SaDrA-HhH
Loyal Member
شیخ اون زمان میدادم بیرون ۱۰ تا انتخابی آفلاین میزدن ۲۵۰۰ ...همون موقع پلاس ميخريدى خب![]()
اوه اوهمعمولا دفعه اول اكانت در حالت عادى.
مگه اينكه بحث هك كريت كارت وسط باشه.
الان بهترین کار همینهشیخ اون زمان میدادم بیرون ۱۰ تا انتخابی آفلاین میزدن ۲۵۰۰ ...![]()
الان گرون کردن دهن سرویساالان بهترین کار همینهمنم تو فکرشم.
فعلا دارم با بازی اجاره ای سر میکنم
الان گرون کردن دهن سرویسا
الان ۱۰ انتخابی فکر کنم ۶ ۷ تومن بگیرن
ولی بازم خیلی ارزون تر از ظرفیت ۲ درمیاد
نه بابا نمیصرفه. همین کرایه ای خوبهالان گرون کردن دهن سرویسا
الان ۱۰ انتخابی فکر کنم ۶ ۷ تومن بگیرن
ولی بازم خیلی ارزون تر از ظرفیت ۲ درمیاد
ظ 1 خیلییی کم گیر میاد. دانلود دیتاش هم ممکنه دردسر داشته باشههمينو برو خودت اكانت ظ١ بگير حداقل خطر بن نداره.
وحید خیلی گله اگه چیزی هست همینجا بگید لطفا ، منم 10-15 ساله مشتریشم بدی ندیدم . اگر موردی هست یا بوده لطفا حتما حتما همینجا بگید ببینیم چیه قضیه .دکتر، این ابرویی که ذره ذره با خون دلخوردن جمع کردی رو پای این وحید taker sos ( اگر همونه ) نریز
داستان ها هست باهاش
این میهن کی که کلاه یه بنده خدایی رو بدجور برداشته بود.یه چندباری اومدم یه تاپیک جامع و کامل درباره این فروشندههای بازی بزنم و یه لیستی از بهترین ها و بدترین ها درست کنم. حتی تا یه جای خوبیش هم نوشتم و جلو رفتم اما وقتی به دردسرهای بعدش فکر کردم، پشیمون شدم
اما خیلی خلاصه بهتون بگم، اگر حوصله و دردسر خرید و فروش بازی رو ندارید، فقط از CD STOP و گیمسیتی و اوکسین خرید کنید فعلا. بقیشون مالی نیستن و عملکرد ثابتی ندارن. اگر این سهتا اون بازیی که میخواستید رو موجود نداشتن، برید سراغ دیسک و اگر دیسک هم گیرتون نیومد، بعدش میتونید به بقیه کانالها و فروشگاهها هم فکر کنید.
-
من 1402 اکانت ظرفیت دو Red Dead 2 رو از میهنکی خریده بودم تا همیشه داشته باشم و هر وقت هوس کردم دوباره بازی رو نصب کنم. امشب بعد مدتها رفتم سراغ اکانت تا بازی رو دوباره دانلود کنم و یه سر به بخش آنلاینش بزنم. دیدم کلا Sign Out شده. به پشتیبانی پیام دادم، یارو جواب داد اکانتهای ما دو سالهست و بعد از اون دیگه گارانتی ندارهبعد دیدم رمز اکانت رو عوض کردن و اصلا برای همین ساین اوت شده بود وگرنه خودم هیچوقت ازش خارج نشدم
![]()
شیخ بنازم SX روهمينو برو خودت اكانت ظ١ بگير حداقل خطر بن نداره.