بحث و تبادل نظر در مورد اینترنت 3G,4G اپراتورهای موبایل

تو این جا چی با اعتراض درست میشه آخه:D
بله مصداق بارز دزدیه. من نامحدود ایرانسل رو توصیه میکنم که البته شیش ساعت نهایتا قابل استفاده س.
اخه از این لجم میگیره یه بسته ۱۷ تومنی هم الکی کرده تو پاچم بدون اینکه خبر بده.به خدا جای دیگه ای به جز ایران بود پدر اون شرکتو در میوردن

اخه از این لجم میگیره یه بسته ۱۷ تومنی هم الکی کرده تو پاچم بدون اینکه خبر بده.به خدا جای دیگه ای به جز ایران بود پدر اون شرکتو در میوردن
یکی از یکی دزدترن... باز به نظرم ایرانسل یه نمه بهتره گرچه اونم شارژ دزدی میکنه اگه حواست نباشه...

خیلی راحت
یه شارژ 5تومنی میگیری بعد دوتا بسته نامحدود 3ساعته میزنی :دی
من دیشب حالا با اینکه داشتم تو سایتا ول میگشتم تو 4 ساعت بیشتر از 25گیگ دانلود کردم
واقعا ایرانسل تو این یه زمینه دمش گرمه :|
سرعت دانلود هم بینه 2.5 تا 3.8 اینا بود

شهر ما واقعا عجیبه این ایرانسل ! از صبح ساعت 8 تا 2 شب سرعت از 200 بالاتر نمیره مگر چی بشه (معجزه ای چیزی) باز از 2 شب تا 8 صبح رو 2 مگ دانلود میکنه!!!

بابا من خودم هفته پیش یه بسته نامحدود ۲ تا ۷ صبح گرفتم اینجا اینترنت 4g بود ۴۰ گیگ دانلود کردم پیامک خواستی هم مبنی بر مصرف منصفانه نیومد حالا نمیدونم این بامبول جدیدشونه یا برای بسته ۱ تا ۱۱ اینجوریه

دوستان یه سوال داشتم
من اگه یه بسته هفته ای رو فعال کنم بعد حجمم مثلا توی 3روز تموم شد، میتونم بلافاصله دوباره فعالش کنم یا باید 4 روز صبر کنم؟
سیم کارتم ایرانسله

ممنون

Sent from my Xperia Z2

خیلی راحت
یه شارژ 5تومنی میگیری بعد دوتا بسته نامحدود 3ساعته میزنی :D
من دیشب حالا با اینکه داشتم تو سایتا ول میگشتم تو 4 ساعت بیشتر از 25گیگ دانلود کردم
واقعا ایرانسل تو این یه زمینه دمش گرمه :|
سرعت دانلود هم بینه 2.5 تا 3.8 اینا بود
اقا دوتا بسته رو باهم بزنیم باهم جمع میبنده؟ :D یا بسته اول غیرفعال میشه؟ :D

• Like
Reactions: Delux1
اقا دوتا بسته رو باهم بزنیم باهم جمع میبنده؟ :D یا بسته اول غیرفعال میشه؟ :D
نه تو تایمی که گرفتی فعال میشه سه ساعت بعد هم تموم میشه. 2 تا 5 یه بسته باید بگیری. 5 تا 8 هم یکی دیگه
:D
@Grand Theft
نه مشکلی نداری. میتونی دوباره بخری.

• Like
Reactions: Grand Theft
نه تو تایمی که گرفتی فعال میشه سه ساعت بعد هم تموم میشه. 2 تا 5 یه بسته باید بگیری. 5 تا 8 هم یکی دیگه
:D
@Grand Theft
نه مشکلی نداری. میتونی دوباره بخری.
والا من دیشب یه 3 ساعته گرتم بعد تو همون تایم 3ساعت یه دونه هم 1ساعته گرفتم جمع بست

تاریخ داره... آره میتونی هشتاد گیگ داشته باشی و دانلود کنی ولی تو زمان مشخص.
نه خب از لحاظ زمانی هم جمع بست :دی
من ساعت 11 شب 3ساعته رو خریدم که باید تا 5 صبح بهم وقت میداد
بعد ساعت 4 یه دونه هم 1ساعته خریدم دقیقا سره ساعت 6 نتم تموم شد :دی

• Like
Reactions: BatiGoal
شهر ما واقعا عجیبه این ایرانسل ! از صبح ساعت 8 تا 2 شب سرعت از 200 بالاتر نمیره مگر چی بشه (معجزه ای چیزی) باز از 2 شب تا 8 صبح رو 2 مگ دانلود میکنه!!!
کجا هستید دوست عزیز؟
......
سوال؛
حتما باید برای ایرانسل بسته دوم رو بعد از تمام شدن بسته اول خریداری کنیم؟

• Like
Reactions: Delux1
کجا هستید دوست عزیز؟
......
سوال؛
حتما باید برای ایرانسل بسته دوم رو بعد از تمام شدن بسته اول خریداری کنیم؟
من شهرستان کاشمر ، وقتی میرم مشهد اینجوری نیست قشنگ با سرعت 2 و خورده ای دان میکنه ، این شهرما اولش خیلی خوب بود یهو فاتحه ش خونده شد. منتظریم فورجی بیاد ببینیم چه گلی به سر ما میزنه
...
برای سوال شما هم خیر من الان ی بسته 3 گیگ 13 دارم یه بسته 2 گیگ 1 گیگ شبانه گرفتم ی بسته 5 گیگ 6 صبح تا 12 ظهر و همه هم به وقتش کار میکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or