بحث و تبادل نظر در مورد اینترنت 3G,4G اپراتورهای موبایل

من چند روزی مودم 4جی گرفتم و سیم ارانسل
نمیدونستم اینقدر سرعتش بالاست
صبح با 4.2 مگابایت یعنی حدود 35 مگابیت دانلود میکرد
یعنی شاخ دراورده بودم، یعنی عالی بود

البته فکر نکنم همیشگی باشه و راجع پینگش هم تست نزدم
دوستانی که تست زدن پینگش خوبه؟ میشه روش برای آنلاین حساب کرد؟
من این هفته اینترنت خونه نابود شده بود، همینطوری اومدم تست کردم پینگ با 4.2.2.4 واسه من معمولا دوروبره 150 میچرخه بعضی مواقع میره بالاتر 170-180، تایم اوت هم خیلی کم داره، من Black Ops 3 تست کردم که Matchmaking شدیدا به کانکشن و پینگ حساسه، اونم مشکلی نداشت، بقیه بازی های که سرور بهتری دارن مثه Star Wars و Battlefield کلا مشکلی نداشتن.

• Like
Reactions: Navid
5252569107.png

سرعت نسل 4 همین الان یهویی :دی
:):) به لطف کارشناسای متخصص ایرانسل 11 روزه که قراره "به زودی" رفع شه :x

منم از adsl به شدت شاکیم
چند روزه موبایم رو 4g رو هات اسپات کردم و دانلودش عالیه لاست هم ندارم آنلاین هم میشه زد اما به سختی
اما واسه بازی رو ps4 مدل NAT type رو 3 نشونمیده اما با adsl روی 2 هست
می خواستم ببینم اگه مودم 4g بگیرم میتونم براش پورت باز کنم که nat با 4g هم 2 بشه
دوستانی که مودم 4g دارن خواهش میکنم test internet connection رو با ps4 انجام بدین و بهم بگین که میشه آنلاین راحت زد یا نه
واقعا منون میشم

امروز صبح ایرانسل پیام داده بسته نا محدود30دقیقه ای تا12
منم چند گیگ برا دانلود داشتم زدم بسته رو
یه3گیگ دان شد نگا کردم دیدم از بسته روزانه کم کرده:-w
حالا خوبه بسته 5گیگ6تا12سه تومنی داشتم از اون کم شد;;)
فکر کنم میخواست انتقام اون150گیگ که با10تومن دان کردمو ازم بگیره:دیB-)
خلاصه مواظب این بسته نیم ساعته باشین

• Like
Reactions: sadegh93
درود
خب حدود نیم ساعته که سرعت اوکی شده خدا رو شکر :D البته بعد دو هفته پیگیری مداوم و مشکلاتش :|
حالا امیدوارم همین طور بمونه :))
5257576278.png

-------------------------ویرایش 1----------------------------
احتمال میدم که دستشون اشتباهی به دکمه ای چیزی خورده بود :)) سرعت به شدت نوسان داره چند دقیقه بالای 2 مگابایت میاد سرعت چند دقیقه هم 300 کیلوبایت :|
-------------------------ویرایش 2----------------------------

مثل این که بسته به ساعت متفاوته :دی از دیشب تا الان زیر 1 مگابایت نیومده ولی خب تا 4 هم میرسه گاهی :دی
بازم خدا رو شکر که فعلا اوکی شده ...

آخرین ویرایش:
دوستان من با فورجی ایرانسل انواع تستها رو انجام دادم.
پینگش بین 200 الی 350 هستش و من با ps4 تقریبا بدون لگ میتونم call of duty و fifa آنلاین بزنم.
با فورجی NAT Type 3 میگیرید. چه با گوشی و چه با مودم فورجی. فرقی نداره. ولی با همون Type 3 هم میتونید آنلاین بزنید. ( روی مودم فورجی و اکسس پوینت انواع و اقسام کلکها رو پیاده کردم، ولی Nat Type رو نمیشه 2 کرد. بعد از کلی پیگیری با کارشناسای بخش شبکه ایرانسل هم صحبت کردم، ولی کلا نمیدونن کنسول و آنلاین چیه، چه برسه به اینکه Nat رو درست کنن)
برای دانلود کردن،بسته های متنوعی نداره. ولی اگه مدیریت صحیحی رو ساعتهای دانلود داشته باشید میتونید به راحتی تموم بازیها رو دیجیتالی بخرید و دانلودشون کنید. بهترین بسته برای دانلود: سه ساعته نامحدود بین ساعات 2 الی 8 صبح با قیمت دو هزار تومن هستش. اگه با IDM روی کامپیوتر دانلود کنید، میتونید در 3 ساعت حدود 15 گیگابایت دانلود کنید. البته به میزان آنتن دهی فورجی در محلی که هستید هم بستگی داره. آنتن منطقه ای که من هستم بین 3 الی 4 آنتن متغیره.
در مورد هزینه بسته های روزانش در مقایسه با مخابرات باید بگم که به هیچ وجه قابل مقایسه نیست. ایرانسل سرعت بسیار بهتر رو با قیمت مناسب عرضه میکنه و مخابرات نه برای دانلود و نه برای آنلاین بازی کردن به صرفه نیست.
من یک بسته ایرانسل 30 گیگی 6 ماهه با قیمت 60 هزار تومن میخرم و هر موقع بخوام بازی دانلود کنم، بسته شبانه 2 تومنی میخرم.
اگر منطقه جغرافیاییتون فورجی ایرانسل آنتن میده در خریدش شک نکنید.
در ضمن به صرفه تره بجای خرید مودم فورجی، گوشیتون رو عوض کنید. الان با حدود 400 هزار تومن میتونید گوشی فورجی ساپورت بخرید.
و در آخر این رو هم بگم که تا آخر اردیبهشت ماه، طرحی بنام ترابردپذیری میاد که میتونید شماره تلفنتون رو به هر اپراتوری که میخواین منتقل کنید.
این به درد افرادی میخوره که شماره همراه اول دارن و از اینترنت 4G محروم هستن. با این طرح میتونید مثلا شماره 0912 رو از همراه اول منتقل کنید به ایرانسل و بدون تغییر شماره، حال 4G رو ببرید
یکی از دوستان در مورد نوترینوی همراه اول سوال کرده بود، باید بگم که در اکثر جاها 3G هستش و سرعتش از 4G ایرانسل خیلی پایینتره و به درد آنلاین زدن نمیخوره.

