بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

پول که بعید میدونم بخورن ولی الکی الکی گند زدن به کار خوبی که خودشون ابداع کرده بودن
نميخورن ولى قطعا كلى لفتش ميدن.
كار خوبشونو با طمع خراب كردن.
از اول معلوم بود نميشه انقد گسترده كرد كارو.
يه مدت من هر جا ميرفتم تبليغ اشتراك اينا بود :D
امروز تو يه گروه تلگرامى ديدم مدت زمان باقى مونده اشتراكا رو هم كم كردن از بعضيا.
برو تو پنلت چك كن.

شمام دیگه پیاز داغشو زیاد نکن :Dپیجشونو دارم هرروز چک‌ میکنم. شاید بابت پشتیبانی انتقاد کرده باشن داخل کامنتا ولی جز یه نفر که معلوم نیست واقعی باشه یا نه، هیچ پستی توی ۱۰۰ ۲۰۰تا کامنتی که میبینم هرروز درباره لغو اشتراک نبوده که پولشونو بالا کشیده باشن.
همینجوریش همه نگران هستن و به ناحق با حمید رفتار بد داشتن داخل فروم سر نخل، دیگه الکی نیایم بدترش کنیم که! کدوم ملت؟ چند نفر؟ کدوم پست بوده که چندین نفر بوده باشن؟ :D
اگه همچین چیزی باشه سر و صدا میکنه همونطور که سر گلدن شاپ و ... صدای کلاه برداریشون دراومد.

قطعا اينا از دستشون در رفته پاك نكردن.
من دو سه نفر تو پستى كه پين كردن كه يه پسره حرف ميزنه ديدم.
اينا يه بازى رو جون ميدن تا بدن به نظرت پول سر موقع پس ميدن به كسى؟ :D

امروز تو يه گروه تلگرامى ديدم مدت زمان باقى مونده اشتراكا رو هم كم كردن از بعضيا.
برو تو پنلت چك كن.
من خب مشکلم همینه که چون از سایت قدیمشون اشتراک خریدم هنوز پنل ندارم وگرنه بازیهایی که میخواستم فعلا گرفتم و بدون مشکل داره کار میکنه

بعد فقط طمع اینا که نبوده...قبول کن هیچ سیستمی تو ایران به خوبی نخل پلاس نبوده که پول 3 -4 تا بازی بدی بعد مثلا 100 تا بازی بگیری.خب معلومه ملت هم حمله میکنن برای خرید.اینا اشتباهشون اینه که پشتیبانها رو چند برابر نمیکنن وگرنه تا اینجا نه پولی خوردن نه اکانتی

برو تو پنلت چك كن.

قطعا اينا از دستشون در رفته پاك نكردن.
من دو سه نفر تو پستى كه پين كردن كه يه پسره حرف ميزنه ديدم.
اينا يه بازى رو جون ميدن تا بدن به نظرت پول سر موقع پس ميدن به كسى؟ :D
اکانتو سر موقع نمیدن چون مشتریشون زیاده. خیلی از شاپا سر فروش مجدد که مشتریشون به لحاظ تعداد نفرات کمتره از جمله همون CDSTOP که همیشه تعریفشو میکنی و خودم بالای ۱۰ ۱۵ میلیون یه زمانی مشتری ثابتشون بودم، گاها بین ۴۸ تا ۷۲ ساعت انتقال پول رو طول میدن! ایا اونام کلاه بردارن؟ نه!
شما فقط داری دیگه زیادی پیاز داغشو زیاد میکنی. شورش درمیاد از یه جایی به بعد قبول کن دکتر :D
کامنتارو پاک‌ کنن. همون ملتی که میگی اسکرین نمیگیرن؟ چتارو سیو نمیکنن؟ توهم توطئه نداشته باشیم که :D
بماند که یه گروه معروف کلاه برداری داخل تلگرام از سمت شاپ اکسین هست که همه سایت و شاپای مورد دار رو معرفی کرده. یبار نشده یکی بیاد بگه نخل پولی بالا کشیده. با اینکه حتی اسکرین از پشتیبانی سی دی کی شر همونجا بارها به اشتراک گذاشتن. شما فقط داری قضیه رو بزرگ میکنی که فان و شوخی ماجرام دیگه ته کشیده و سر همین شوخیا اینجا دارن به حمید بنده خدا توهینم میکنن.

من خب مشکلم همینه که چون از سایت قدیمشون اشتراک خریدم هنوز پنل ندارم وگرنه بازیهایی که میخواستم فعلا گرفتم و بدون مشکل داره کار میکنه

بعد فقط طمع اینا که نبوده...قبول کن هیچ سیستمی تو ایران به خوبی نخل پلاس نبوده که پول 3 -4 تا بازی بدی بعد مثلا 100 تا بازی بگیری.خب معلومه ملت هم حمله میکنن برای خرید.اینا اشتباهشون اینه که پشتیبانها رو چند برابر نمیکنن وگرنه تا اینجا نه پولی خوردن نه اکانتی

حالا پنلت كه درست ميشه ولى حتما چك كن وقتى درست شد.
هم مساله پشتيبان هست.
هم نحوه كار كرد سيستمشون.
و از همه مهم تر اينكه موجودى لازم اكانت حاوى بازى هم ظاهرا ندارن نسبت به حجم زياد مشتركين.
با اين قيمت رو به رشد دلار بايد فكرشو ميكردن كه خيليا ميان سراغشون.
به نظرم مخصوصا اون اكانت اليت اضافه كارى بود.

