بحث و تبادل نظر در مورد اینترنت 3G,4G اپراتورهای موبایل

درود. طبق چیزی تو سایت خود همراه اول خوندم، بسته هاش به دو صورت به اتمام می رسن - حجمی و زمانی - و با اتمامشون به هرصورت به طور خودکار دوباره شارژ میشن. اما خب الآن بسته ی شبانه ی 22 گیگابایتی که گرفتم، تموم شده اما به طور خودکار شارژ نشده ! الآنم هرکاری می کنم نمی تونم دوباره شارژش کنم و مجبورم صبر کنم تا پایان مدت اعتبار. راه حلی دوستان پیشنهاد ندارن ؟
سلام کسی به این مشکل برنخورده؟
خیلی عجیبه کل شارژمن مصرف شد اما بسته جایگزین نشد
هیچ جور هم نمیشه فهمید که چقدر از حجم باقی مونده!

سلام من اینترنت شاتل 12 مگ جشواره گرفتم ولی سرعتش اصلا خوب نیست زنگم میزنم میگن یه مشکل خارج از شاتل وجود داره جریان چیه؟ ای اس پی های دیگه هم همینطورین؟ کی درست میشه؟ اصن راست میگن؟؟؟

سلام کسی به این مشکل برنخورده؟
خیلی عجیبه کل شارژمن مصرف شد اما بسته جایگزین نشد
هیچ جور هم نمیشه فهمید که چقدر از حجم باقی مونده!

سلام

این مشکل متاسفانه تو همراه اول هستش و تو ایرانسل نبود و خیلی راحت تمدید میکردی برامم جالبه نشون نمیده چقد از حجمت مونده ولی من خودم با احتساب دانلودهایی

که کردم حساب کردم هیچ حجم دزدی صورت نمیگیره و همه 22 گیگ توسط خودم دانلود شد برای این مشکلم بنده از دوسیم کارت استفاده میکنم:d

دوستان امکانش هست برای همراه اول دو تا طرح یکی شبانه و یکی روزانه بگیریم؟
و اینکه چه طوری میشه فهمید چقد از حجممون باقی مونده؟

Sent from my SM-G7102 using Tapatalk

دوستان امکانش هست برای همراه اول دو تا طرح یکی شبانه و یکی روزانه بگیریم؟
و اینکه چه طوری میشه فهمید چقد از حجممون باقی مونده؟

برای همراه اول نمیشه دو تا بسته به صورت همزمان فعال کرد

برای دیدن باقیمونده حجم هم کد #320*111* رو بگیرید

برای همراه اول نمیشه دو تا بسته به صورت همزمان فعال کرد

برای دیدن باقیمونده حجم هم کد #320*111* رو بگیرید
دستت دردنکنه خیلی بد شد که دوتا همزمان فعال نمیشه. این کد هم بسته ای که برام فعال هستو میگه باقیمونده رو نمیگه که

سلام

دوستان من از مخابرات سرویس میگیرم و ماهی 15500 تومن هم میدم بابت اینترنت 256 که در اصل 156 ــه! چند روز پیش که یه بسته 3 گیگی ایرانسل رو فعال کردم و با هات اسپات تبلتم شیر کردم اینترنتو بعد از تجربه سرعت مناسبش تصمیم گرفتم یه مودم 3G بگیرم و اون بسته 100 گیگی یک ساله رو فعال کنم.....جالب اینجاس که ایرانسل برای 100 گیگ 1 ساله 175 تومن میگیره و مخابرات برای 256 که در اصل 156 هست سالی 180 تومن! کسی اینجا تجربه استفاده از مودمهای ایرانسل رو داشته؟

نمی‌دونم چند نفر از گند کاری جدید ایرانسل خبر دارندد یا نه، گفتم اینجا بگم دوستان مثل من به این مشکل دچار نشن،

من 4 ماه پیش یه بسته اینترنت سیمکارت 4 گیگ ماهانه گرفتم که تا آخر ماه 500مگ بیشتر استفاده نکردم، بعد ماه بعدش یه بسته 200مگ ماهانه گرفتم که به قبلی اضافه می‌شد چند ماه این کار رو می‌کردم خیلی به صرفه بود
همین دیروز اومدم این کار رو کنم، دیدم 3 گیگ حجمی که داشتم پریده فقط 200 مگ جدیده مونده، زنگ زدم اپراتور گفت دیگه حجم اضافه نمیشه و آخر هر دوره هرچی مونده باشه از بین میره :|
هیچ اطلاع رسانی قبلی هم نداشتن دریغ از یه sms ساده، حالا روزی 50تا sms کوفت و زهرماری از طرف ایرانسل میاد.

خلاصه گفتم حواستون باشه.

دوستان کارشناس لطفا بفرمائید که ساعات افت مصرف ایرانسل چه ساعاتی هست ؟؟؟ که وقتی میخوام گزارش حجم 3جی بگیرم پیغام میده 1270 مگابایت برای ساعات افت مصرف هنوز موجود دارم!!!!

دوستان کارشناس لطفا بفرمائید که ساعات افت مصرف ایرانسل چه ساعاتی هست ؟؟؟ که وقتی میخوام گزارش حجم 3جی بگیرم پیغام میده 1270 مگابایت برای ساعات افت مصرف هنوز موجود دارم!!!!
بین ساعت 2 تا 8 صبح باید باشه فک کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or