بحث و تبادل نظر در مورد اینترنت 3G,4G اپراتورهای موبایل

من 2 تا 11 گرفتم و سی گیگ دانلود کردم دیدم شارژم هم پریده.

من اولا طرح شبانه ایرانسل میزدم از وقتی شد دو تومن اومدم روی همراه اول و شبی 20 گیگ میگیرم.برای اولین بار 2 تا 11 زدم که دیدم بعله مصرف منصفانه داره.
شما با ایرانسل شبی چقدر میتونی بگیری ؟
من با بسته 3ساعته 2تومنی با4gتا41گیگ گرفتم
با 3gهم فک کنم اخر بار30گیگ گرفتم
اگه حافظه گوشیم بیشتر بود تا50گیگ هم شاید بتونم بگیرم:دی

من با بسته 3ساعته 2تومنی با4gتا41گیگ گرفتم
با 3gهم فک کنم اخر بار30گیگ گرفتم
اگه حافظه گوشیم بیشتر بود تا50گیگ هم شاید بتونم بگیرم:D
اینجا هم همراه اول 4g هست هم ایرانسل.
با همراه اول سرعت روی 2.5 مگابایت هست که اگر 2 تا 11 واقعا نامحدود بود 80 گیگ راحت میشد گرفت.
اگر ایرانسل طرح بلند مدت زده باشیم و شبانه بزنیم جدا جساب میکنه برامون ؟
چه طوریاست ؟

اینجا هم همراه اول 4g هست هم ایرانسل.
با همراه اول سرعت روی 2.5 مگابایت هست که اگر 2 تا 11 واقعا نامحدود بود 80 گیگ راحت میشد گرفت.
اگر ایرانسل طرح بلند مدت زده باشیم و شبانه بزنیم جدا جساب میکنه برامون ؟
چه طوریاست ؟
اگه شبانه نامحدود بگیری فقط نامحدود رو حساب میکنه و به اون یکی طرحت کاری نداره

دوستان با کد *5*2# میتونید طرح 20 گیگ 24 ساعته بخرین :D
تا فردا وقت استفاده دارین
محدودیت ساعت و سرعت هم نداره
بزنید که یه انتقام از این ایرانسل بگیریم :D :D
راستی وقتی کد و میزنید واستون میاره نامحدود یک ساعته اما 20 گیگه :دی
1روزس

دوستان با کد *5*2# میتونید طرح 20 گیگ 24 ساعته بخرین :D
تا فردا وقت استفاده دارین
محدودیت ساعت و سرعت هم نداره
بزنید که یه انتقام از این ایرانسل بگیریم :D :D
راستی وقتی کد و میزنید واستون میاره نامحدود یک ساعته اما 20 گیگه :D
1روزس

من میزنم میگه کد اشتباهه!
فقط کد *5*1# هست که 2گیگ 5تومنه

دوستان این مودم هایی که تو سایت ایرانسل واسه فروش گذاشتن تعریفی دارن یا نه؟از لحاظ قوی بودن سیگنال چی؟برای 4G میخوام.بعد ایرانسل الان بهتره یا همراه اول از لحاظ سرعت و قدرت سیگنال
بعد منطقمون هم که که تو سایت ایرانسل مینویسم زده 4G رو داره اما امتحان نکردم ببینم سرعت دانلود روی چنده. میخواستم بپرسم چیکار کنم بخرم یا نه؟اخه کلافه شدم از مشکلات نویز ADSL

دوستان این مودم هایی که تو سایت ایرانسل واسه فروش گذاشتن تعریفی دارن یا نه؟از لحاظ قوی بودن سیگنال چی؟برای 4G میخوام.بعد ایرانسل الان بهتره یا همراه اول از لحاظ سرعت و قدرت سیگنال
بعد منطقمون هم که که تو سایت ایرانسل مینویسم زده 4G رو داره اما امتحان نکردم ببینم سرعت دانلود روی چنده. میخواستم بپرسم چیکار کنم بخرم یا نه؟اخه کلافه شدم از مشکلات نویز ADSL
کلا مودم های 4g سیگنال های بهتری می گیرن و قوی تر هستن.حتما لازم نیست از شرکت ها بگیری.مارک های دیگه ای هم هستن که قیمت بهتر و جنس بهتری دارن
از نظر من ایرانسل بهتر انتن میده ولی کلا منطقه ای هستش و باید قبلش تست بگیری

• Like
Reactions: sajadkh
الان من طرح نا محدود همراه اول از ۱ تا ۱۱ گرفتم بعد پیامک داده به علت مصرف عیر منصفانه بسته شما حذف و نرخ اینترنت به صورت ازاد محاسبه میشه .این یعنی چی یه دزدی توی روز روشنه.به شما چه که من چقدر مصرف میکنم شما یا این طرحو گذاشتی یا نمیذاری بر میداری .بچه ها جایی میشه اعتراض کرد
جالبیش اینه پیامک غیر منصفانه را دیر زده بعد که عادی حساب کرده یه بسته اینترنتی ۴گیگ ۱۷ تومنی هم ازمم کم کرده یعنی دزدی از این بالاتر نمیشه.
ولی من قبلا بسته نامحدود ۲ تا ۷ گرفته بودم اینجور نبود پیامک غیر منصفانه نیومده بود شاید فقط توی ۱ تا ۱۱ صبح اینطور باشه نمیدونم

آخرین ویرایش:
الان من طرح نا محدود همراه اول از ۱ تا ۱۱ گرفتم بعد پیامک داده به علت مصرف عیر منصفانه بسته شما حذف و نرخ اینترنت به صورت ازاد محاسبه میشه .این یعنی چی یه دزدی توی روز روشنه.به شما چه که من چقدر مصرف میکنم شما یا این طرحو گذاشتی یا نمیذاری بر میداری .بچه ها جایی میشه اعتراض کرد
تو این جا چی با اعتراض درست میشه آخه:دی
بله مصداق بارز دزدیه. من نامحدود ایرانسل رو توصیه میکنم که البته شیش ساعت نهایتا قابل استفاده س.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or