بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

بازم نقض شرايط فروشه و خيليا لغو اشتراك ميكنن :D
میدونم ولی میگم قانونش الان مشکل داره.زیادی دیگه گشاده.باید عوض بشه

الان من خودم مثلا 20 تا بازی گرفته باشم 15 تاش رو نصفه هم نرفتم :D ولی وقتی محدودیت باشه دیگه الکی هر بازی رو نمیخوام تست کنم.اینطوری فشار هم کمتر میشه رو سیستم

• Like
Reactions: mehrdadb3
میدونم ولی میگم قانونش الان مشکل داره.زیادی دیگه گشاده.باید عوض بشه

الان من خودم مثلا 20 تا بازی گرفته باشم 15 تاش رو نصفه هم نرفتم :D ولی وقتی محدودیت باشه دیگه الکی هر بازی رو نمیخوام تست کنم.اینطوری فشار هم کمتر میشه رو سیستم

بهر حال با همين شرايط به شما فروخته ديگه چرا تير تو پاى خودت ميخواى بزنى؟ :D
همين الانش عملا اون تحويل اكانت ٣ روز قبل عرضه بازى سرش گرد شده واسه اون اشتراكى كه اينو داشت.
مثل همين كه اليت رو از يجا به بعد كردن ٢ بازى بايد اشتراكاى جديد رو هم همين كارو بكنن.

• Like
Reactions: hamid_barca
به نظرم بهترین روش همونی هست که یکی از بچه‌ها قبلا گفته بود. یه گروه جدید راه بندازن که یه پله پایین‌تر از آلتیمیت باشه، همچنان ظرفیت ۲ ولی با تاخیر.
خیلی‌ها دوست دارن فقط روی اکانت خودشون بازی کنن و ظرفیت ۳ نمی‌خوان، ولی عجله‌ای هم ندارن و می‌تونن یک ماه صبر کنن.
این‌طوری اشراف الیت و آلتیمیت روز اول بازی رو می‌گیرن و بعد از تموم کردن تحویل می‌دن و بعدش نوبت به گروه دوم می‌رسه. بخش زیادی از مصیبت‌های تهیه اکانت به تعداد بالا هم برطرف می‌شه و اگه قیمت‌گذاری اشتراک‌ها درست باشه و استقبال خوبی بشه، می‌تونه برای اکثر بازی‌ها خیلی کمک کنه. به جز معدود چیزهایی که ملت می‌گیرن و تا سال بعد پس نمی‌دن، مثل فیفا و بازی‌های آنلاین دیگه. :دی

بهر حال با همين شرايط به شما فروخته ديگه چرا تير تو پاى خودت ميخواى بزنى؟ :D
همين الانش عملا اون تحويل اكانت ٣ روز قبل عرضه بازى سرش گرد شده واسه اون اشتراكى كه اينو داشت.
مثل همين كه اليت رو از يجا به بعد كردن ٢ بازى بايد اشتراكاى جديد رو هم همين كارو بكنن.
به هر حال وقتی مشکل داره باید اصلاح بشه تا بتونه ادامه بده

به نظرم بهترین روش همونی هست که یکی از بچه‌ها قبلا گفته بود. یه گروه جدید راه بندازن که یه پله پایین‌تر از آلتیمیت باشه، همچنان ظرفیت ۲ ولی با تاخیر.
خیلی‌ها دوست دارن فقط روی اکانت خودشون بازی کنن و ظرفیت ۳ نمی‌خوان، ولی عجله‌ای هم ندارن و می‌تونن یک ماه صبر کنن.
این‌طوری اشراف الیت و آلتیمیت روز اول بازی رو می‌گیرن و بعد از تموم کردن تحویل می‌دن و بعدش نوبت به گروه دوم می‌رسه. بخش زیادی از مصیبت‌های تهیه اکانت به تعداد بالا هم برطرف می‌شه و اگه قیمت‌گذاری اشتراک‌ها درست باشه و استقبال خوبی بشه، می‌تونه برای اکثر بازی‌ها خیلی کمک کنه. به جز معدود چیزهایی که ملت می‌گیرن و تا سال بعد پس نمی‌دن، مثل فیفا و بازی‌های آنلاین دیگه. :دی
دقیقا من جز همین دسته هستم که عجله ای برای بازی کردن ندارم ولی دوست دارم روی اکانت خودم باشه چونکه کرم پلت کردن دارم :D

تو حساب كن ٢٠٠٠ تا هم مشترك واحد شرايط داشته باشه قطعا همشون ميان يه gta ميخوان.
بخواد يه اكانتو به سه نفرم بده ميشه ٧٠٠ تا ٧٠ دلار.
واسه اليت هم احتمالا پدر صاحب اشتراكو در بيارن تا تحويل بدن :D

