Sepi_60
کاربر سایت
منم دقیقا همین مشکلات رو داشتم با گیم پلی ایران و کاملا بیخیالشون شدم. هم خیلی بی ادبن هم خیلی طلبکار. به 10 نفر هر اکانت رو میفروشن زارت و زورت قفل میشد بازیها. یبارم از سایتشون دیسک هیتمن 3 خریدم بعد یه ساعت زنگ زد گفتش قیمت بازی اون نیست و گرونتره سایتمون آپدیت نیست!! گفتم نمیخوام پولمو پس بده به زور بعد چند ساعت پس داد.گیم پلی ایران اوایل که فروشگاه حضوری داشتن خیلی خوب بودن . ولی یکی دو ساله بشدت از نظر پشتیبانی و خدمات بی ادب و افتضاح شدن . یکبار قرار بود یه بازی رو که از خودشون خریده بودم دوباره ازم بازخرید کنن گفتن اکانتو چک کنیم تا فردا پولشو میزنیم گفتم باشه فردا شون شد تا یک هفته و وقتی به پشتیبانی اعتراض کردم گفت اصلا بیخیال شدیم !!
یه بار دیگه یه اکانت بازی ازشون گرفتم دیدم ایمیل و مشخصات اکانت اطلاعات یک فروشگاه دیگه ست وقتی گفتم این اکانت چرا برای خودتون نیست خیلی بی ادبانه گفتن برو ثبت احوال اعتراض کن یا برو شکایت کن !!
یبارم اکانت فیفا گرفتم و مدام و پشت سر هم قفل میشد ولی وقتی به پشتیبانی اعتراض کردم خیلی راحت گفتش که به یک نفر دیگه هم فروختیم اکانتو هیچ مشکلی برات پیش نمیاد !!! این بود که دیگه خیلی وقته ازشون خرید نکردم و نمیکنم
منم احتمالا به زودی از همین اولتیمیت نخل پلاس بگیرم چون فقط ظرفیت 2 میخوام باشه و شنیدم برای بقیه مدلاش ظرفیت 3 زیاد میدن که به درد من نمیخورهاینقدر تبلیغ کردی که منم کم کم دارم فریب میخورمبرا همین چند تا سوال دارم:
تو خودت ultimate هستش اکانتت؟ برای انجام هر بازی هر بار میگی اکانت بدن بهت؟ (یعنی مراحل فعال سازی ظرفیت 2 رو هر بار باهاشون طی میکنی)؟
راضی هستی در کل؟
خودت کدوم طرحو پیشنهاد می کنی؟
و چرا expedition 33 نداره تو لیستشون؟
.
لیست بازیهایی که قرار به سرویسشون اضافه بشه تو همون سایتش زده و expedition 33 جزئشون نیست. باحالیش اینه که آنیموشا از الان هست توی لیست آیندشونه