بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

اینکه نوشته امکان استفاده از بازی ها نیست احتمالا منظورش اینه که نمیشه اکانت گرفت یا تعویضش کرد. بعیده ربطی به دیزیبل شدن بازیها از روی کنسول داشته باشه.
احتمالا همینه چون من هنوز 2 تا بازیهام اوکیه...منطقی هم نیست برای تعمیر و ارتقا سایت بخواد بازیها رو از کار بندازه.مگر اینکه بخواد فرار کنه :D

آخرین ویرایش:
سلام دوستان شایعه ای هست که دیگه اکانت هکی و ظرفیت 1 رو نمیشه رو کنسول PS5 استفاده کرد درسته؟
هکی رو نمی‌دونم، ولی ظرفیت ۱ که تا چند روز پیش مشکلی نداشت. :دی
من یه مدت قبل Ghost of Yotei رو گرفتم و دو هفته پیش هم سراغ Dispatch رفتم (از دو تا فروشنده متفاوت) و هیچ‌کدوم مشکلی نداشتن. ولی اگه توی روزهای اخیر اتفاقی افتاده باشه، بی‌خبرم! :دی

شما نخل پلاسی یا اکانت ظرفیتی خریدی؟ گفته بودی گذاشتی برای فروش فک کنم؟ خب ینی باید دیزیبل باشه که پروسش طی بشه.
اکانت ظرفیتی پشتیبانیش دست نخل پلاس هست ، اصلا به مرحله انتقال و هیچی نرسید اکانت یهو disable شده پشتیبانی کاری نکرده اصلا

• Like
Reactions: MyJinx
منم برسم خونه چک میکنم. بعیده این اتفاق بیفته ولی افتاده باشه هم خب وقتی گفتن به تایم اشتراک اضافه میکنن، مشکلی نداره.
لااقل پشتیبانی و سرویس دهیشون امیدوارم بهتر بشه بعدش.
عاشق اینیم که اشتراکشونو ندارتش و هی میگه دزدی دزدی! نکشیمون کاراگاه گجت!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: hamid_barca
احتمالا همینه چون من هنوز 2 تا بازیهام اوکیه...منطقی هم نیست برای تعمیر و ارتقا سایت بخواد بازیها رو از کار بندازه.مگر اینکه بخواد فرار کنه :D

شايد همه اكانتاشونو ميخوان ريست كنن دسته بندى كنن.
البته مقوله فرار هم مطرحه :D
اجالتا اون كارى كه گفتم صفحه قبل رو بكنيد تا بازياتون قفل نشه.
اينا خودشون گفتن ١٠ روز ولى خوش سابقه نيستن و ممكنه بيشترم بشه.

• Like
شايد همه اكانتاشونو ميخوان ريست كنن دسته بندى كنن.
البته مقوله فرار هم مطرحه :D
اجالتا اون كارى كه گفتم صفحه قبل رو بكنيد تا بازياتون قفل نشه.
اينا خودشون گفتن ١٠ روز ولى خوش سابقه نيستن و ممكنه بيشترم بشه.
6230 تا مشتــرک داره جدا از اکانت های ظرفیتی که میفروشه باید دید مثلا Average کسایی که اشتراک خریدن چه نوع اشتراکی گرفتن
اگه 12 ماه Ultimate رو در نظر بگیریم که 12.800 هست ضرب 6230 مشترک ، چه رقمی میشه ؟ :D فکر کنم از کوروش کمپانی بیشتر فروخته

خب من تا رسیدم خونه رفتم چک کردم. هیچکدوم از ۳تا اکانتام دیزیبل نشده. نباید هم میشد چون ننوشتن دیزیبل شدن اکانتا و منظورشون دریافت اکانت از خود نخل پلاس بوده‌‌.
کسایی ک این سرویس رو دارن تحت جوسازی کاراگاه گجت قرار نگیرن خلاصه. با خیال راحت استفاده کنین و قطعا هم چه ۱۰ روز چه ۱۵ روز طول بکشه طبق گفته خودشون به مدت زمان اشتراک اضافه میکنن.

• Like
یه نماینده کراواتی با چشم های درشت اینجا داره. گروگان میگیریمش. :D

پ.ن: بازی های منم کار میکنه فعلا. مشکلی نیست.

