بحث و تبادل نظر در مورد اینترنت 3G,4G اپراتورهای موبایل

اره میخونم اونور. خودم هم در جریانم. لعنتی فیبر نیست اینجا. موندم چه کنم
اصلا TD LTE رو ولش کن ، من خدا تومن خرج کردم 3 تا مودم ، زیتل ایرانسل فایده نداره تازه زیتل بدترم هست
فعلا مبین نت داره کار میکنه اما بدرد بخور نیست ، نتای TD هیچکدوم درست کار نمیکنن قطعی وصل خیلی زیاد داره

• Angry
Reactions: ultimate team 2
اصلا TD LTE رو ولش کن ، من خدا تومن خرج کردم 3 تا مودم ، زیتل ایرانسل فایده نداره تازه زیتل بدترم هست
فعلا مبین نت داره کار میکنه اما بدرد بخور نیست ، نتای TD هیچکدوم درست کار نمیکنن قطعی وصل خیلی زیاد داره
ای بابا. کدوم شهری کجایی

Adsl بگیرم پس؟ چاره دیگه ای هم مگه هست غیر همین سه تا ؟

ای بابا. کدوم شهری کجایی

Adsl بگیرم پس؟ چاره دیگه ای هم مگه هست غیر همین سه تا ؟
درود
اگه جایی که هستید نت همراه اول خوبه سیم کارت ۳۶۰ مبین نت بگیرید که از دکل همراه اول استفاده میکنه! بهترین طرحشم ۱۱۱۱ گیگه که ۲۳۰۰ میوفته! تقریباً گیگی دو تومن! الان ADSL هم قیمت ها بالاست مگه اینکه جشنواره چیزی بگیرید!

سلام
دوستان در مورد شبانه همراه اول طبق یک بررسی که کردم ظاهرا حتی کسانی که به تازگی بسته میخرن سرعتشون همچنان بین 50 تا 120 کیلوبایت قفل میمونه و سرعت برنمیگرده به حالت پرسرعت قبل. اگه اینو تایید میکنید نقل قول کنید و اطلاع رسانی کنید چون من هنوز بسته م تموم نشده که تست کنم ولی افت سرعت پیدا کردم.
به این ترتیب به نظر میرسه همراه اول بسته رو به اسم نامحدود میزاره بمونه ولی با افت سرعت تا 120 کیلوبایت با یک حساب مصرفی میبینید که اگر یک ماه هر شب با این سرعت دانلود کنید نهایتا همون صد گیگ رو مصرف میکنید و اینجوری نمیشه که بسته رو دو روزه تموم کنید و مابقی بسته رو وبگردی یا دوباره دانلود کنید. چون احتمالا بعضی ها میتونستن صد گیگ رو دو روزه دانلود کنن و باز هم با اون سرعت پایین میشد صد گیگ هم بردارن.
ماه های پیش معمولا دو سه روز مانده به اتمام بسته سرعت هم درست میشد این ماه نگاه میکنم اگه درست نشد و بسته هم زدم و سرعت باز درست نشه نتیجه میگیرم که همین چیزی که گفتم دارن انجام میدن.

سرعت شبانه همراه اول چرا اینقدر اومده پایین!!!!!
من باید بذارم رو 3g تا سرعت دانلود بشه ۲مگ !!!!
رو فور و فایوجی که افتضاحهه
دیشب بسته شبانه رو فعال کرم خیر سرم

سلام
دوستان در مورد شبانه همراه اول طبق یک بررسی که کردم ظاهرا حتی کسانی که به تازگی بسته میخرن سرعتشون همچنان بین 50 تا 120 کیلوبایت قفل میمونه و سرعت برنمیگرده به حالت پرسرعت قبل. اگه اینو تایید میکنید نقل قول کنید و اطلاع رسانی کنید چون من هنوز بسته م تموم نشده که تست کنم ولی افت سرعت پیدا کردم.
به این ترتیب به نظر میرسه همراه اول بسته رو به اسم نامحدود میزاره بمونه ولی با افت سرعت تا 120 کیلوبایت با یک حساب مصرفی میبینید که اگر یک ماه هر شب با این سرعت دانلود کنید نهایتا همون صد گیگ رو مصرف میکنید و اینجوری نمیشه که بسته رو دو روزه تموم کنید و مابقی بسته رو وبگردی یا دوباره دانلود کنید. چون احتمالا بعضی ها میتونستن صد گیگ رو دو روزه دانلود کنن و باز هم با اون سرعت پایین میشد صد گیگ هم بردارن.
ماه های پیش معمولا دو سه روز مانده به اتمام بسته سرعت هم درست میشد این ماه نگاه میکنم اگه درست نشد و بسته هم زدم و سرعت باز درست نشه نتیجه میگیرم که همین چیزی که گفتم دارن انجام میدن.
من از اول خرید بسته سرعتم بالاتر از 700 کیلو بایت نمیرفت زنگ زدم پولو برگردوندن بعد از دو روز خریدم درست شد مجدد بعد یک روز سرعتو کم کردن
از عمد دارن اینکارو میکنن
بسته جدید ایرانسل رو تست میکنم اگر خوب بود من بعد از اون میگیرم

