بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

الان گرون کردن دهن سرویسا :D
الان ۱۰ انتخابی فکر کنم ۶ ۷ تومن بگیرن
ولی بازم خیلی ارزون تر از ظرفیت ۲ درمیاد
نه بابا نمیصرفه. همین کرایه ای خوبه:دی

همينو برو خودت اكانت ظ١ بگير حداقل خطر بن نداره.
ظ 1 خیلییی کم گیر میاد. دانلود دیتاش هم ممکنه دردسر داشته باشه

• Like
Reactions: Love Console
یه چندباری اومدم یه تاپیک جامع و کامل درباره این فروشنده‌های بازی بزنم و یه لیستی از بهترین ها و بدترین ها درست کنم. حتی تا یه جای خوبیش هم نوشتم و جلو رفتم اما وقتی به دردسرهای بعدش فکر کردم، پشیمون شدم :D
اما خیلی خلاصه بهتون بگم، اگر حوصله و دردسر خرید و فروش بازی رو ندارید، فقط از CD STOP و گیم‌سیتی و اوکسین خرید کنید فعلا. بقیشون مالی نیستن و عملکرد ثابتی ندارن. اگر این سه‌تا اون بازیی که میخواستید رو موجود نداشتن، برید سراغ دیسک و اگر دیسک هم گیرتون نیومد، بعدش میتونید به بقیه کانال‌ها و فروشگاه‌ها هم فکر کنید.
-
من 1402 اکانت ظرفیت دو Red Dead 2 رو از میهن‌کی خریده بودم تا همیشه داشته باشم و هر وقت هوس کردم دوباره بازی رو نصب کنم. امشب بعد مدت‌ها رفتم سراغ اکانت تا بازی رو دوباره دانلود کنم و یه سر به بخش آنلاینش بزنم. دیدم کلا Sign Out شده. به پشتیبانی پیام دادم، یارو جواب داد اکانت‌های ما دو ساله‌ست و بعد از اون دیگه گارانتی نداره :D بعد دیدم رمز اکانت رو عوض کردن و اصلا برای همین ساین اوت شده بود وگرنه خودم هیچوقت ازش خارج نشدم :D

آپدیت: به مدیر اصلی میهن کی پیام دادم و خودش شخصا پیگیری کرد و اکانت رو بهم برگردوندن.

آخرین ویرایش:
دکتر، این ابرویی که ذره ذره با خون دل‌خوردن جمع کردی رو پای این وحید taker sos ( اگر همونه ) نریز :D
داستان ها هست باهاش
وحید خیلی گله اگه چیزی هست همینجا بگید لطفا ، منم 10-15 ساله مشتریشم بدی ندیدم . اگر موردی هست یا بوده لطفا حتما حتما همینجا بگید ببینیم چیه قضیه .

یه چندباری اومدم یه تاپیک جامع و کامل درباره این فروشنده‌های بازی بزنم و یه لیستی از بهترین ها و بدترین ها درست کنم. حتی تا یه جای خوبیش هم نوشتم و جلو رفتم اما وقتی به دردسرهای بعدش فکر کردم، پشیمون شدم :D
اما خیلی خلاصه بهتون بگم، اگر حوصله و دردسر خرید و فروش بازی رو ندارید، فقط از CD STOP و گیم‌سیتی و اوکسین خرید کنید فعلا. بقیشون مالی نیستن و عملکرد ثابتی ندارن. اگر این سه‌تا اون بازیی که میخواستید رو موجود نداشتن، برید سراغ دیسک و اگر دیسک هم گیرتون نیومد، بعدش میتونید به بقیه کانال‌ها و فروشگاه‌ها هم فکر کنید.
-
من 1402 اکانت ظرفیت دو Red Dead 2 رو از میهن‌کی خریده بودم تا همیشه داشته باشم و هر وقت هوس کردم دوباره بازی رو نصب کنم. امشب بعد مدت‌ها رفتم سراغ اکانت تا بازی رو دوباره دانلود کنم و یه سر به بخش آنلاینش بزنم. دیدم کلا Sign Out شده. به پشتیبانی پیام دادم، یارو جواب داد اکانت‌های ما دو ساله‌ست و بعد از اون دیگه گارانتی نداره :D بعد دیدم رمز اکانت رو عوض کردن و اصلا برای همین ساین اوت شده بود وگرنه خودم هیچوقت ازش خارج نشدم :D
این میهن کی که کلاه یه بنده خدایی رو‌ بدجور برداشته بود.

همينو برو خودت اكانت ظ١ بگير حداقل خطر بن نداره.
شیخ بنازم SX رو
دادم ۱ ترا پر کردن از Mafia old country بگیر تا doom dark ages و نمیدونم black myth و silent hill f و الدر اسکرولز ریمستر و گیرز ریلودد و .... کلا شد ۸۰۰ تومن =)) =))
نتیجه اینکه برای ارزون بازی کردن همچنان SX و SS این نسل جوابن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or