خب من تا رسیدم خونه رفتم چک کردم. هیچکدوم از ۳تا اکانتام دیزیبل نشده. نباید هم میشد چون ننوشتن دیزیبل شدن اکانتا و منظورشون دریافت اکانت از خود نخل پلاس بوده‌‌.
کسایی ک این سرویس رو دارن تحت جوسازی کاراگاه گجت قرار نگیرن خلاصه. با خیال راحت استفاده کنین و قطعا هم چه ۱۰ روز چه ۱۵ روز طول بکشه طبق گفته خودشون به مدت زمان اشتراک اضافه میکنن.
به نظرم الان 2 تا بحث مطرحه.اول اینکه انصافا این تغییراتی که داره میده هر چند رو مخه ولی به مرور باعث شدن پشتیبانی و تحویل اکانت بهتر بشه ولی بحث دوم اینه که دیگه این تغییر و تحولاتشون هم داره زیاد میشه و هر دفعه هم طولانی تر.باید سریعتر به یه سیستم با ثبات برسن و یه مدت طولانی هم بدون مشکل کار کنن.

همین الان نه فرار کردن و نه پولی بالا کشیدن ولی باز به اعتبارشون لطمه خورده.دیگه بیشتر نباید کشش بدن و امیدوارم این آخرین ارتقا سیستمشون باشه

به نظرم الان 2 تا بحث مطرحه.اول اینکه انصافا این تغییراتی که داره میده هر چند رو مخه ولی به مرور باعث شدن پشتیبانی و تحویل اکانت بهتر بشه ولی بحث دوم اینه که دیگه این تغییر و تحولاتشون هم داره زیاد میشه و هر دفعه هم طولانی تر.باید سریعتر به یه سیستم با ثبات برسن و یه مدت طولانی هم بدون مشکل کار کنن.

همین الان نه فرار کردن و نه پولی بالا کشیدن ولی باز به اعتبارشون لطمه خورده.دیگه بیشتر نباید کشش بدن و امیدوارم این آخرین ارتقا سیستمشون باشه
دزدی و بالا کشیدن پول که دری وریه بی مزه ‌و زشتیه. اینکه توی وضعیت الان جامعه یکی پیدا بشه سر شوخی و خنده بخواد هی دزدی کردن نخلو مثلا پیش بکشه که باعث استرس و نگرانی ۴ نفر دیگه میشه خب نهایت چیپ بودن یه ادمو میرسونه. از این افرادم توی جامعه زیاد داریم که با ترس انداختن به جون بقیه بخوان خودشونو بامزه نشون بدن که خب اوضاعشون مشخصه.
اینا اگه میخواستن پول بالا بکشن سر همون ۱۲ روز انجام میدادن که دست ملت به هیچی بند نبود. هیچوقت برخلاف باز دری وری های دیگه، توی پیجشون اعتراضات نبوده بجز انگشت شمار تک و توک که خب همه پیجا از این کامنتا میگیرن.
به قول خودت بحث اعتبارشون وسطه که قطعا ریسکشو نمیکنن. سر همین بهبود پشتیبانی و اینا احتمالا گفتن کلا ۱۰ روز مثلا بریم درستش کنیم و برگردیم که امیدوارم آخرشم همینطور بشه. بلاخره سیستم نوپایی بوده و آزمون خطا داره تا راه بیفته. که بلکه دیگه واقعا درست کنن ساپورتشون رو.
بنده خداها خودشونم گفتن که به روزای باقی موندتون اضافه میکنیم. این دفعه بخوان باز اذیت کنن قطعا ریزش کاربر زیادی اتفاق میفته براشون.
-----
الان پیج اینستاشونو دیدم. خودشون گفتن که این اتفاق پیش رو برای همینه که اکانتا دیگه قفل نشه یا مشکلی برای بازی کردن پیش نیاد. واضحه انتقادا به گوششون رسیده فقط مونده که یبار برای همیشه درستش کنن یا نه.

آخرین ویرایش:
  • Like
الان پیج اینستاشونو دیدم. خودشون گفتن که این اتفاق پیش رو برای همینه که اکانتا دیگه قفل نشه یا مشکلی برای بازی کردن پیش نیاد. واضحه انتقادا به گوششون رسیده فقط مونده که یبار برای همیشه درستش کنن یا نه.
اگه اینطوری باشه که ارزش این چند روز رو داره مخصوصا که 2برابرش رو به اشتراکها اضافه میکنن.

فعلا باید صبر کنیم ببینیم نتیجه چی میشه

• Like
Reactions: MyJinx

اتفاقا من همین دیروز پریروز بود که اکانتم رو عوض کردم، این سیستم جدید خیلی بهتره، قشنگ یه عکس بارگزاری کردم و تایم هم فت و فراوون داشت ، برای فرداش ساعت ۱۵ زدم و وقتی اومدم نوشته بود حدود یک ساعت زودتر اکانت اماده بوده، رفتم چت شماره اشتراک رو گذاشتم پیام اومد dns فلان بذار، خیلی راحت بازی هم اومد بالا
حداقل نشبت به قبل خیلی بهتر بود حالا نمیدونم سرشون کمتر شلوغ شده اینجوری شده یا از مواهب سیستم جدیده

به هر روی امیدواریم به چخ نره:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or