• Like
Reactions: jj191
من از اول خرید بسته سرعتم بالاتر از 700 کیلو بایت نمیرفت زنگ زدم پولو برگردوندن بعد از دو روز خریدم درست شد مجدد بعد یک روز سرعتو کم کردن
بسته جدید که زدم داستانش یه جور دیگه پیش رفت و از یه فروم دیگه دیدم که اونجا هم اینچوری شده.
بسته به ۵۰ گیگ محدود شده و بعد دانلود ۵۰ گیگ سرعت روی ۲۵۶ کیلوبایت قفل میشه. یه هفته دیگه از بسته م دو سه روز میمونه و فعلا مشخص نیست که دو سه روز آخر سرعت بالا بره یا نه چون این رفتار جدیده که انجام دادن هنوز مشخص نیست چجوریه.

سرعت شبانه همراه اول چرا اینقدر اومده پایین!!!!!
من باید بذارم رو 3g تا سرعت دانلود بشه ۲مگ !!!!
رو فور و فایوجی که افتضاحهه
دیشب بسته شبانه رو فعال کرم خیر سرم
بسته جدید که زدم داستانش یه جور دیگه پیش رفت و از یه فروم دیگه دیدم که اونجا هم اینچوری شده.
بسته به ۵۰ گیگ محدود شده و بعد دانلود ۵۰ گیگ سرعت روی ۲۵۶ کیلوبایت قفل میشه. یه هفته دیگه از بسته م دو سه روز میمونه و فعلا مشخص نیست که دو سه روز آخر سرعت بالا بره یا نه چون این رفتار جدیده که انجام دادن هنوز مشخص نیست چجوریه.
با این بسته جدید ایرانسل دیگه هیچ نیازی به همراه اول نیست
قیمتش یکیه ساعتشم یکیه ولی ایرانسل 100 گیگ واقعی با سرعت کامل میده و در صورت استفاده از لینک نیم بها بیشتر از 200گیگ میتونید دانلود کنید
هر چند بارم خواستید میتونید بخریدش و محدودیت ماهانه هم نداره، خودم دوبار تو یه روز خریدمش
ایرانسل با این بسته عملاً همراه اولو قهوه ای کرده
من که دیگه همراه اولو گذاشتم کنار، حداقل تا وقتی که این بسته ایرانسل هستش

با این بسته جدید ایرانسل دیگه هیچ نیازی به همراه اول نیست
قیمتش یکیه ساعتشم یکیه ولی ایرانسل 100 گیگ واقعی با سرعت کامل میده و در صورت استفاده از لینک نیم بها بیشتر از 200گیگ میتونید دانلود کنید
هر چند بارم خواستید میتونید بخریدش و محدودیت ماهانه هم نداره، خودم دوبار تو یه روز خریدمش
ایرانسل با این بسته عملاً همراه اولو قهوه ای کرده
من که دیگه همراه اولو گذاشتم کنار، حداقل تا وقتی که این بسته ایرانسل هستش
بدبختی اینه خونه ما ایرانسل انتنش ضعیفه 🥲

• Sad
Reactions: Grand Theft
سرعت سامانتل
با فیلتر شکن تازه
بدون فیلترشکنش حدود ۱۲ مگابایت میشه دانلودش
اپلودش واقعا خوبه

View attachment 391830
درود
بسته یکساله هزار گیگش جایی نوشته بود ۴ میلیون! واقعاً همینه؟ عکس تعرفه داخل پنلو میتونید اینجا بفرستید؟ تشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or