خیلی از شاپا سر فروش مجدد که مشتریشون به لحاظ تعداد نفرات کمتره از جمله همون CDSTOP که همیشه تعریفشو میکنی و خودم بالای ۱۰ ۱۵ میلیون یه زمانی مشتری ثابتشون بودم، گاها بین ۴۸ تا ۷۲ ساعت انتقال پول رو طول میدن! ایا اونام کلاه بردارن؟ نه!

همه چى به كنار ولى مگه اكانت مگه ميخره اون از آدم؟ :D
سر همین شوخیا اینجا دارن به حمید بنده خدا توهینم میکنن.

ديگه اون از سر كم عقلى مخاطبه وگرنه جنس مكالمات من و حميد مشخصه :D
اکانتو سر موقع نمیدن چون مشتریشون زیاده.

اين اصلا توجيه مناسبى نيست به خصوص اونم وقتى كه ميان مشترى رو خر فرض ميكنن دروغ ميگن و طرفو سر كار ميذارن.

من که تا اومدن بلک اوپس 7 فعلا بازی نمیخواستم بگیرم.حالا تا اون موقع هم درست بشه راضیم

الانم fc 26 و بتلفیلد 6 دستمه.

به نظرم آخرین سنگر گیمرها همین یار قدیمی یعنی pc هست :D

برای من سواله با این حجم عظیم پولی که از اشتراک ها درمیارند، چطور نمیتونند یک سیستم پشتیبانی دقیق (با دفتر دستک حقوق و کارمند ثابت حرفه ای) تدارک ببینند؟

این فکر کنم تنها دلیلش ضعف مدیریت باشه، چون وقتی پول خوبی از اشتراک میگیرند، دیگه دست انداز و بن بستی نباید برای خدمات وجود داشته باشه، غیر همین که از اول فکر اینجاهاش رو نکرده بودن و اماده نبودن ذهنیت درستی نداشتند = مدیریت اشتباه

اینجا کسی اسلحه نذاشته رو سر کسی دیگه که حتما از نخل یا x و y خرید کن. هرکی خریده با تصمیم عقلی خودش به عنوان یه آدم بالغ بوده. منم نخل دارم ولی نه سر و صدایی راه انداختم نه سر شوخی و فان قضیه رو گنده کردم چون یسریا منتظرن زرتی چیزی بشه بیان کاسه کوزه رو سر یکی دیگه خراب کنن. ما شوخیشو میکنیم ولی بقیه جدی حرص و جوش میخورن یا از بابت استرسی که این شوخیا بهشون دست میده یا از بابت توهینایی که میشنون.
هرکی صاحب اختیار خودشه. بشینه حساب کتاب کنه چی به نفعشه. اگه به بالا کشیدن پول باشه من هنوز چتای ادمین CDSTOP رو دارم که یا سر فروش اکانت یا سر دیزیبل شدن یا سر nتا چیز دیگه راحت دروغ میگفت پس بیام بگم کلاه بردارن؟!

برای من سواله با این حجم عظیم پولی که از اشتراک ها درمیارند، چطور نمیتونند یک سیستم پشتیبانی دقیق (با دفتر دستک حقوق و کارمند ثابت حرفه ای) تدارک ببینند؟

این فکر کنم تنها دلیلش ضعف مدیریت باشه، چون وقتی پول خوبی از اشتراک میگیرند، دیگه دست انداز و بن بستی نباید برای خدمات وجود داشته باشه، غیر همین که از اول فکر اینجاهاش رو نکرده بودن و اماده نبودن ذهنیت درستی نداشتند = مدیریت اشتباه
دفتر و دستکشون به نظرم کم نیست ولی بازم جوابگوی این حجم از آدم نیست وگرنه پشتیبان فکر کنم 12-13 تا دارن اونم فقط برای بخش تعویض بازی یا بخشهای دیگه هر دفعه کار داشتم چندتا پشتیبان مخصوص داشته ولی بازم انگار کمه.

دفتر و دستکشونب ه نظرم کم نیست ولی بازم جوابگوی این حجم از آدم نیست وگرنه پشتیبان فکر کنم 12-13 تا دارن اونم فقط برای بخش تعویض بازی یا بخشهای دیگه هر دفعه کار داشتم چندتا پشتیبان مخصوص داشته ولی بازم انگار کمه.
اره دیگه باید هم پشتیبان حرفه ای باشه (با حقوق و مزایای ثابت) هم به میزان اضافه شدن مشترک، تعداد پشتبیان هم بیشتر بشه،

به نظر منم یک فرصت طلایی برای ایجاد امپراتوری رو دارند میسوزونند...

