داداش باز برای تو خوبه من از همون اول که از 4g استفاده کردم سرعتم بیشتر از 2.5 مگابایت و از 22 مگابیت بیشتر نشد. نمیدونم مشکل از کجاست ولی برای شما خوبهدوستان 4جی ایرانسل ماله همه خرابه ؟
انتن یه کوچه با ما فاصله داره (کمتر از 50 متر) ولی سرعت دانلودم انضاح پایین اومده
قبلا حدوده 3 یا 4 مگ میداد
ممکنه چون زیاد دانلود کردم محدودم کرده باشن ؟ (حدود 1.5 ترا بایت دانلود کردم )
![]()
![]()
خداییش یعنی چی ؟![]()
Hotspot گوشی رو روشن کن مستقیم بهش وصل شو از طریق ps4 یا هر دستگاه دیگه ای ک میتونه به وای فای وصل شهسلام، راستش من تو زمینه اینترنت و خط و این چیزا وارد نیستم. یه سوالی داشتم ممنون میشم جواب بدید:
راهی هست که اینترنت 4g گوشی رو به یک مودم wifi منتقل کرد؟ منظورم اینه که من الان یک مودم wifi بخرم، آیا میتونم اینترنت 4g گوشی رو با اون به اشتراک بذارم و بعد ps4 رو به اون مودم وصل کنم و مثلا دانلود کنم؟؟
در کل میخوام به وسیله 4g گوشی با ps4 دانلود کنم، با استفاده از مودم wifi.
ممنون داداش لطف کردی،Hotspot گوشی رو روشن کن مستقیم بهش وصل شو از طریق ps4 یا هر دستگاه دیگه ای ک میتونه به وای فای وصل شه
Sent from my D6503 using Tapatalk
سرعت های ایرانسل فقط بعد از پست کردنشون توی فضای مجازی و انجام پروسه Humble brag واقعی هستن. پس آره، مال شما واقعیه.
خواهش عزیزممنون داداش لطف کردی،
فقط سرعت دانلود خود ps4 به چه صورت هست؟؟
البته سرعت ایرانسل تو منطقه ما فوق العاده هست، 22 مگ سرعت دانلودمه. تو ps4 تا چقدر ممکنه سرعت بگیرم؟؟
داداش باور کن متوجه نشدم چی گفتی. من سن و سالم از این حرفا گذشته سر در نمیارم از این جور چیزا. یکم بیشتر توضیح میدی؟سرعت های ایرانسل فقط بعد از پست کردنشون توی فضای مجازی و انجام پروسه Humble brag واقعی هستن. پس آره، مال شما واقعیه.
البته ایرانسل سرعت بیشتر از این هم میده
بیشتر اوقات 3G استاگه کسی میدونه بگه گیر همینمکسی از دیجی مودم ۴جی ثابت خریده؟
این مودم فعال شدن میخاد؟
اگه نه چرا من هیچ خط انتنی ندارم![]()
والا من 24مگابیت هم گرفتم اما سرعت دانلودم با استیم 200کیلو بایت بودخواهش عزیز
بستگی به نت سیمکارتتون اگه 22 هست نباید مشکلی داشته باشید
pen داشته باشی و توی بازی هایی مثل فیفا، گیرز، دووم و ... قطعی نداشته یاشی؟