بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

من دلم خوش بود اشتراکم چون قدیمیه دیگه همیشه خارج نوبت بازی میگیرم بعد الان گفتن همه باید پنل داشته باشن وگرنه بازی تعویض نمیشه بعد حالا 2-3 روزه گیرم که پنلم رو درست کنن ولی نمیکنن 😐

یعنی نه تنها اون 1 سال رو که فکر میکردم کادو میدن ندادن بلکه 5 ماه خودمم رفته هوا :D

پشتیبانی هم 2 ساعته هیچکس جواب نمیده...شما اینجا مشکلاتو میگفتید بعد یهو حل میشد ولی الان خودم گیر کردم ولی نمیدونم چرا یهو حل نمیشه :D

پ.ن:زنگ هم میزنم کسی جواب نمیده

پ.ن2:بالاخره تلفن جواب داد ولی میگه اینقدر تعداد بالا هست که باید به مرور رسیدگی کنیم.دیگه منم حرف دکتر رو زدم، گفتم اشتراکی که روزشماره چرا الان 3 روزه نمیشه استفاده کرد؟فقط گفت شرمنده 😐

منم همین جور حمید
دیدم پنل ندارم، گفتم اقا پنل که ندارم هیچی پیامک هم نیمده
یهو گفت ارجاعت میدم به اون یکی، بعد گفت مشکل چیه گفتم فلان و دیگر هیچ :|
حالا من همین دوتا بازی رو که دارم خیلی باهاشون کار دارم ولی ادم میترسه پنل این وسط چیز بشه :| :D

• Like
Reactions: hamid_barca
نخل ايكس چيه باز؟ :D
والا اینو دیگه همونی که مخالف نخل هست میدونه ;))

یه فروشگاه خرید و فروش بازیه ولی به این سو چراغ قسم حتی داخلشم نرفتم بعد این آقای مخالف رفته خریده :D
آدم نمیدونه چی بگه...بعدم میاد مظلوم نمایی

منم همین جور حمید
دیدم پنل ندارم، گفتم اقا پنل که ندارم هیچی پیامک هم نیمده
یهو گفت ارجاعت میدم به اون یکی، بعد گفت مشکل چیه گفتم فلان و دیگر هیچ :|
حالا من همین دوتا بازی رو که دارم خیلی باهاشون کار دارم ولی ادم میترسه پنل این وسط چیز بشه :| :D
حالا دیروز یه خانمی بود اطلاعات رو دادم گفت هر وقت درست بشه پیامک میاد ولی هنوز نیومده

• Like
Reactions: NERO 7
یه فروشگاه خرید و فروش بازیه ولی به این سو چراغ قسم حتی داخلشم نرفتم بعد این آقای مخالف رفته خریده :D
آدم نمیدونه چی بگه...بعدم میاد مظلوم نمایی

حالا اين بحثا به كنار چرا انقد اينا در تلاشن طرحى نو بيافكنن در همه چى؟ :D

واااای واااای...دوست و دشمن بشتابید که ببینید حمید چه کرد :D

من گفتم موقع ثبت نام تو سایت قبلی ایمیل اشتباه داده بودم.یه n آخر ایمیل رو یادم رفته بود بزنم بعدم که دیگه سایت عوض شد و من با شماره خودم وارد میشدم.الان گفتم نکنه همون ایمیل رو کرده پنلم 😧

نکته شوکه کننده این بود که من همچین ایمیلی نداشتم ولی الان رفتم با همون اسم ایمیل ساختم و در کمال تعجب آزاد بود و الان بهش ورود کردم و اینجا رو ببینید :))

Screenshot 2025-10-22 190836.png

آخرین ویرایش:
واااای واااای...دوست و دشمن بشتابید که ببینید حمید چه کرد :D

من گفتم موقع ثبت نام تو سایت قبلی ایمیل اشتباه داده بودم.یه n آخر ایمیل رو یادم رفته بود بزنم بعدم که دیگه سایت عوض شد و من با شماره خودم وارد میشدم.الان گفتم نکنه همون ایمیل رو کرده پنلم 😧

نکته شوکه کننده این بود که من همچین ایمیلی نداشتم ولی الان رفتم با همون اسم ایمیل ساختم و در کمال تعجب آزاد بود و الان بهش ورود کردم و اینجا رو ببینید :))

View attachment 397411

بيا برو يه فيفا جدا بخر اين يه سهميه بازيتو حيف نكن :D

• Smile
نه ممنون...همون چند روز که گرفتمش و نفهمیدم چی به چیه برا هفت پشتم کافیه :D

حداقل فیفا رو چشم بسته هم میتونم بازی کنم ;))

اون چند روز قرار شد مستقيم باهام در ارتباط باشى ببرمت جلو ولى از زير كار در رفتى :D
برو حداقل گوست جديدو بگير.

• Smile
حالا این همه پیگیری نمیکردن تا درست شده از نخل زنگ زده میگه درستش کنم؟
گفتم نه سر جدت دیگه دستش نزن که با چه بدبختی واردش شدم :D

در مورد اون پیامک هم گفت منظور این نبوده که 1 سال دیگه بهتون دادیم چون فقط داشتیم پنل میساختیم اشتراکتون رو باید وارد میکردیم برای همین پیامکش اومده.

نینجا گایدن جدیدی نمیخوای :D
ها همين خوبه بازى جديدم هست پيشرفت كارشون مشخص ميشه :D
نینجا گایدن مگه سخت نیست؟
دوباره منو نندازید تو این جور بازیها :D

یادمه نینجا گایدن 2 رو همون موقعها که اومد رفتم که دهنم سرویس شد.یه چیز آسون بگید مثلا سونیکی لِگویی چیزی ;))

نینجا گایدن مگه سخت نیست؟
دوباره منو نندازید تو این جور بازیها :D

خجالت بكش مگه ووكانگ بد بود؟ :D
من برات برنامه ها داشتم :D

شیخ شما نمیخوای بیای التیمیت با این اقا پلی بدی :D

View attachment 397416

منو وارد اين ورطه نكنيد :D
سالهاى دور هنوز اولتيميت وجود نداشت صرفا خودمون باهم بازى ميكرديم من زندگيم مختل شده بود :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or