دوستان 4جی ایرانسل کلا به F رفته یا من این احساس رو دارم؟![]()
واسه من مثل سایق داره راحت کار میکنه و سرعتمم اکثرا بالای 2 مگ هستش

ارتباطی نداره داداشپس به احتمال بالا به دلیل استفاده بیش از حد محدودم کرده
56gbدانلود داشتم تو 2هفته![]()
پس به احتمال بالا به دلیل استفاده بیش از حد محدودم کرده
56gbدانلود داشتم تو 2هفته![]()
بعد نمیشه زنگ زد بگیم این مسائل رو (انتن و پهنای باند) رو درست کنن؟نه اصلا به میزان استفاده ربطی نداره
من تو دو روز اخیر نزدیک 50 گیگ دانلود کردم و حتی هفته قبل نزدیک 100 گیگ دانلود داشتم
احتمالا یه تغییراتی تو دکلی که ازش آنتن میگیری ایجاد کردن یا شاید پهنای باند منطقه رو تغییر دادن
زنگ بزنی بررسی میکنند فوری درست میشهبعد نمیشه زنگ زد بگیم این مسائل رو (انتن و پهنای باند) رو درست کنن؟![]()
زنگ بزنی بررسی میکنند فوری درست میشه
یکبار که کلا 2خط شده بودم و سرعت یشدت پایین اومده بود تماس گرفتم ایرانسل گزارش دادم چند ساعت بعد اوکی شد
واقعا نمیدونی؟داداش شماره پشتیبانی ایرانسل رو لطف میکنی ؟
ممنون
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دوستان همراه اول 4g نداره ؟ LTE چه طور ؟
چه جوري ميشه فعال شه ؟
Sent from my iPad using Tapatalk

من هم هیچ افت سرعتی رو احساس نکردم و شبی حدود هفت گیگ رو دانلود میکنم.دوستان 4جی ایرانسل کلا به F رفته یا من این احساس رو دارم؟![]()
من هم هیچ افت سرعتی رو احساس نکردم و شبی حدود هفت گیگ رو دانلود میکنم.
البته یک نکته مهم اینه که شما باید در منزلتون دنبال نقطه ای بگردین که بهترین آنتن دهی رو داره. من یک نقطه رو پیدا کردم که سرعت دانلودم در اونجا حدود 700 کیلو بایت در ثانیه هستش. اگر از اون نقطه گوشیمو 20 سانتیمتر جابجا کنم سرعت دانلود میاد رو 300 کیلو بایت.
اگه موبایلتون 4جی ساپورت میکنه ایرانسل بگیرینگوشیم دو سیمه ؛ یه سمکارت میخوام واسه نت (سرعتش خیلی مد نظرم نیست ولی خب خوب باشه)
چی بگیرم؟ رایتل چطوره؟ هـ.اول یا ایرانسل؟