بحث و تبادل نظر در مورد اینترنت 3G,4G اپراتورهای موبایل

دوستان بیچاره شدیم. نتونستن یه کم خوشی مردم رو ببینن:
خبر امروز روزنامه فناوران:
اینترنت ارزان موبایل بازار ADSL رابه خطر می اندازد.
لینک خبر:
' + _title + '

احتمالا اپراتورها رو مجبور میکنن قیمت بسته ها رو ببرن بالا. مخصوصا ایرانسل رو. من که تو سایت 195.ir شکایت ثبت کردم، شاید بشه جلوی این کار رو گرفت. بقیه دوستان هم اگه حال دارن این کارو انجام بدن. لطفا اطلاع رسانی کنید

• Like
Reactions: NO ps3
دوستان بیچاره شدیم. نتونستن یه کم خوشی مردم رو ببینن:
خبر امروز روزنامه فناوران:
اینترنت ارزان موبایل بازار ADSL رابه خطر می اندازد.
لینک خبر:
' + _title + '

احتمالا اپراتورها رو مجبور میکنن قیمت بسته ها رو ببرن بالا. مخصوصا ایرانسل رو. من که تو سایت 195.ir شکایت ثبت کردم، شاید بشه جلوی این کار رو گرفت. بقیه دوستان هم اگه حال دارن این کارو انجام بدن. لطفا اطلاع رسانی کنید
چقد عوضین اینا :|:|دیگه چی می خوان از ملت اگه قیمتا رو ببرن بالا ایرانسل اولین اپراتور هستش که استقبال میکنه کیه که از پول زیاد بدش بیاد

من با نهایت ۲خط با 3gایرانسل ۳گیگ رو تو ۲ساعت dlمیکنم کلا برا من چینن سرعتی رویا بود

الان چون Mobile data رو روشن کن گوشی دآعدمیکنه الان به نظر شما خرید مودم متاسب برا من

دوستان میخوام این مودم E3372 رو خریداری کنم، به نظرتون خوب هست؟
از لحاظ آنتن دهی و کلا بقیه موارد....
با تشکر
من چند مدته گرفتم خوبه راضیم ازش انتن دهی هم خوبه
اگه می تونی همینو مدل وای فای دارشو بگیر 200 تومنه ولی اینم نسبت به قیمتش عالیه 120 اینا گیر میاد
من با نهایت ۲خط با 3gایرانسل ۳گیگ رو تو ۲ساعت dlمیکنم کلا برا من چینن سرعتی رویا بود

الان چون Mobile data رو روشن کن گوشی دآعدمیکنه الان به نظر شما خرید مودم متاسب برا من
اگه داشتن وای فای برات مهم نیست همین E3372 رو بگیر ارزون و به صرفس

• Like
Reactions: emperaturs
سلام دوستان
ببخشید من چطوری باید نت ۴g رو بدون مودم به پی اس ۴ وصل کنم بدون افت سرعت ؟! لطفا اگر میدونه بهم بگه فوری لازم دارم

من مودم LH92 ایرانسل رو خریدم و تونستم باهاش وصل شم به ps4 و بازی هم کردم و مشکلی در آنلاین بازی کردن نداشتم چه وقتی که 4G بود و چه وقتی که 3G بود.
Nat Type هم چک کردم برخلاف بعضی دوستان که می گن nat type اونها 3 هست برای من 2 بود.

یه سوال دارم آیا می تونم روی مودم ایرانسل از سیم کارت رایتل استفاده کنم. البته تنظیمات مربوط به رایتل رو توی مودم ایرانسل بزنم. آیا جواب میده؟

:D استیم هم در حال آپدیت بازی است و نوسان سرعت به دلیل عدم پر کردن پهنای باند با IDM به دلیل داشتن پهنای باند برای برنامه های دیگر است.
View attachment 59014
این هم پینگ 4.2.2.4 و 8.8.8.8 در حال دانلود برای دوستانی که درخواست داشتند.

View attachment 59015

ویرایش :

در نهایت با یک بسته 3 ساعته حدود 46 گیگابایت ترافیک دریافتی داشتم ( تمامی موارد قرار داده شده برای دانلود )
happy.gif

View attachment 59016
بسته ی سه ساعته نامحدوده ؟چه بسته هایی برای جایگزین کردن ایرانسل جای ADSL هست ؟

منم با این بسته نامحدود سه ساعته ایرانسل سرعت دانلودم روی لپتاپ به ۳مگابایت هم میرسید ديشب، واقعا سرعت 4g ایرانسل تو شهر ما(ساوه) عاليه، امیدوارم بقیه اپراتورها هم نسل چهارم رو بيارن اینجا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or