بحث و تبادل نظر در مورد اینترنت 3G,4G اپراتورهای موبایل

درود
بسته یکساله هزار گیگش جایی نوشته بود ۴ میلیون! واقعاً همینه؟ عکس تعرفه داخل پنلو میتونید اینجا بفرستید؟ تشکر
من بسته یکساله هزار گیگ ندیدم تاحالا
سیمکارت معمولی سامانتله نهایت یک ساله 150 گیگ داره تو برنامش

چرا داره تو سایتش هست، البته از دکل های ایرانسل و همراه اول استفاده میکنه که یجورایی میشه fd-lte
الان نگاه کردم به نظرم ارزش نداره زده سرعت تا 40Mb بعد 20 گیگ رو میده 86
من با سیمکارت fd دارم 20 گیگ رو میخرم 43 تومن سرعت هم درسته با مودم عه ولی بالاخره بالای 40 داره میده راحت

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان یه سوال این بسته های ماهی 1500 گیگ ایرانسل چیه ؟ تو دیوار و اینا دیدم میفروشن

• Like
Reactions: Alien87
الان نگاه کردم به نظرم ارزش نداره زده سرعت تا 40Mb بعد 20 گیگ رو میده 86
من با سیمکارت fd دارم 20 گیگ رو میخرم 43 تومن سرعت هم درسته با مودم عه ولی بالاخره بالای 40 داره میده راحت

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان یه سوال این بسته های ماهی 1500 گیگ ایرانسل چیه ؟ تو دیوار و اینا دیدم میفروشن
درود
با سیم کارت fd کدوم شرکت ؟

دوستان من جدیدا یه مشکل عجیب واسم پیش اومده،
یه مودم دارم tp-link Archer MR200 سیمکارت که بهش میندازم معمولا یه خط به من آنتن میده! در صورتی که همون سیم‌کارت رو به گوشی میندازم Full Bar چهار خط آنتن میده با دوتا سیم‌کارت رایتل و همراه هم تست کردم!
قبلا اینطوری نبود. چیزی به ذهنتون میرسه که چرا اینطوریه؟

سلام
دوستان شبانه همراه اول برای من کلا مابین 250 کیلوبایت تا 450 کیلوبایت قفل شد. روزهای آخر هم سرعت درست نشد بسته جدید هم زدم باز درست نشد. کلا شبانه رو مابین اون دو عدد قفل کردن.
برای من 650 کیلوبایت شده

برای من 650 کیلوبایت شده
حدودا یک الی 2 هفته اختلال شدید روی همراه اول و ایرانسل برای استفاده از سرویس های tdlte و fd هست
ایرانسل داغون و وضعیت همراه اول به مراتب بهتره

سرعت دانلود استیم روی 300 الی 700 کیلوبایت هست چه با steamdl چه بدون اون !
میگن موضوع بروزرسانی تجهیزات هست اما ما که میدونیم چه خبره و شاید اصلا درست نشه
همزمان یک ماه هست به دلیل افت سیگنال عمدی دکل های bts بسیاری از دستگاه های کارتخوان سیار 2g/3g از کار افتادن
پشتیبانی از دهنش در رفت گفت به علت اختلالات gps هست حالا چه ارتباطی با سیم و سیستم td-fd داره من نمیدونم !
وضعیت وخیم هست و در حال بدتر شدن
با همین سیم tdlte پینگ من 43 بود الان 3000 هست و اصلا قابل بازی نیست .

دوستان من جدیدا یه مشکل عجیب واسم پیش اومده،
یه مودم دارم tp-link Archer MR200 سیمکارت که بهش میندازم معمولا یه خط به من آنتن میده! در صورتی که همون سیم‌کارت رو به گوشی میندازم Full Bar چهار خط آنتن میده با دوتا سیم‌کارت رایتل و همراه هم تست کردم!
قبلا اینطوری نبود. چیزی به ذهنتون میرسه که چرا اینطوریه؟
با سیم دیگه ای تست کنید ( ترجیحا ایرانسل رو هم تست کنید )
وارد تنظیمات بشید و فقط تیک 4g/lte رو فعال کنید و تیک 3g رو بردارید ببینید توفیقی می کنه یا نه !
سعی کنید مودم رو تو منزل یا محدوده چند صد متر جابجا کنید
اگر درست نشد سعی کنید فیرم ویر دستگاه رو ارتقاء بدید
در غیراینصورت مشکل فنی هست و مربوط به خرابی آنتن های داخلی یا خرابی چیپ مربوطه میشه
دستگاه زمین نخورده ؟

آخرین ویرایش:
من همیشه بسته شبانه همراه اولو میگیرم چند روز پیش که تمدید کردم از همون ابتدا سرعت محدود شده روی 650KB ساعت از 11 که میگذره سرعت میره بالاتر
یه روزی با همین بسته تا 12MB دانلود میداد این اگه پیشرفت نیست پس چیه ؟ (650>12)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or