دکتر شاید مسخره کنی ولی من یکی دنبال gta نیستم و برام اصلا مهم نیست :D
منو میتونی از این لیست نخل خط بزنی :D
این خودش یه پیچیدگی بدتری پیش میاره :D
شاید بهتر باشه قوانین رو عوض کنن مثلا بگن محدودیت تعویض بازی در ماه هست.مثلا هر کی 4 تا بازی میتونه در ماه عوض کنه

حمید اینجوری نمیشه
اگر اینطوری بشه باید بگن مثلا اشتراک ۱۲ ماهه با ۳۶ تا بازی، یعنی محدودیت میخوره
از یه طرف خوبه از یه طرف بد
از این طرف که یکی نمیاد شصت تا بازی الکی بگیره نصفه نیمه ول کنه :D
از اون طرف شاید یه ذره فشار از رو نخل برداشته بشه ولی از اون سمت بیشتر میشه، چون همه دنبال همون بازی خاص اون ماه می افتن تا بگیرنش بعد هم بیخیال بقیه بازی ها میشن

• Like
Reactions: hamid_barca
دوستان امروز بعد كلى بحث و صحبت با ادمين cdstop قبول كرد خارج اون تايم ٩ صبح تا ٢ شبا بعد ساعت ١٢ هم واسه خريد و فروش و جابجايي اكانت سرويس بدن.

دکتر شاید مسخره کنی ولی من یکی دنبال gta نیستم و برام اصلا مهم نیست :D
منو میتونی از این لیست نخل خط بزنی :D

من خودمم زياد حقيقتش اهل gta مثل بقيه نيستم يعنى ميخرم و يه دور تمومش ميكنم بعد ميندازم كنار :D

دوستان امروز بعد كلى بحث و صحبت با ادمين cdstop قبول كرد خارج اون تايم ٩ صبح تا ٢ شبا بعد ساعت ١٢ هم واسه خريد و فروش و جابجايي اكانت سرويس بدن.
حالا اگه من همچین خدماتی از نخل براتون میگرفتم...چه حرفها و شایعاتی که پشت سرم در نمیاوردید :D

شیخ من این راهو رفتم، آخرش جز بدنامی چیزی نداره.فکر کردی الان ازت تشکر میکنن؟فردا اولین نفر که به مشکل بخوره میاد یقه تو رو میگیره....از ما گفتن بود :D

حالا اگه من همچین خدماتی از نخل براتون میگرفتم...چه حرفها و شایعاتی که پشت سرم در نمیاوردید :D

شیخ من این راهو رفتم، آخرش جز بدنامی چیزی نداره.فکر کردی الان ازت تشکر میکنن؟فردا اولین نفر که به مشکل بخوره میاد یقه تو رو میگیره....از ما گفتن بود :D

ميخواى برم ازين خدمات از نخلم بگيرم؟ B-)
تازه از امروزم در تلاشم با گيم سيتى يا اوكسين تعامل كنم واسه فروش مجدد بچه ها خودمون.
عجيب بود سايتو نميشناختن هيچ كدوم.

• Like
Reactions: Arios 22
تازه از امروزم در تلاشم با گيم سيتى يا اوكسين تعامل كنم واسه فروش مجدد بچه ها خودمون.
من وقتی از گیم سیتی خرید زدم گفتم شما رو بچه های بازیسنتر معرفی کردن گفت بچه های بازیسنتر لطف دارن
پس نگو اصلا بازیسنتر رو نمیشناخته و فقط دنبال فروش بوده :D
ولی بی شوخی من از سرعت عمل و نحوه برخورد ادمینش خوشم اومد

ایشالا که بچه ها دعات کنن نه اینکه مثل من پول جایی هم که پیشنهاد ندادم رو ازم طلب کردن ;))

نمیدونم چرا GTA زودتری قابل پیش خرید نمیشه بگیریمش!
استور پلی استیشن اینقدر خطرناکه
داشتم تخفیف ها و اینا رو میدیدم یه خورده هم خواب بودم با دوتا کلیک موجودی توی اکانتت میتونه به باد بره!
یه ضربدر با خرید نسخه دیلاکس بازی ای که اصلا مورد علاقه م نیست فاصله داشتم x_x :دی
۷۰ دلار فیزیکی از الان بخر بذار کنار با خیالت راحت وقتی ریلیز شد دیسکشو بخر

من وقتی از گیم سیتی خرید زدم گفتم شما رو بچه های بازیسنتر معرفی کردن گفت بچه های بازیسنتر لطف دارن
پس نگو اصلا بازیسنتر رو نمیشناخته و فقط دنبال فروش بوده :D
ولی بی شوخی من از سرعت عمل و نحوه برخورد ادمینش خوشم اومد

خدارو شكر راضى بودى :D
انتظار داشتى بگه بچه هاى بازيسنترو مرتكب نشدم؟ :D
واقعا ايده آل ترين فروشگاهه به نظر من.
هم اختصاصيه اكانتاش،هم پشتيباتى و فروش مجدد ايناش خوبه.
فقط شايد يكم قيمتاش بالاتر باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or