بحث و تبادل نظر در مورد اینترنت 3G,4G اپراتورهای موبایل

نه دوست عزیز شما هر چندتا بسته هم داشته باشی وقتی ساعتی میزنی از همون ساعتی کم میکنه
مثلا من الان2تا بسته دارم
یکی ماهانه10گیگی
و یک ماهانه5گیگ 6تا12
وقتی شبانه میزنم خب معلومه از همون شبانه کم میکنه قرار نیست از ماهانه کم کنه:D
ولی خب باید مواظب باشی مثلا من اون روز بسته نیم ساعته زدم ولی از ماهانه کم کرد ولی بسته شبانه نبود برا شبانه فکر نکنم این اتفاق بی افته

بسته شبانه ساعتی از2تا8سه تا بسته نامحدود ساعتی داره
1ساعت 900تومن
2ساعت1500
3ساعت2تومن
اینو ببینم چند شب پیش سه ساعتی زدم33گیگ دان کردم:D
تو این یک ماه 200گیگ دان کردم فکر کنم12.13تومنی شده هزینه ش
قیمت سیم کارت هم اولش20تومن بود الان فکر کنم10تومن شده
p1fg_rps20160421_012806.jpg
دمت گرم عزیز بابت راهنمایی :x
فقط یه چیزی! این تصویر پایین که نمیزنه نامحدود باشه ! :D 60 گیگه یعنی 3 ساعتش؟
** راستی ! تو تایم خاصی باید گرفته این بسته های نامحدود شبانه رو ؟ یا به فرض الان بگیرم ، خودش فعال میشه برای نصفه شب ؟

آخرین ویرایش:
دمت گرم عزیز بابت راهنمایی :x
فقط یه چیزی! این تصویر پایین که نمیزنه نامحدود باشه ! :D 60 گیگه یعنی 3 ساعتش؟
** راستی ! تو تایم خاصی باید گرفته این بسته های نامحدود شبانه رو ؟ یا به فرض الان بگیرم ، خودش فعال میشه برای نصفه شب ؟
خواهش دوست عزیز
اسمش نامحدوده ولی اون60رو زده برا3ساعته
برا2ساعت هم40گیگ زده و..
ولی خب فک نکنم کسی بتونه تو همون3ساعت60دانلود کنه
شاید بشه40گیگی دان کرد

امتحان نکردم ولی مثلا الان بسته3ساعت بزنی فک کنم2شب به بعدتا5فعال باشه.
ولی بین ساعت2تا8هروقت بزنی از همون ساعت به بعد فعال میشه.
ولی مثلا تو ساعت6.30بسته دوساعته بزنی میزنه تا8.30
ولی در اصل فقط تا ساعت8فعاله از 8به بعد از روزانه کم میکنه
در کل مهم نیست تو برنامه ایرانسل من چه ساعتی زده
شما فقط میتونی تا8از بسته استفاده کنی

• Like
Reactions: mobile1199
سلام دوستان یه چند سوال دارم اینا چون تازگیا انتن نزدیک محلمون نصب شده یه فامیلامون برام تست گرفت سرعت رو 2-3 مگابایت بود
اول اینکه سیم مخصوص باید گرفت ؟
دوم اینکه مودم رومیزی مخصوصش رو بگیرم با کابل میشه به کیس وصلش کرد ؟ یا حتما باید با وای فای باشه ؟
سوم اینکه بینگش ثبات داره ؟ فیمت بسته های همره اول بهتره برا انلاین بازی کردن یا ایرانسل ؟
چهازم اینکه چون بیشتر برا دانلود میخوام این بسته نا محدود 2 تا 8 صبح ماله کدومه ؟ ایرانسل یا همراه اول ؟ کالا کدوم به صرفه تره هم برا انلاین و هم برا دانلود .. با تشکر :*
همراه اول که افتضاحه بیخیالش
با کابل usbمیشه
برا بازی امتحان نکردم
بسته شبانه هم ایرانسله ولی ساعتیه مثل همراه اول ماهانه نیست
همراه تو یک ماه محدوده به19گیگ فکر کنم و گرونه10تومنی میشه مثل بسته قبلی ایرانسله
ولی الان ایرانسل ساعتی داره مثلا میشه با2تومن3ساعت بالا20یا30گیگ دانلود کرد

