بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

یه چند کانال تلگرامی خوب بهم معرفی کنید که بتونم با خیال راحت بازی اکانتی بخرم. من یه کانال تلگرامی دیدم برای خرید اکانت بهش پیام دادم ولی گفت فقط به مغازه دار می فروشه. کانال مطمئنی بهم معرفی کنید که به کاربر عادی هم اکانت بفروشن.
تشکر فراوان

اکانت ظرفیت ۱ رو بعضی کانال ها به مغازه دار میفروشن.
من از کانال های زیر خودم ظرفیت ۱ و ۲ خریدم و راضی بودم.
ouxingame
playbox_account
mr_haseli
infinitegame_ir

• Like
Reactions: hamid1752
سلام دوستان بنده هم از گلدن گیمز و یانگ سنتر تجربه بدی داشتم گلدن گیمز ک پولمو خورد،و یانگ سنتر هم رمز اکانت تغییر داد

Mygamesstore.com هم به هیچ وجه خرید نکنید کلاهبرداره فعلا دارم از طریق زرین پال پیگیری میکنم ببینم به چه نتیجه ای میرسم ای نماد این سایت هم کاملا فیکه و پاسخگو نیست

Mygamesstore.com هم به هیچ وجه خرید نکنید کلاهبرداره فعلا دارم از طریق زرین پال پیگیری میکنم ببینم به چه نتیجه ای میرسم ای نماد این سایت هم کاملا فیکه و پاسخگو نیست

خب بالاخره اینا یه چاره‌ای اندیشیدن و واسه رفع مشکل الیت فعلا پیشنهاد دادن بازی های التیمیت هرکدوم رو خواستید بگید و ما هم سه تا بازی مدرنظرمون خوشبختانه توی این اشتراک التیمیت بود و اکانت رو سریع تحویل دادن. تا ببینیم بعدا چی پیش میاد :دی

عجب دزداى بيشرفين!
اومدن يه اشتراك گرون تر فروختن بعد تبديلش كردن عملا به اشتراك ارزون ترشون =P~

اومدم یه هشداری بدم :D
به نظرم سونی یه سری محدودیتی چیزی گذاشته که نخل دیگه مثل قبل نمیتونه اکانتهاش رو به اشتراک بذاره.

صبح ساعت 10 من 2 تا بازی سفارش دادم که گفت ساعت 16 آماده میشه ولی الان 5 عصر شده و هی میگه صبوری کنید.یکم عصبی شدم بد و بیراه گفتم که جواب داد سرورهای سونی برای ساخت اکانت دچار اختلال شده و لطفا صبوری کنید.خلاصه که به نظرم قبلا یه راهی برای دور زدن داشتن که مثلا 1 اکانت رو بدن چند نفر ولی الان دیگه نمیتونن.

سلام دوستان بنده هم از گلدن گیمز و یانگ سنتر تجربه بدی داشتم گلدن گیمز ک پولمو خورد،و یانگ سنتر هم رمز اکانت تغییر داد

من از یانگ سنتر پلی استیشن پلاس خریدم تا اینجا مشکلی نداشتم و میخواستم دوباره ازشون خرید کنم
چرا رمز اکانتتون رو تغییر داد ؟ بعد پیگیری کردین چی گفت بهتون ؟

اومدم یه هشداری بدم :D
به نظرم سونی یه سری محدودیتی چیزی گذاشته که نخل دیگه مثل قبل نمیتونه اکانتهاش رو به اشتراک بذاره.

صبح ساعت 10 من 2 تا بازی سفارش دادم که گفت ساعت 16 آماده میشه ولی الان 5 عصر شده و هی میگه صبوری کنید.یکم عصبی شدم بد و بیراه گفتم که جواب داد سرورهای سونی برای ساخت اکانت دچار اختلال شده و لطفا صبوری کنید.خلاصه که به نظرم قبلا یه راهی برای دور زدن داشتن که مثلا 1 اکانت رو بدن چند نفر ولی الان دیگه نمیتونن.
هفته پیش سر اکانت god of war 3 ریسمتر که مال عهد بوقه همین اوضاع رو سر من پیاده کردن که آخرش هم افتاد برای شنبه و دقیقا همین حرف رو به من زدن

• Like
Reactions: hamid_barca
هفته پیش سر اکانت god of war 3 ریسمتر که مال عهد بوقه همین اوضاع رو سر من پیاده کردن که آخرش هم افتاد برای شنبه و دقیقا همین حرف رو به من زدن
احتمالا همینه که گفتم و دیگه نمیتونن فرت و فرت اکانت بسازن و بدن دست ملت :D

خب یه آپدیتی بدم.ساعت 8 و ربع بازیها رو داد که الدن رینگ بدون مشکل بود ولی doom هر کاری کردم اینیبل نشد که گفت عکس بگیر بفرست.در نهایت گفت شما فعلا دیتا رو دانلود کن تا شنبه یه اکانت دیگه بدم که اینیبل بشه 😐

ما که الان اشتراک داریم فعلا یه جوری بازی رو ازشون میگیریم ولی اگه کسی جدید میخواد اشتراک بخره بنظرم قبلش یکم فکر کنه و نفس عمیق بکشه چون احتمالا از این به بعد دردسر و مشکلاتش بیشتر هم میشه

