بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

این کارو میخوای بکنی برو سراغ بازی های قدیمی که بازی نکردی دونه ای ۱۰ دلار بخر رو اکانت خودت بازی کن :))
من تقریبا هر چی میخواستم رو تا حالا بازی کردم حالا یا ps5 یا روی pc.بیشتر مشکل بازیهای جدید هست مثل gta که با اشتراک نخل حتما کلی دردسر داریم.خودمون هم بخوایم بخریم احتمالا زیاد باید کبد و کلیه رو گرو بذاریم :D

جای درست وجود نداره.هر کی یه بامبولی در میاره...من تا 100 سال دیگه نخل رو به تلگرامی ها ترجیح میدم ولی در کل حرفم اینه که اینطوری بازی خریدن شرافت آدمو لکه دار میکنه :D

درستش اینه که مثل آدم بریم استور پول بدیم بازی بخریم و همه اطلاعاتشم دست خودمون باشه که خب الان با هر بازی 7-8 میلیون شدنی نیست 😩

چرا الكى جوسازى ميكنيد؟ /:)
بامبولى ندارن جاهاى معتبر و اتفاقا اصل بامبول همين نخله با تعريفاى خودتون :D
تا جايي كه يادمه بعد خريد كنسول زارت اشتراك اينارو گرفتى (كه خوش قيمتم كنسول خريدى ;;) ) اصلا كارت به سر و كله زدن با شاپ خاصى نيفتاده :D
برو يه بازى ازون دو سه تا جايي كه من گفتم بگير تا معنى واقعى راحتى و پشتيبانى بدون بهونه و تايم بندى رو ببينى :-"
من تا حالا كل پروسه انتخاب و پرداخت و شروع دانلودم بيشتر از ٢٠ دقيقه نبوده.
تازه كارتم تموم شد ميتونى اكانتو بفروشى اگه خيليم قديمى نشده باشه ضرر كمى ميكنى.

من تقریبا هر چی میخواستم رو تا حالا بازی کردم حالا یا ps5 یا روی pc.بیشتر مشکل بازیهای جدید هست مثل gta که با اشتراک نخل حتما کلی دردسر داریم.خودمون هم بخوایم بخریم احتمالا زیاد باید کبد و کلیه رو گرو بذاریم :D
من تازگی وقتی میبینم یه بازی که قدیم کرکی بازی کردم خوب تخفیف خورده میرم همون رو هم میخرم یه دور بازی میکنم :دی چون به اکانت ظرفیتی آلرژی دارم دیگه توان خریدم در همین حد و اندازه هست :-"

چرا الكى جوسازى ميكنيد؟ /:)
بامبولى ندارن جاهاى معتبر و اتفاقا اصل بامبول همين نخله با تعريفاى خودتون :D
تا جايي كه يادمه بعد خريد كنسول زارت اشتراك اينارو گرفتى (كه خوش قيمتم كنسول خريدى ;;) ) اصلا كارت به سر و كله زدن با شاپ خاصى نيفتاده :D
برو يه بازى ازون دو سه تا جايي كه من گفتم بگير تا معنى واقعى راحتى و پشتيبانى بدون بهونه و تايم بندى رو ببينى :-"
من تا حالا كل پروسه انتخاب و پرداخت و شروع دانلودم بيشتر از ٢٠ دقيقه نبوده.
تازه كارتم تموم شد ميتونى اكانتو بفروشى اگه خيليم قديمى نشده باشه ضرر كمى ميكنى.
من حوصله خرید و فروش ندارم ولی اشتراکم که تموم شد بازیهایی که میدونم حتما بازی میکنم مثل gta رو میرم میخرم(حالا چه نخل چه فروشگاههای دیگه)بقیه رو هم تا جایی که بشه رو pc پایرت خور میکنم :D

من حوصله خرید و فروش ندارم ولی اشتراکم که تموم شد بازیهایی که میدونم حتما بازی میکنم مثل gta رو میرم میخرم(حالا چه نخل چه فروشگاههای دیگه)بقیه رو هم تا جایی که بشه رو pc پایرت خور میکنم :D

اصلا خريد و فروشو ول كن.
باز ميگه نخل /:)
دارم ميگم بازي خواستى بخرى برو از اون دو سه تا شاپى كه گفتم بخر اصلا جيگرت حال مياد :D

دوستان عزیز یه راهنمایی میخام
من تصمیم دارم که یه بازی رو به صورت ظرفیت 1 بخرم.
کاملا هم آگاهم که بعد دانلود باید به صورت آفلاین بازی کنم و به محض اتصال به اینترنت بازی لاک میشه.
سئوالم اینه که اونایی که چنین تجربه ای داشتن، ایا ظرفیت اول ناگهان بدون دلیل دیگه ای لاک میشه؟ یا یهو از وسط بازی بپره بیرون. یا مشکلاتی از این قبیل.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
پی اس فایو دارم

کاملا هم آگاهم که بعد دانلود باید به صورت آفلاین بازی کنم و به محض اتصال به اینترنت بازی لاک میشه.
سئوالم اینه که اونایی که چنین تجربه ای داشتن، ایا ظرفیت اول ناگهان بدون دلیل دیگه ای لاک میشه؟ یا یهو از وسط بازی بپره بیرون. یا مشکلاتی از این قبیل.
پی اس فایو دارم
سلام
من خیلی زیاد ظرفیت یک استفاده میکنم.
اگه افلاین باشی به هیچ عنوان قفل نمیشه،

(( فقط بازی های کالکشن پلاس رو اگه به صورت ظرفیت یک استفاده کنی بعد 14 روز قفل میشن))

پی اس فایو دارم
ظرفیت یک در سه حالت قفل میشه
یک اینکه به نت وصل کنی
دو اینکه اکانت بازی رو بری پاک کنی
سه اینکه رو پلاس باشه و تایمش تموم بشه

به غیر از این سه حالت هیچ مشکلی براش پیش نمیاد

• Like
Reactions: DM.JAGUAR
نخل من پنجشنبه yotei رو ازشون خواستم قولشو واسه همون روز دادن ولی تهش تحویل ندادن ولی امروز ازشون تحویل گرفتم. اکانت هم آک آک بود خودم اسم براش گذاشتم :دی

این روزا یه مقدار داستان داره شده پشتیبانیشون ولی اگه صبوری و کظم غیظ کنید اوکی میشه :D

برای خرید ظرفیت یک fc26 چه سایتی رو پیشنهاد میدید؟

و یه سئوال دیگه، آیا میتونم سه تا بازی ظرفیت یک رو دانلود کنم و بعد اینترنت رو قطع کنمو بازیشون کنم؟

منم سوال راجبه اکانت ظرفیت 1 دارم
میشه اکانت رو بخری بزاری باشه بعدا ببری بیرون بدی دیتاش رو برات بریزن و اینکه اگر بعدا اپدیت بیادش میشه به همین صورت افلاین اپدیت کردش؟

اکانت رو که بخری چقدر فرصت داری رو کنسول بزنی و اینکار باید به صورت انلاین انجام شه دفعه اول . اینو برای این میپرسم اگر مثلا 1 هفته دیگه بخوایی یه بازی دیگه ظرفیت 1 بگیری اونوقت انلاین شی برای بازی دوم بازی اولی قفل میشه که

یا اینکه میشه اکانتها (ظرفیت 1 رو خرید) بعد که تکمیل شدش حالا بعد 1 هفته 1 ماه
ییهو همه رو باهم زدش بعد ببریم دیتاهاش رو بریزیم که مشکلی پیش نیادش؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or