fosil
کاربر سایت
توی این لینک میدل هارو می تونی ببینی
ولی هواست باشه که 4g یا LTE بگیری3g بدرد نمی خوره
کجاس لینک؟!
توی این لینک میدل هارو می تونی ببینی
ولی هواست باشه که 4g یا LTE بگیری3g بدرد نمی خوره
خب شما میتونی خیلی راحت یه مودم 4G بخری و سیمکارتتو بذاری توش و بعد از نتش استفاده کنی ویا اینکه با گوشی (هات اسپات) نت رو بر روی PS4 شیر کنی.دوستان چجوری باید اینترنت 4g رو به ps4 وصل کرد؟
تقریبا تمام گیم های انلاینم رو با 4g ایرانسل میزنم چه gta online چه r6 و ... و خیلی راضیم . اگه محل زندگیتون از پوشش مناسبی برخورداره خریداریش کنید .آقا اینجا کسی با 4g ایرانسل gta online میزنه؟ با 3g که افتضاحه همه اش لگه رایتل 3g مثه کره است ولی طرح هاش ضعیفه منم سیم کارتمو گم کردم میخواستم ببینم برم رایتلمو بگیرم یا سیم ایرانسلمو 4g کنم یه راهنمایی بکنید دمتون درد نکنه
والا من قبل خرید مودم از هات اسپات گوشی استفاده میکردم ولی واقعا پدر باتری رو در میاره ... هیچ جوره پیشنهاد نمیشه .دوستان من که گوشیم 4g داره بنظرتون گرفتن یه مودم 4g لازمه؟میگم فرقی دارن گوشی با مودم از نظر قدرت که نتو راحت بگیر؟چون میخوام نت 4g رو شیر کنم رو کنسول برای بازی
تا چند ماه پیش تو سرور های خارجی از نظر سرعت خیلی مشکل داشت . الان با گیم های استیم و سرورهای x1 مشکلی ندارم ولی همه جوره با psn مشکل داره ! به فرض منی که الان تقریبا همیشه سرعتم دور و بر 4 مگابایت.s هست ، تو psn بالای 200 کیلوبایت سرعت نمیدهدوستان سرویس های 4g ایرانسل از نظر پینگ و برای انلاین چطوره ممنون میشم دوستانی که دارند که تست ازش بزارند
به باطریش کاری ندارم الان برات فرقی کرده از نظر سرعت؟بهتره یا همونه؟درود
تقریبا تمام گیم های انلاینم رو با 4g ایرانسل میزنم چه gta online چه r6 و ... و خیلی راضیم . اگه محل زندگیتون از پوشش مناسبی برخورداره خریداریش کنید .
والا من قبل خرید مودم از هات اسپات گوشی استفاده میکردم ولی واقعا پدر باتری رو در میاره ... هیچ جوره پیشنهاد نمیشه .
تا چند ماه پیش تو سرور های خارجی از نظر سرعت خیلی مشکل داشت . الان با گیم های استیم و سرورهای x1 مشکلی ندارم ولی همه جوره با psn مشکل داره ! به فرض منی که الان تقریبا همیشه سرعتم دور و بر 4 مگابایت.s هست ، تو psn بالای 200 کیلوبایت سرعت نمیدهخدا میدونه از کی منتظرم یه بار هم که شده از ps now استفاده کنم
![]()
والا قطعا باید بهتر شده باشه ! چون ممکنه موقع استفاده ، بدون این که شما متوجه باشی خود گوشی هم درصدی از سرعت رو به خودش اختصاص بده ! و همین طور گاهاََ قطع شدن های الکی وجود داشت زمانی که از گوشی استفاده میکردم .به باطریش کاری ندارم الان برات فرقی کرده از نظر سرعت؟بهتره یا همونه؟
تو نقل قول جناب @amir_k2m یه توضیح مختصری دادم .این مودم های 4g آنتن دهیشون از موبایل بهتره ؟ برای من موبایل خوب آنتن نمیده با مودم قوی تر میشه ؟
کلا قوی ترین آنتن رو کدوم مودم داره ؟
مودم Xiaomi ZMI MF855 کسی داشته ؟
![]()
دوستان همینجور که میبینید سرعت دانلود رو نوشته 8MB/S اما وقتی من دانلود میکنم تو همه ساعت ها اخرین سرعتم همون 1 مگ هستش یعنی بیشتر نمیشه ولی تو تست میگه 8 مگ چرا اینجوریه؟
اخرین سرعتتون یک "مگابیت" هست یا یک "مگابایت" ؟![]()
دوستان همینجور که میبینید سرعت دانلود رو نوشته 8MB/S اما وقتی من دانلود میکنم تو همه ساعت ها اخرین سرعتم همون 1 مگ هستش یعنی بیشتر نمیشه ولی تو تست میگه 8 مگ چرا اینجوریه؟