• Like
Reactions: helgast
همراه اول که افتضاحه بیخیالش
با کابل usbمیشه
برا بازی امتحان نکردم
بسته شبانه هم ایرانسله ولی ساعتیه مثل همراه اول ماهانه نیست
همراه تو یک ماه محدوده به19گیگ فکر کنم و گرونه10تومنی میشه مثل بسته قبلی ایرانسله
ولی الان ایرانسل ساعتی داره مثلا میشه با2تومن3ساعت بالا20یا30گیگ دانلود کرد
یعنی تو 1 ثانیه با IDM بالای 4 الی 5 مگ سرعت میده ؟

امروز که سرعت من به 4.5 مگابایت بر ثانیه هم رسید :D تو فروم همسایه هم یه سری از کاربرا راحت 7 مگابایت میگیرن :D
همه چی بستگی به منطقه ای که توش هستی داره ...

--------------------------

نمیدونم قضیه چیه ولی چند تست همین طوری گفتم بگیرم با یه مودم و usim دیگم که این نتیجه رو داد :

تست سرعت ها همه بالای 70 مگابیت بودن و این اخریش بود که تا خواست تست اپلود هم بگیره حجم تموم شد :دی به طرز مسخره ای غیر عادیه ولی خب بقیه رو میذارم ببینم دوستان چی میگن ...
البته این جایی که هستم وسط یه جایی شبیه بیابونه :دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Black Roz
من با گوشی وadmدانلود میکنم چون شب میذارم دانلودو میخوابم نمیدونم بالاترین سرعت که میرسه چنده
ولی سه فایلی میفرستم معمولا سرعت هر سه تا رو1.5و2ثابته
اون اولا تکی میفرستادم تا7.8مگ هم میداد:دی

سلام عزیزان من چنتا سوال داشتم
من نتم به شدت ضعیف شده و قصد دارم اینترنت 4g ایرانسل بگیرم. در شهرک غرب آنتن میده؟ آیا ارزش داره مودم ۴جی بخرم؟ سیم کارت ۴جی روی مودم ۳جی جواب نمیده؟
و سوال آخر اینکه من PS4 دارم و تاحالا اینترنتی بازی نکردم. واسه اینکار ارزش داره ۴جی استفاده کنم؟ (بیشتر برای pes16 میخوام)
ممنون

سلام عزیزان من چنتا سوال داشتم
من نتم به شدت ضعیف شده و قصد دارم اینترنت 4g ایرانسل بگیرم. در شهرک غرب آنتن میده؟ آیا ارزش داره مودم ۴جی بخرم؟ سیم کارت ۴جی روی مودم ۳جی جواب نمیده؟
و سوال آخر اینکه من PS4 دارم و تاحالا اینترنتی بازی نکردم. واسه اینکار ارزش داره ۴جی استفاده کنم؟ (بیشتر برای pes16 میخوام)
ممنون
درود
بستگی به ارتفاع و فاصله با دکل داره معمولا باید ببینید تحت پوششه یا نه . قطعا ارزش داره :دی ایرانسل سیم کارت usimش هم 4g و هم 3g ساپورته و بذارید رو مودم 3g فقط میتونید از شبکه نسل 3 و پایین تر استفاده کنید .
رو ps4 من به هیچ وجه نتونستم سرعت واقعی نت رو ازش استفاده کنم ولی تو انلاین هم رو پلتفرم PC و هم این کنسول به هیچ وجه مشکلی نداشتم با وجود nat 3 .

