بحث و تبادل نظر در مورد اینترنت 3G,4G اپراتورهای موبایل

کلا همه دستگاه های سامسونگ در ایران بعد آپدیت One UI 7 میتونن 5G دریافت کنند.
خیلی از موبایل هاشم اپدیت گرفتن.
ولی متاسفانه همه جا 5G در دسترست نیست داخل ایران. حتی بعضی جاها من تست کردم 5G میداده ولی LTE همونجا سرعت بهتری داشته.
الان فقط به منطقه بستگی داره که آنتن دهی 5G چطور باشه.

• Like
Reactions: hamid_barca
کلا همه دستگاه های سامسونگ در ایران بعد آپدیت One UI 7 میتونن 5G دریافت کنند.
خیلی از موبایل هاشم اپدیت گرفتن.
ولی متاسفانه همه جا 5G در دسترست نیست داخل ایران. حتی بعضی جاها من تست کردم 5G میداده ولی LTE همونجا سرعت بهتری داشته.
الان فقط به منطقه بستگی داره که آنتن دهی 5G چطور باشه.
داداش اینطوریا نیست من قبلا a54 داشتم آپدیت 15 رو گرفتم ولی 5g برام فعال نشد الان s24fe گرفتم از همون اول فعاله

• Like
Reactions: UnHoLy666
افتضاح ترین نرم افزار کاربری رو همراه اول داره 10 سال در حال بروزرسانیه ، بسته شبانه بار اول نیست که حذف میشه و سالیان قبلم با کد دستوری میشد خرید ، این اشغال با اون سرعت داغونش 4 سالی هست اصلا بسته شبانه همراه اول نمیخرم کلا همراه اول استفاده نمیکنم

بسته همراه اول شبانه خریدم، همون اول کار محدودیت دانلود رو لحاظ کرده
با پشتیبانی تماس گرفتم میگه هم سرویس درسته هم دکل داره 5g انتن میده به شما
میگم که دانلودم در حد کیلوبایت شده با پر رویی جواب میده چون 5g گوشی های سامسونگ فعال شده و ملت همه سامسونگ دارن کیفیت 5g کم شده
میگم من رو 4g هم میزارم همینه
میگه خب روی 4g هم اثر می‌گذاره!

بی شرفی جدید...

آخرین ویرایش:
میگم که دانلودم در حد کیلوبایت شده با پر رویی جواب میده چون قبلا 5g گوشی های سامسونگ فعال شده و ملت همه سامسونگ دارن کیفیت 5g کم شده

بی شرفی جدید...
داخل 195 شکایت ثبت کنید . تنها روشی که بعضی مواقع جواب میده همینه . پشتیبانی تلفنی هیچ وقت کمک نمی کنه

میگم که دانلودم در حد کیلوبایت شده با پر رویی جواب میده چون قبلا 5g گوشی های سامسونگ فعال شده و ملت همه سامسونگ دارن کیفیت 5g کم شده

بی شرفی جدید...
درود
برای منم پیش اومد همون شب اول با پشتیبانی تماس گرفتم ، طرف می‌گفت مشکل از گوشیته! تو ۱۹۵ شکایت ثبت کردم با پررویی گفتن صد گیگ استفاده کردی محدود شده! هیچ جوره زیر بار نرفتن باگ نرم افزاری خودشونه! شکایتم خود بخود بسته شد! ولی ۵ روز آخر طرح تست کردم درست شده بود!

• Like
Reactions: AMIN-1399F
من همون شب که تو اپ حذف کردن از ترس با کد رو دوتا خط فعال کردم.
روی یکی سرعت12مگ ولی اون یکی زیر500k
این اولین دانلودم بود
IMG_20250802_142442.jpg
معلوم نیست فکر کنم شانسیه.رو سامسونگ و شیاومی تست کردم شیاومی یکم بهتره.
ولی الان اونی که سرعتش خوب بود تا7و8صبح خوبه بعد اون اصلا نمیشه دانلود کرد حتی با سرعت کم چون یهو از 5gمیاد روh+بعد کلا قطع میشه.

بچه ها کسی هست شبانه همراه اولش سرعتش رو یک مگ لاک شده باشه؟ من یدفعه اینطور شد ینی از یع حجمی به بعد دانلود کنی سرعت مبشه یک مگ؟ قبلا اینطور نبود
بعد برا یه سیم کارت دیگمم هم خریدم اونم یک مگه!! تا دو روز پیش ۷-۸ مگ سرعت نیداد

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or