بحث و تبادل نظر در مورد اینترنت 3G,4G اپراتورهای موبایل

:D ا

در نهایت با یک بسته 3 ساعته حدود 46 گیگابایت ترافیک دریافتی داشتم ( تمامی موارد قرار داده شده برای دانلود )
happy.gif

View attachment 59016
46 گیگ؟!!!

درود

دوستان راهنمایی می‌خواستم.
یکی از دوستای من به تازگی منزلش رو عوض کرده و مخابرات منطقه جدید اصلا سرویس ADSL ارائه نمیکنه، دلیلشون هم اینه که کابلها از نوع PCM هستند
می‌خواستم بدونم الآن چه جایگزین‌هایی وجود داره و شما کدوم رو توصیه می‌کنید؟

پیشاپیش ممنون

درود

یکی از دوستای من به تازگی منزلش رو عوض کرده و مخابرات منطقه جدید اصلا سرویس ADSL ارائه نمیکنه، دلیلشون هم اینه که کابلها از نوع PCM هستند

پیشاپیش ممنون
فقط از مخابرات میتونه DSL بگیره !
گزینه ها :
Wireless
Wimax
4G یا 3G
وایمکس رو پیشنهاد نمیکنم ولی Wireless خوبه یکم رادیو ش گرونه ، 4G هم خوبه بشرطی که تو محدوده تحت پوشش باشه !

درود

پیشاپیش ممنون

اگر سیگنال نسل 3 یا 4 شبکه های موبایل اونجا خوبه بهترین کار خرید یه مودم 4G رومیزی خوب مثل Tp-link Archer MR200 و استفاده از اینترنت سیمکارت هست. گزینه بعدی هم اینترنت وایرلس هست.

• Like
Reactions: Justiciar
برا من4gیه هفته ست از کار افتاده البته لازمش ندارم فعلا زیاد پیگیرش نشدم ولی انتش پر فقط وصل نمیشه
شاید بخاطر اون650گیگ که دان کردم:دی حتما گفتن این یارو جنبه 4gنداره:دی

مم رو گوشی الجی جی 4 برام 2.5 مگ 4g سرعت دانلود داره . اگر مودم 4g بخرم بیشتر میشه ؟

Sent from my LG-H818 using Tapatalk
فکر نکنم تفاوتی داشته باش
ولیمن یکی از دوستام مودم 4gگرفته نمیدونم چه مدلی 300تومنی
سرعتش از مال من که گوشیhonor 6دارم کمتره.
نمیدونم چرا چون همسایه هم هستیم.
البته گوشی من اولین گوشیcat 6دنیا بود یعنی سرعت300مگ lteبراهمین زیاد رو4gاین مانور دادن شاید انتن قویتر داشته باشه یا...شایدم ربطی نداشته باشه
این مودم ها بازار اکثرشونcat 4هستن یعنی150مگ
جی4شما هم cat 6هستش
ولی درکل فکر نمیکنم cat 6و4تفاوتی داشته باشن تو ایران
رو هردوتا سرعتشون یکیه این براهمون حداکثر سرعت مهمه
ایران کند ترین4gدنیا رو داره همونcat4هم زیادیه براش:دی
ولی شاید cat6ها انتن قویتری داشته باشن.به خود گوشی هم بستگی داره.
مثلا گوشی دوستمj7سامسونگه کنار گوشی خودم گذاشتم اون دو خط انتن داشت مال من پر بود:دی

سرعت3gهم خیلی خوبه شب ها
.برا.من 4gاز کار افتاده دو هفته ست
حدود10گیگ فایل برا دانلود داشتم با3gبسته3ساعته زدم
تو یه1ساعت20همش دان شد:دی
دیگه 4تا7تقریبا22گیگ با3gدان کردم:دی
بیشتر هم میشد اگه اماده بودم.

مم رو گوشی الجی جی 4 برام 2.5 مگ 4g سرعت دانلود داره . اگر مودم 4g بخرم بیشتر میشه ؟

اگر گوشیت الان فول آنتن 4G داره با خرید مودم زیاد تفاوتی نمیکنه سرعتت ولی اگه آنتنت کمه یا مثلا نصفس ممکنه با خرید مودم و وصل کردن آنتن تقویتی برای افزایش گیرندگی و یا خرید مودم هایی که آنتن خارجی برای تقویت سیگنال دارن مثل Archer 200 امکان داره سرعتت بیشتر بشه

آقا NAT 3 4G ایرناسلو چی کار میشه کرد؟
خیلی رو مخه :|
من اون سرویس 2 گیگ روز 4 گیگ شب رو میگیرم
من بسته نامحدودشو گرفتم سرعتش 200-300 بود
اخرا فقط رفت رو 1 مگ اون ورا
بسته 5 گیگ 6 تا 12 رو گرفتم اونم همین بود کم پیش میومد بره بالا
فقط همون بسته 2+4 خوبه همیشه سرعتش بالاس
قضیه چیه چرا همه میگن با 3 ساعت 40 گیگ دان کردن در صورتی که من 2-3 گیگ بیشتر نتونستم :|

آخرین ویرایش:
من روی تبلتم با 4G ایرانسل و آنتن کامل سرعت دانلود حداکثر به 1.5 مگ میرسه چه روز چه شب
آیا سرعت دانلودم رو میتونم از این بیشتر کنم ؟
و اینکه اگه میشه سرعت رو بالاتر برد یک مودم معمولی حتی USB بهم معرفی کنید که سرعت بالا بده

من روی تبلتم با 4G ایرانسل و آنتن کامل سرعت دانلود حداکثر به 1.5 مگ میرسه چه روز چه شب
آیا سرعت دانلودم رو میتونم از این بیشتر کنم ؟
و اینکه اگه میشه سرعت رو بالاتر برد یک مودم معمولی حتی USB بهم معرفی کنید که سرعت بالا بده
نت گوشی رو با یو اس بی ( نه هات اسپات ) شیر کن رو کامپیوترت . بعد با idm تست کن هرچی سرعت داد بیشترین سرعتش همونه دیگه .
مثلا نحوه شیر کردن نت g4 با یو اس بی اینطوره.

How to share my LG G4 Internet connection with a computer

• Like
Reactions: NINJѦ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or