بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

بهترین شاپ از هر نظر الان گیم سیتیه از جمله جواب دادن به مشتری.
دکتر گیم که کلا دایورت میکنه خریدار رو. پلی باکس و مون شاپ هم متاسفانه جدیدا دیر جواب میدن وگرنه شاپای خیلی خوبین. اگرم با اشتراکی مشکلی نداری سی دی استاپ پاسخگوییش اوکیه.
دمت گرم از همون گیم سیتی میگیرم
فقط اینکه اقا در به در دنبال DLC روبوکاپ هستم (Unfinished business) انلاین شاپی سراغ دارین داشته باشه؟

• Like
Reactions: MyJinx
دمت گرم از همون گیم سیتی میگیرم
فقط اینکه اقا در به در دنبال DLC روبوکاپ هستم (Unfinished business) انلاین شاپی سراغ دارین داشته باشه؟
دی ال سیشو سخت میتونی پیدا کنی :Dمعمولا CDSTOP دی ال سی بازیارو میفروشه بهش پیام بده ببین داره یا نه

کسی از cdstop پلاس ترکیه خریده؟ مشکلی نداشته؟ تنها جایی پیدا کردم پلاس غیر اکراین داشته باشه فعلا همینه!

گاهى بايد برى تو اكانت اينيبل كنى فقط.
مشكل ديگه ايي نداره.

رفقا برای اکانت ظرفیت دوم کدوم یکی سرعت پاسخگویی و دادن رمز دو مرحله ای سریع تر جواب میده؟
یکبار یه بازی گاد ۳ ریمستر از دکتر گیم خریدم پدر ما رو دراورد تا ایمیل پسوورد و رمز دو مرحله رو داد شاید نصف روز کامل طول کشید ...

فك كنم بايد يه پست پين كنيم اول تاپيك واسه شاپا :D
از نظر پشتيبانى و جورى جنس الان گيم سيتى و cdstop از همه بهترن.
اگه با اشتراكى بودن و اينكه گاهى بخواى اكانتو برى اينيبل كنى مشكلى ندارى كه از cdstop خريد كن قيمتاشم خيلى بهتره.
ولى اگه ميخواى اكانتت اختصاصى باشه حتما برو از گيم سيتى خريد كن.

فقط يه نكته اينكه اكانت اختصاصى هم باشه وقتى اپديت بياد و ظرفيت ٣ اپديت كنه هم ممكنه اكانتت قفل بشه و بايد برى دوباره اينيبل كنى.
اينجورى يه وقتى شد نياى بگى شيخ گفت گيم سيتى اختصاصيه ولى بازيم يه بار قفل شد :D

گاهى بايد برى تو اكانت اينيبل كنى فقط.
مشكل ديگه ايي نداره.

فك كنم بايد يه پست پين كنيم اول تاپيك واسه شاپا :D
از نظر پشتيبانى و جورى جنس الان گيم سيتى و cdstop از همه بهترن.
اگه با اشتراكى بودن و اينكه گاهى بخواى اكانتو برى اينيبل كنى مشكلى ندارى كه از cdstop خريد كن قيمتاشم خيلى بهتره.
ولى اگه ميخواى اكانتت اختصاصى باشه حتما برو از گيم سيتى خريد كن.

فقط يه نكته اينكه اكانت اختصاصى هم باشه وقتى اپديت بياد و ظرفيت ٣ اپديت كنه هم ممكنه اكانتت قفل بشه و بايد برى دوباره اينيبل كنى.
اينجورى يه وقتى شد نياى بگى شيخ گفت گيم سيتى اختصاصيه ولى بازيم يه بار قفل شد :D
دمت گرم :D
گیم سیتی هم DLC روبوکاپ رو نداشت ...
با اینکه کالکشن بازی هم اومده ولی کلا گیر نمیاد لامصب

• Like
Reactions: SaDrA-HhH
دمت گرم :D
گیم سیتی هم DLC روبوکاپ رو نداشت ...
با اینکه کالکشن بازی هم اومده ولی کلا گیر نمیاد لامصب

گاما گيم يادمه داشت.
ازونام بپرس.

Telegram: Contact @gamagame_shop

اينم كارش خيلى خوبه و اكانتم بخواى بفروشى خودش آگهى ميكنه.

رفتم به نخل پیام دادم که ایمیلم از کار افتاده و اگه میشه عوضش کنید.در کمال تعجب خیلی راحت درستش کردن

از پشتیبانش انتظار نداشتم اینقدر راحت کارمو راه بندازه :D
به هر حال برای برترین بازاریاب و تحلیلگرشون باید امتیازاتی قائل بشن :D

با اسنپ پی خریدی ؟

به هر حال برای برترین بازاریاب و تحلیلگرشون باید امتیازاتی قائل بشن :D

با اسنپ پی خریدی ؟
نه نخریدم.همون اشتراک خودمه فقط گوگل ایمیلم رو بسته برای همین گفتم تو حسابم یه ایمیل دیگه بزنن که بتونم وارد نخل پلاسم بشم.

میون این همه جریان یه چیزی بگم :|

نخل یکی دو شب پیش تخفیف پنجاه درصدی گذاشت رو‌ الیت اش ( بالاترین سطح )
حتی به دقیقه و ساعت نرسید تموم شد :|
حالا نمیدونم ترفند فروش بود یا ملت ریختن خریدن !!!! الیت عملا برای کسی که خیلی بازی میکنه مفته

این گیم سیتی که دوستان میگن لینکهاش باز نمیشه . اسمش دقیقا چیه تو تلگرام سرچ کنم؟ ضمن اینکه تعویض هم میکنه یا نه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or