• Like
Reactions: SMHF
درود
بستگی به ارتفاع و فاصله با دکل داره معمولا باید ببینید تحت پوششه یا نه . قطعا ارزش داره :D ایرانسل سیم کارت usimش هم 4g و هم 3g ساپورته و بذارید رو مودم 3g فقط میتونید از شبکه نسل 3 و پایین تر استفاده کنید .
رو ps4 من به هیچ وجه نتونستم سرعت واقعی نت رو ازش استفاده کنم ولی تو انلاین هم رو پلتفرم PC و هم این کنسول به هیچ وجه مشکلی نداشتم با وجود nat 3 .
آخه قیمت مودم ۴جی خیلی بالاس. ولی خب مودم ۳ جی هم بخرم بی منطقیه. من روزی ۱-۲ گیگ الان دان دارم. فقط واسه آنلاین pes16 بازی کردن و خرید دیتا بازی میخوام.

آخه قیمت مودم ۴جی خیلی بالاس. ولی خب مودم ۳ جی هم بخرم بی منطقیه. من روزی ۱-۲ گیگ الان دان دارم. فقط واسه آنلاین pes16 بازی کردن و خرید دیتا بازی میخوام.

در صورتیکه محدوده جغرافیایی شما 4G ایرانسل آنتن بده حتما از فورجی استفاده کنید. برای آنلاین بازی کردن در ps4 با اینکه Nat type3 هستش ولی به راحتی و بدون هیچ مشکل و لگی می تونید آنلاین بازی کنید. بازیهایی که من خودم با فورجی ایرانسل با ps4 زدم:
Call od duty Black ops iii - Call of duty Advanced warfare - Fifa 16 - PES 2016
در این بازیها من راحت آنلاین میزنم.
برای استفاده از فورجی هیچ تفاوتی نداره شما از گوشی استفاده کنید یا از مودم. کیفیت و آنتن دهی یکی هستش.
اگر گوشیتون فورجی ساپورته که چه بهتر. اگر نیست به دو روش ارزون که در پایین معرفی میکنم میتونید عمل کنید:
1- خرید یک گوشی ارزون قیمت فورجی ساپورت در محدوده قیمتی 350 هزار تومن
2- خرید مودم دانگل E3372 با قیمت 137900 تومن از سایت ایرانسل به همراه اکسس پوینت TP-LINK MR3220 به قیمت 79500 تومن از سایت دیجیکالا
مودم و اکسس پوینت اشاره شده کاملا با هم سازگاری دارن و شما با قیمت حدود 220 هزار تومن میتونید بصورت وایفای در خونه فورجی داشته باشید. در ضمن مودم E3372 شامل 10 گیگ اینترنت هدیه و یک سیمکارت فورجی ایرانسل نیز میشه.

البته مودمهای جیبی فورجی با حدود قیمت 220 هزار تومن هم موجود هستند. ولی از اونجایی که باتری خور هستند به درد استفاده طولانی مدت و دانلود و بازی آنلاین نمیخوره و روش دوم که اشاره کردم به صرفه تره.
یه خواهشی هم از دوستان دارم: لطفا قبل از گذاشتن پستهای جدید، صفحات قبلی فروم رو مطالعه بفرمایید و انقدر سوالات تکراری که قبلا جواب داده شده نپرسید.

پینگ ایرانسل همچینم واسه بازی کردن خوب نیست بخصوص واسه The Division ! هر از گاهی لگ میگیره !
بعد از حدودا 1TB دانلود کردن(3 هفته) نمیدونم چرا دیگه سرعت قبل رو نداره ، یعنی Limit کردن ؟!

خ
پینگ ایرانسل همچینم واسه بازی کردن خوب نیست بخصوص واسه The Division ! هر از گاهی لگ میگیره !
بعد از حدودا 1TB دانلود کردن(3 هفته) نمیدونم چرا دیگه سرعت قبل رو نداره ، یعنی Limit کردن ؟!

خیر. ایرانسل به هیچ وجه سرعت رو لیمیت نمیکنه. شما تعدادی بسته خریدید و دانلود کردید. حتی حجم زیادی هم دانلود بشه بازم لیمیت نمیکنن و خوبیش نسبت به ADSL همینه.
احتمالا آنتن BTS منطقتون مشکل پیدا کرده یا شاید بار ترافیکی منطقتون رفته بالا. با بخش پشتیبانی ایرانسل تماس بگیرید شاید مشکلو برطرف کنن.( البته اگز شانس بیارید)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or