بحث و تبادل نظر در مورد اینترنت 3G,4G اپراتورهای موبایل

تو صفحه مدم های ایرانسل D-100نوشته قابلیت اتصال به آنتن های خارجی منظورش آنتن های 5.0ghz _ه؟
بعد تاثیری هم تو نت تایپ 3 داره که بیاره رو 2 واسه گیم؟

دوستان من که گوشیم 4g داره بنظرتون گرفتن یه مودم 4g لازمه؟میگم فرقی دارن گوشی با مودم از نظر قدرت که نتو راحت بگیر؟چون میخوام نت 4g رو شیر کنم رو کنسول برای بازی

آقا اینجا کسی با 4g ایرانسل gta online میزنه؟ با 3g که افتضاحه همه اش لگه رایتل 3g مثه کره است ولی طرح هاش ضعیفه منم سیم کارتمو گم کردم میخواستم ببینم برم رایتلمو بگیرم یا سیم ایرانسلمو 4g کنم یه راهنمایی بکنید دمتون درد نکنه

درود

آقا اینجا کسی با 4g ایرانسل gta online میزنه؟ با 3g که افتضاحه همه اش لگه رایتل 3g مثه کره است ولی طرح هاش ضعیفه منم سیم کارتمو گم کردم میخواستم ببینم برم رایتلمو بگیرم یا سیم ایرانسلمو 4g کنم یه راهنمایی بکنید دمتون درد نکنه
تقریبا تمام گیم های انلاینم رو با 4g ایرانسل میزنم چه gta online چه r6 و ... و خیلی راضیم . اگه محل زندگیتون از پوشش مناسبی برخورداره خریداریش کنید .

دوستان من که گوشیم 4g داره بنظرتون گرفتن یه مودم 4g لازمه؟میگم فرقی دارن گوشی با مودم از نظر قدرت که نتو راحت بگیر؟چون میخوام نت 4g رو شیر کنم رو کنسول برای بازی
والا من قبل خرید مودم از هات اسپات گوشی استفاده میکردم ولی واقعا پدر باتری رو در میاره ... هیچ جوره پیشنهاد نمیشه .

دوستان سرویس های 4g ایرانسل از نظر پینگ و برای انلاین چطوره ممنون میشم دوستانی که دارند که تست ازش بزارند
تا چند ماه پیش تو سرور های خارجی از نظر سرعت خیلی مشکل داشت . الان با گیم های استیم و سرورهای x1 مشکلی ندارم ولی همه جوره با psn مشکل داره ! به فرض منی که الان تقریبا همیشه سرعتم دور و بر 4 مگابایت.s هست ، تو psn بالای 200 کیلوبایت سرعت نمیده :) خدا میدونه از کی منتظرم یه بار هم که شده از ps now استفاده کنم :D

درود

تقریبا تمام گیم های انلاینم رو با 4g ایرانسل میزنم چه gta online چه r6 و ... و خیلی راضیم . اگه محل زندگیتون از پوشش مناسبی برخورداره خریداریش کنید .

والا من قبل خرید مودم از هات اسپات گوشی استفاده میکردم ولی واقعا پدر باتری رو در میاره ... هیچ جوره پیشنهاد نمیشه .

تا چند ماه پیش تو سرور های خارجی از نظر سرعت خیلی مشکل داشت . الان با گیم های استیم و سرورهای x1 مشکلی ندارم ولی همه جوره با psn مشکل داره ! به فرض منی که الان تقریبا همیشه سرعتم دور و بر 4 مگابایت.s هست ، تو psn بالای 200 کیلوبایت سرعت نمیده :) خدا میدونه از کی منتظرم یه بار هم که شده از ps now استفاده کنم :D
به باطریش کاری ندارم الان برات فرقی کرده از نظر سرعت؟بهتره یا همونه؟

این مودم های 4g آنتن دهیشون از موبایل بهتره ؟ برای من موبایل خوب آنتن نمیده با مودم قوی تر میشه ؟
کلا قوی ترین آنتن رو کدوم مودم داره ؟

مودم Xiaomi ZMI MF855 کسی داشته ؟

به باطریش کاری ندارم الان برات فرقی کرده از نظر سرعت؟بهتره یا همونه؟
والا قطعا باید بهتر شده باشه ! چون ممکنه موقع استفاده ، بدون این که شما متوجه باشی خود گوشی هم درصدی از سرعت رو به خودش اختصاص بده ! و همین طور گاهاََ قطع شدن های الکی وجود داشت زمانی که از گوشی استفاده میکردم .
ولی اگه منظورتون از نظر سخت افزارشونه که ممکنه سرعت رو بهتر کنه ، فکر کنم مودم های جیبی 4G و گوشی های 4G ، هر دو از یه سخت افزار مشابه برای این شبکه استفاده میکنن ... (باز اطلاع دقیقی ندارم در این مورد)

این مودم های 4g آنتن دهیشون از موبایل بهتره ؟ برای من موبایل خوب آنتن نمیده با مودم قوی تر میشه ؟
کلا قوی ترین آنتن رو کدوم مودم داره ؟

مودم Xiaomi ZMI MF855 کسی داشته ؟
تو نقل قول جناب @amir_k2m یه توضیح مختصری دادم .
اگه دنبال انتن دهی بهتر هستید ، احتمالا با مودم های رومیزی باید نتیجه بهتری بگیرید . (در کل فکر نکنم خیلی فرق کنن ! )

• Like
Reactions: amir_k2m
83958136406586346018.png

دوستان همینجور که میبینید سرعت دانلود رو نوشته 8MB/S اما وقتی من دانلود میکنم تو همه ساعت ها اخرین سرعتم همون 1 مگ هستش یعنی بیشتر نمیشه ولی تو تست میگه 8 مگ چرا اینجوریه؟

83958136406586346018.png

دوستان همینجور که میبینید سرعت دانلود رو نوشته 8MB/S اما وقتی من دانلود میکنم تو همه ساعت ها اخرین سرعتم همون 1 مگ هستش یعنی بیشتر نمیشه ولی تو تست میگه 8 مگ چرا اینجوریه؟

این بر حسب مگابیته.برای بدست آوردن سرعت اصلی باید تقسیم بر 8 کنین که همون حدود 1 مگابایت میشه.

83958136406586346018.png

اخرین سرعتتون یک "مگابیت" هست یا یک "مگابایت" ؟
با سایت های زیر دانلود تست بگیرید نتیجه رو اعلام کنید :
soft98.ir
downloadha.com

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or