یه چند کانال تلگرامی خوب بهم معرفی کنید که بتونم با خیال راحت بازی اکانتی بخرم. من یه کانال تلگرامی دیدم برای خرید اکانت بهش پیام دادم ولی گفت فقط به مغازه دار می فروشه. کانال مطمئنی بهم معرفی کنید که به کاربر عادی هم اکانت بفروشن.
تشکر فراوان
سلام از گیم پارازیت بخرید. اکانتاش مطمئنه و باز خرید هم داره

خب یه آپدیتی بدم.ساعت 8 و ربع بازیها رو داد که الدن رینگ بدون مشکل بود ولی doom هر کاری کردم اینیبل نشد که گفت عکس بگیر بفرست.در نهایت گفت شما فعلا دیتا رو دانلود کن تا شنبه یه اکانت دیگه بدم که اینیبل بشه 😐

ما که الان اشتراک داریم فعلا یه جوری بازی رو ازشون میگیریم ولی اگه کسی جدید میخواد اشتراک بخره بنظرم قبلش یکم فکر کنه و نفس عمیق بکشه چون احتمالا از این به بعد دردسر و مشکلاتش بیشتر هم میشه

جدای از این حدس که میتونه درست باشه ولی من یه حدس دیگه ای هم میزنم
بعد از جنگ و اینا دوباره نمیشه راحت توی سایت سونی و با اپ وارد شد، شاید از اینجا هم اب میخوره

هر چی که هست در نهایت دودش تو چشم ما میره :|

جدای از این حدس که میتونه درست باشه ولی من یه حدس دیگه ای هم میزنم
بعد از جنگ و اینا دوباره نمیشه راحت توی سایت سونی و با اپ وارد شد، شاید از اینجا هم اب میخوره

هر چی که هست در نهایت دودش تو چشم ما میره :|
آره واقعا مشکلات نت هم میشه باشه.همین امروز موقعی که میخواست اکانت بده با شاتل و dns رادار نمیتونستم اکانت رو تحویل بگیرم بعد من فکر کردم داره میپیچونه و زود عصبی میشم و بد و بیراه میگم بعد گفت نت دیگه ای نداری؟
وصل شذم ایرانسل با رادار که اوکی شد 😐

در هر صورت ضررش فقط بزای ما هست، چه سختگیری سونی چه نت داغون خودمون 😩

آره واقعا مشکلات نت هم میشه باشه.همین امروز موقعی که میخواست اکانت بده با شاتل و dns رادار نمیتونستم اکانت رو تحویل بگیرم بعد من فکر کردم داره میپیچونه و زود عصبی میشم و بد و بیراه میگم بعد گفت نت دیگه ای نداری؟
وصل شذم ایرانسل با رادار که اوکی شد 😐

در هر صورت ضررش فقط بزای ما هست، چه سختگیری سونی چه نت داغون خودمون 😩

دقیقا همین جریان رو من همین دو هفته پیش داشتم، با dns کلاودفلر و خود نخل هر کاری میکردم وقتی بهشون کد میدادم هیچ پیغامی نمی اومد که اکانت بیاد بالا ولی شانسی یه دوتا dns دیگه زدم درست شد

• Like
Reactions: hamid_barca
من یه سئوالی دارم که بدون استثنا از هر فروشنده ای میپرسم نمیتونه جواب درستی بهم بده.
لطفا یکی کمکم کنه

من روی پلی استیشنم PSN ندارم.

میخام بازیهای ظرفیتی رو بخرم و از مولتیشون استفاده کنم ، مثلا کال او دیوتی

حالا باید چه خاکی به سرم بریزم؟

باید چه اکانتی بخرم؟ از هرکسی میپرسم، جواب چرتو پرت میده.

مطمئنم بازیاشون روش psn نیست.

یه بارم به یکی گفتم من ازتون psn ظرفیتی بخرم، بعد اکتیوش کنم و بازیهای دیگه رو ظ 2 بخرم که بتونم از psn استفاده کنم و مالتی هم بازی کنم.

این سئواله من سخته؟

چرا هیچکس بلد نیست راهنمایی کنه. امیدوارم یه نفر کمکم کنه این جا

من یه سئوالی دارم که بدون استثنا از هر فروشنده ای میپرسم نمیتونه جواب درستی بهم بده.
لطفا یکی کمکم کنه

من روی پلی استیشنم PSN ندارم.

میخام بازیهای ظرفیتی رو بخرم و از مولتیشون استفاده کنم ، مثلا کال او دیوتی

حالا باید چه خاکی به سرم بریزم؟

باید چه اکانتی بخرم؟ از هرکسی میپرسم، جواب چرتو پرت میده.

مطمئنم بازیاشون روش psn نیست.

یه بارم به یکی گفتم من ازتون psn ظرفیتی بخرم، بعد اکتیوش کنم و بازیهای دیگه رو ظ 2 بخرم که بتونم از psn استفاده کنم و مالتی هم بازی کنم.

این سئواله من سخته؟

چرا هیچکس بلد نیست راهنمایی کنه. امیدوارم یه نفر کمکم کنه این جا

چون همین الان هم بین همه بچه ها کسی نمیتونه سوال تون رو‌جواب بده:|
چون یا سوال تون اشتباهه یا کلا یه چیزایی رو‌ اشتباه متوجه شدید و بر اساس همون ها دارید می رید جلو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or