیدم میفروشن
سامانتلدرود
با سیم کارت fd کدوم شرکت ؟
برای من 650 کیلوبایت شدهسلام
دوستان شبانه همراه اول برای من کلا مابین 250 کیلوبایت تا 450 کیلوبایت قفل شد. روزهای آخر هم سرعت درست نشد بسته جدید هم زدم باز درست نشد. کلا شبانه رو مابین اون دو عدد قفل کردن.
حدودا یک الی 2 هفته اختلال شدید روی همراه اول و ایرانسل برای استفاده از سرویس های tdlte و fd هستبرای من 650 کیلوبایت شده
با سیم دیگه ای تست کنید ( ترجیحا ایرانسل رو هم تست کنید )دوستان من جدیدا یه مشکل عجیب واسم پیش اومده،
یه مودم دارم tp-link Archer MR200 سیمکارت که بهش میندازم معمولا یه خط به من آنتن میده! در صورتی که همون سیمکارت رو به گوشی میندازم Full Bar چهار خط آنتن میده با دوتا سیمکارت رایتل و همراه هم تست کردم!
قبلا اینطوری نبود. چیزی به ذهنتون میرسه که چرا اینطوریه؟
من تست کردم 200 گیگ داخلی راحت دانلود کردم با سرعت اطراف 20 مگابایتکسی از دوستان شبانه ایرانسل رو تست کرده اند ؟ مثل همراه اول داستان داره یا خوبه ؟