• Like
Reactions: hamid_barca
من هنوز چتای ادمین CDSTOP رو دارم که یا سر فروش اکانت یا سر دیزیبل شدن یا سر nتا چیز دیگه راحت دروغ میگفت پس بیام بگم کلاه بردارن؟!

آره ديگه اونم كلاهبرداريه بايد بذاريش.
هر كارى كه خلاف شرايط اوليه فروش باشه كلاهبرداريه! حتما كه نبايد طرف كل پولتو برداره ببره.

به نظرم آخرین سنگر گیمرها همین یار قدیمی یعنی pc هست

گرونه :D

اره دیگه باید هم پشتیبان حرفه ای باشه (با حقوق و مزایای ثابت) هم به میزان اضافه شدن مشترک، تعداد پشتبیان هم بیشتر بشه،

ساعتشم اخه عجيب و محدوده.
بعد روز تعطيل رسمى هم تعطيلن!
روزاى تعطيل اتفاقا بايد پشتيبانى فروشگاه گيم بيشترم فعال باشه.

• Like
Reactions: MrElectricWizard

به نظر منم یک فرصت طلایی برای ایجاد امپراتوری رو دارند میسوزونند...
احتمالا مشکل از مدیریتشونه که یا بلد نیست یا نمیخواد ۴تا ادم بیشتر رو استخدام کنه. همینکه به بعضیا پنل دادن و به بعضیا نه ینی خودشونم نمیدونن دارن چیکار میکنن.
درست میشه توی همین چندماه. وقتی ببینن مشتری ناراضیه و لغو اشتراکا زیاد بشه درست میکنن شرایط رو. از حق نگذریم هم همچین سیستمی با این وسعت و اپشن تا حالا پیاده نشده بوده و زمان میبره جا بیفته.

براى اشتراك روز شمار اصلا قابل قبول نيست.
مگه اينكه بياد روز شمار اشتراكا رو متوقف كنه تا شرايط كاملا آماده بشه.
فیلم و سریال نیست که هرروز بخوایم تعویض کنیم. هر بازی میانگین یه هفته زمان میبره. این وسط گاها یکی بخواد زودتر بازی تعویض کنه.
من نوعی یا خیلیا مثل من وقتی ۳ تا بازی دستمون رو هنوز تموم نکردیم روزشمار اشتراک خطری تهدیدش نمیکنه. روزشمار اشتراک زمانی مسئله جدی میشه که اکانتای دستمون مشکل ساز بشه و نشه بازیشون کرد که از هر ۱۰تا اکانت یکیش شاید ۱ روز ۲ روز مشکل ساز بشه که اینم طبیعیه توی ۳۶۵ روز و عناوینی که دی وان میتونی تجربشون کنی.
سیستمم جدیده اونم داخل ایران با کلی محدودیت اینترنت و کسی همچین چیزی داخل ایران با این گستردگی راه ننداخته بوده. خود نتفلیکسم با بهترین امکانات ممکنه سرویس یروز ۲ روز در سال به فنا بره، مشتریاش بیان بگن اشتراکمون سوخت؟ پیش میاد همه جا از این مسائل.
سر جنگ روزشمار اشتراکارو مگه بالا کشیدن؟ دیگه از اون بدتر؟

براى اشتراك روز شمار اصلا قابل قبول نيست.
مگه اينكه بياد روز شمار اشتراكا رو متوقف كنه تا شرايط كاملا آماده بشه.
من از طرفت رفتم گفتم اینو ولی دیگه خدایی الکی شلوغش میکنی :D

دیگه بدترین حالتش 2 روزه بازی رو دادن.اونایی هم که تازه اکانت میخرن از زمانی که تو پنلشون بزنه حساب میشه نه از وقتی که پول دادن

یه بازی میاد ۳۰ روز طول میکشه یه بازی میاد ۷ روز طول میکشه‌. اگه به حساب کتاب روزشمار باشه پس کلا نباید اشتراکو خرید چون توی بازه ۳۰ روزه ممکنه nتا بازی دیگه بیاد که من نوعی یماهمو سر اون یکی گیم طولانی هدر دادم!
پلاس و گیم پس یساله میگیری ممکنه ۳ ماه بازی خوب براشون نیاد. میری یقه سونی و مایکروسافتو میگیری که ۹۰ روز اشتراکم هدر رفته بازی ندادی؟! :D
هر سرویس خوبی و بدی منطقی خودشو داره. هر سرویسی سر روزشمار ممکنه اشتراک آدمو هدر بده به هر نحوی. چرا فقط نخل شده خاری توی چشم؟ اونایی که دارنش راضین بعد دکتر فقط نشسته ته دل آدمو خالی میکنه! اقا نداریش که نگران روزشمارت باشی اینقدر حرص نخور :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or