aliatlas
کاربر سایت
46 گیگ؟!!!ا
در نهایت با یک بسته 3 ساعته حدود 46 گیگابایت ترافیک دریافتی داشتم ( تمامی موارد قرار داده شده برای دانلود )![]()
View attachment 59016
46 گیگ؟!!!ا
در نهایت با یک بسته 3 ساعته حدود 46 گیگابایت ترافیک دریافتی داشتم ( تمامی موارد قرار داده شده برای دانلود )![]()
View attachment 59016
فقط از مخابرات میتونه DSL بگیره !درود
دوستان راهنمایی میخواستم.
یکی از دوستای من به تازگی منزلش رو عوض کرده و مخابرات منطقه جدید اصلا سرویس ADSL ارائه نمیکنه، دلیلشون هم اینه که کابلها از نوع PCM هستند
میخواستم بدونم الآن چه جایگزینهایی وجود داره و شما کدوم رو توصیه میکنید؟
پیشاپیش ممنون
درود
دوستان راهنمایی میخواستم.
یکی از دوستای من به تازگی منزلش رو عوض کرده و مخابرات منطقه جدید اصلا سرویس ADSL ارائه نمیکنه، دلیلشون هم اینه که کابلها از نوع PCM هستند
میخواستم بدونم الآن چه جایگزینهایی وجود داره و شما کدوم رو توصیه میکنید؟
پیشاپیش ممنون
خیر ، بعید است تفاوت آنچنانی ندارد.مم رو گوشی الجی جی 4 برام 2.5 مگ 4g سرعت دانلود داره . اگر مودم 4g بخرم بیشتر میشه ؟
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
اگه اینطوری باشه که عالیه!بله =)
فکر نکنم تفاوتی داشته باشمم رو گوشی الجی جی 4 برام 2.5 مگ 4g سرعت دانلود داره . اگر مودم 4g بخرم بیشتر میشه ؟
اگر گوشیت الان فول آنتن 4G داره با خرید مودم زیاد تفاوتی نمیکنه سرعتت ولی اگه آنتنت کمه یا مثلا نصفس ممکنه با خرید مودم و وصل کردن آنتن تقویتی برای افزایش گیرندگی و یا خرید مودم هایی که آنتن خارجی برای تقویت سیگنال دارن مثل Archer 200 امکان داره سرعتت بیشتر بشهمم رو گوشی الجی جی 4 برام 2.5 مگ 4g سرعت دانلود داره . اگر مودم 4g بخرم بیشتر میشه ؟

نت گوشی رو با یو اس بی ( نه هات اسپات ) شیر کن رو کامپیوترت . بعد با idm تست کن هرچی سرعت داد بیشترین سرعتش همونه دیگه .من روی تبلتم با 4G ایرانسل و آنتن کامل سرعت دانلود حداکثر به 1.5 مگ میرسه چه روز چه شب
آیا سرعت دانلودم رو میتونم از این بیشتر کنم ؟
و اینکه اگه میشه سرعت رو بالاتر برد یک مودم معمولی حتی USB بهم معرفی کنید که سرعت بالا بده