آخرین ویرایش:
درود
دوستان یه سوال ! به فرض من اگه یه بسته 30 گیگ 6 ماهه ایرانسل (و یا هر بسته دیگه ای) بگیرم ، با خریدن یه بسته نامحدود 2 3 ساعته ، اون بسته 30 گیگم میپره ؟ :|:دی
چون واقعا هر جور دارم حساب میکنم رسما 100 گیگ رو 2 روزه تموم میکنم :| که نامردیه هی پول حجم بدم :|

امروز صبح ایرانسل پیام داده بسته نا محدود30دقیقه ای تا12
منم چند گیگ برا دانلود داشتم زدم بسته رو
یه3گیگ دان شد نگا کردم دیدم از بسته روزانه کم کرده:-w
حالا خوبه بسته 5گیگ6تا12سه تومنی داشتم از اون کم شد;;)
فکر کنم میخواست انتقام اون150گیگ که با10تومن دان کردمو ازم بگیره:DB-)
خلاصه مواظب این بسته نیم ساعته باشین
چ طرحی داشتی ؟؟چ جوری تونستی این همه دانلود کنی و تو چ مدت زمانی؟
++++++++
ببینم الان قیمت سیم کارت ایرانسل 4gچقد هستش ؟

درود
دوستان یه سوال ! به فرض من اگه یه بسته 30 گیگ 6 ماهه ایرانسل (و یا هر بسته دیگه ای) بگیرم ، با خریدن یه بسته نامحدود 2 3 ساعته ، اون بسته 30 گیگم میپره ؟ :|:D
چون واقعا هر جور دارم حساب میکنم رسما 100 گیگ رو 2 روزه تموم میکنم :| که نامردیه هی پول حجم بدم :|
نه دوست عزیز شما هر چندتا بسته هم داشته باشی وقتی ساعتی میزنی از همون ساعتی کم میکنه
مثلا من الان2تا بسته دارم
یکی ماهانه10گیگی
و یک ماهانه5گیگ 6تا12
وقتی شبانه میزنم خب معلومه از همون شبانه کم میکنه قرار نیست از ماهانه کم کنه:D
ولی خب باید مواظب باشی مثلا من اون روز بسته نیم ساعته زدم ولی از ماهانه کم کرد ولی بسته شبانه نبود برا شبانه فکر نکنم این اتفاق بی افته

چ طرحی داشتی ؟؟چ جوری تونستی این همه دانلود کنی و تو چ مدت زمانی؟
++++++++
ببینم الان قیمت سیم کارت ایرانسل 4gچقد هستش ؟
بسته شبانه ساعتی از2تا8سه تا بسته نامحدود ساعتی داره
1ساعت 900تومن
2ساعت1500
3ساعت2تومن
اینو ببینم چند شب پیش سه ساعتی زدم33گیگ دان کردم:D
تو این یک ماه 200گیگ دان کردم فکر کنم12.13تومنی شده هزینه ش
قیمت سیم کارت هم اولش20تومن بود الان فکر کنم10تومن شده
p1fg_rps20160421_012806.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mobile1199
سلام دوستان یه چند سوال دارم اینا چون تازگیا انتن نزدیک محلمون نصب شده یه فامیلامون برام تست گرفت سرعت رو 2-3 مگابایت بود
اول اینکه سیم مخصوص باید گرفت ؟
دوم اینکه مودم رومیزی مخصوصش رو بگیرم با کابل میشه به کیس وصلش کرد ؟ یا حتما باید با وای فای باشه ؟
سوم اینکه بینگش ثبات داره ؟ فیمت بسته های همره اول بهتره برا انلاین بازی کردن یا ایرانسل ؟
چهازم اینکه چون بیشتر برا دانلود میخوام این بسته نا محدود 2 تا 8 صبح ماله کدومه ؟ ایرانسل یا همراه اول ؟ کالا کدوم به صرفه تره هم برا انلاین و هم برا دانلود .. با تشکر :*

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or