بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

سلام دوستان متاسفانه من به این شیاد ها اعتماد کردم و بعد از سه روز هنوز اکانت رو به من ندادن به بهانه های مختلف البته من حتما پیگیری می کنم تا من اخرین نفری باشم که سرش کلاه میزارن
توی تلگرام برو داخل این گروهی که پایین میذارم. عکس چتاتو بفرست لینک کانالشم تگ کن. بی آبرو میشه.
scammerirangap
اینجا شاپای کلاه بردار، اکانت فروشای اشتراکی و اونایی که مورد دارن معرفی میشن.

ازجاهایی که نمیشناسید خرید نکنید. اونهایی که شناس هستند رو ازشون خرید کنید.
من بارها شده کانال های معتبر بازی که میخواستم رو نداشتند اما از بقیه شون که شناختی نداشتم نخریدم و صبر کردم. همین کار رو بکنید.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: DM.JAGUAR and abi69
توی تلگرام برو داخل این گروهی که پایین میذارم. عکس چتاتو بفرست لینک کانالشم تگ کن. بی آبرو میشه.
scammerirangap
اینجا شاپای کلاه بردار، اکانت فروشای اشتراکی و اونایی که مورد دارن معرفی میشن.
بعد از اینکه تهدید کردم و اینجا پیام گذاشتم اوکی شد و اکانت رو داد ولی اگر اعصابتون رو دوست دارید به نظرم از جای دیگه خرید کنید

سلام دوستان از سایت میهن کی خرید نکنین کلاهبردار هستن اکانت ظرفیت ۲ از طریق کد کیو ار واردم کرد بعد چن ماه نه انلاین میشد نه اطلاعات بازی رو داشت اعتراض کردم منو بلاک کرد از تلگرام و همینطور حساب کاربری رو مسدود کرد تاریخ انقضای نماد الکترونیکیشم تموم شده الان همه اکانتای من مسدود کرده و هیچکس جوابگو نیست لطفا دقت کنین تمام چت ها هم موجوده.
از سایت گلدن گیم هم خرید نکنین کلاهبردار هستن.
هر دو سایت سابقه خرید و مکالمات تراکنش ها موجوده

• Like
Reactions: EL-BARTO and abi69
مجدد ميگم براى بار هزارم كه game city و cdstop رو به عنوان محل هاى اصلى خريدتون انتخاب كنيد و سراغ اين كانالاى متفرقه نريد.

و در مرحله بعد باقى شاپاى تا امروز معتبر كه خودمم خريد داشتم:
nfg
‏گاما گيم
اوكسين (بهتون همش ميگه عزيزم :D )

آخرین ویرایش:
مجدد ميگم براى بار هزارم كه game city و cdstop رو به عنوان محل هاى اصلى خريدتون انتخاب كنيد و سراغ اين كانالاى متفرقه نريد.

و در مرحله بعد باقى شاپاى تا امروز معتبر كه خودمم خريد داشتم:
nfg
‏گاما گيم
اوكسين (بهتون همش ميگه عزيزم :D )
دکتــر برای خرید فیزیکی از کجا میگیری ؟ من از وست گیم خریدم ازم 2 بار هزینه ارسال گرفت دیگه هم پس نداد ، تک سیرو هم اکثرا گرونتر از بقیه جاها میده

سلام دوستان از سایت میهن کی خرید نکنین کلاهبردار هستن اکانت ظرفیت ۲ از طریق کد کیو ار واردم کرد بعد چن ماه نه انلاین میشد نه اطلاعات بازی رو داشت اعتراض کردم منو بلاک کرد از تلگرام و همینطور حساب کاربری رو مسدود کرد تاریخ انقضای نماد الکترونیکیشم تموم شده الان همه اکانتای من مسدود کرده و هیچکس جوابگو نیست لطفا دقت کنین تمام چت ها هم موجوده.
از سایت گلدن گیم هم خرید نکنین کلاهبردار هستن.
هر دو سایت سابقه خرید و مکالمات تراکنش ها موجوده
این بار که گذشت ولی سری بعدی هر وقت اکانت ظرفیت 2 یا 3 خریدی حتی اگر با qr هم وارد شدی فروشنده هر چقدرم مطمئن باشه موظف هست ایمیل و پسورد رو به همراه اسم بازی و ظرفیت خریداری شده بهت بده چون برای پشتیبانی لازم هست و حتما هم جای دیگه ای سیوش کن

آخرین ویرایش:
سلام. دیدم پلی باکس گذاشته یادت کردم. رزرو کن تا هست احتمالا موجودش کنه
View attachment 402615
سلام چطوری سلطان
همون روز که شیخ کفت از گاما گیم خریدم ۲ تومن ظرفیت ۲
الان وسطای بازی رسیدم دیگه :D
دمت گرم به یاد بودی

دکتــر برای خرید فیزیکی از کجا میگیری ؟ من از وست گیم خریدم ازم 2 بار هزینه ارسال گرفت دیگه هم پس نداد ، تک سیرو هم اکثرا گرونتر از بقیه جاها میده

خيلى وقته والا نگرفتم.
زمانى كه ميگرفتم حوصله داشتم ميرفتم ميچرخيدم مغازه ها رو.
زياد جاى مشخصى رو نميشه گفت.
ولى اگه ميخواى روز اول عرضه فيزيكى بخرى من آقا وحيد رو توصيه ميكنم :D
فروش کنسول‌ لوازم جانبی بازیهای اورجینال و GIFT CARD PS5 XBOX SERIES PS4

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or