ايرانسل براي دانلود بايد بشيني پاش! كم شده بذارم چيزي دانلود شه اين خودش رو به راه كنه. اكثر وقتا يه مشكلي پيش اومده.تعرفه شبانه همراه اول و ایرانسل دیگه دارن لج منو در میارن
دیشب دوساعنه ایرانسل زدم واسه دانلود با سرور ایران اول سرعتم 4 بود ، صبح جای 30-40 گیگ دیدم فقط 10 گیگ دانلود کرده
بدبختی خطم هم فیبرنوریه نمیتونم غیر از مخابرات نت بگیرم اونم که خسیس نرین شرکت در این باره است
کلا نت سیم کارت نت تایپ ۳هست
ايرانسل براي دانلود بايد بشيني پاش! كم شده بذارم چيزي دانلود شه اين خودش رو به راه كنه. اكثر وقتا يه مشكلي پيش اومده.
Sent from my iPhone using Tapatalk
زنگ بزن 700 قضیه رو بگو درستش میکنن.دوستان من دیروز صبح یک بسته ماهانه 3 گیگ از ایرانسل گرفتم.تراکنش موفق هم زد ولی برام فعال نشد.الان پرینت از حسابمم گرفته از حسابم کم شده.
من الان چه جوری میتونم پیگیری کنم؟
من شهرستانم.با تلفن منزل چه شماره ای رو بگیرمزنگ بزن 700 قضیه رو بگو درستش میکنن.
مهم نیس کجا باشی از هر خط ایرانسل شماره 700 بگیری پشتیبانی ایرانسل جواب میده اما اگه از تلفن خونه می خوای زنگ بزنی اینو بگیر:من شهرستانم.با تلفن منزل چه شماره ای رو بگیرم
با 700 زنگ زدم. 80 نفر جلوی من هستن!!!!!!!!!!!!مهم نیس کجا باشی از هر خط ایرانسل شماره 700 بگیری پشتیبانی ایرانسل جواب میده اما اگه از تلفن خونه می خوای زنگ بزنی اینو بگیر:
09377000000
یه موقع دیگه زنگ بزن خلوت باشهبا 700 زنگ زدم. 80 نفر جلوی من هستن!!!!!!!!!!!!
خیلی طول میکشه که؟عجب گیری افتادیم ما
هر موقع خواستی می تونی فعال کنی مثلا از 5تا8 صبح بستگی داره کی به اینترنت وصل شی از همون موقع3ساعت محاسبه میشه حداکثرم60گیگ میشه دان کرد!آقا این مثلا بسته 3 ساعته چه جوریه؟ از ساعت 2 تا 5؟
نمیشه از 4 تا 7 استفاده کرد مثلا؟ کلا ساعتش چه جوری حساب میشه؟