بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

گیم پلی ایران اوایل که فروشگاه حضوری داشتن خیلی خوب بودن . ولی یکی دو ساله بشدت از نظر پشتیبانی و خدمات بی ادب و افتضاح شدن . یکبار قرار بود یه بازی رو که از خودشون خریده بودم دوباره ازم بازخرید کنن گفتن اکانتو چک کنیم تا فردا پولشو میزنیم گفتم باشه فردا شون شد تا یک هفته و وقتی به پشتیبانی اعتراض کردم گفت اصلا بیخیال شدیم !!
یه بار دیگه یه اکانت بازی ازشون گرفتم دیدم ایمیل و مشخصات اکانت اطلاعات یک فروشگاه دیگه ست وقتی گفتم این اکانت چرا برای خودتون نیست خیلی بی ادبانه گفتن برو ثبت احوال اعتراض کن یا برو شکایت کن !!
یبارم اکانت فیفا گرفتم و مدام و پشت سر هم قفل میشد ولی وقتی به پشتیبانی اعتراض کردم خیلی راحت گفتش که به یک نفر دیگه هم فروختیم اکانتو هیچ مشکلی برات پیش نمیاد !!! این بود که دیگه خیلی وقته ازشون خرید نکردم و نمیکنم
منم دقیقا همین مشکلات رو داشتم با گیم پلی ایران و کاملا بیخیالشون شدم. هم خیلی بی ادبن هم خیلی طلبکار. به 10 نفر هر اکانت رو میفروشن زارت و زورت قفل میشد بازیها. یبارم از سایتشون دیسک هیتمن 3 خریدم بعد یه ساعت زنگ زد گفتش قیمت بازی اون نیست و گرونتره سایتمون آپدیت نیست!! گفتم نمیخوام پولمو پس بده به زور بعد چند ساعت پس داد.

اینقدر تبلیغ کردی که منم کم کم دارم فریب میخورم :Dبرا همین چند تا سوال دارم:
تو خودت ultimate هستش اکانتت؟ برای انجام هر بازی هر بار میگی اکانت بدن بهت؟ (یعنی مراحل فعال سازی ظرفیت 2 رو هر بار باهاشون طی میکنی)؟
راضی هستی در کل؟
خودت کدوم طرحو پیشنهاد می کنی؟
و چرا expedition 33 نداره تو لیستشون؟:D

.
منم احتمالا به زودی از همین اولتیمیت نخل پلاس بگیرم چون فقط ظرفیت 2 میخوام باشه و شنیدم برای بقیه مدلاش ظرفیت 3 زیاد میدن که به درد من نمیخوره:دی
لیست بازیهایی که قرار به سرویسشون اضافه بشه تو همون سایتش زده و expedition 33 جزئشون نیست. باحالیش اینه که آنیموشا از الان هست توی لیست آیندشونه:دی

اینقدر تبلیغ کردی که منم کم کم دارم فریب میخورم :Dبرا همین چند تا سوال دارم:
تو خودت ultimate هستش اکانتت؟ برای انجام هر بازی هر بار میگی اکانت بدن بهت؟ (یعنی مراحل فعال سازی ظرفیت 2 رو هر بار باهاشون طی میکنی)؟
راضی هستی در کل؟
خودت کدوم طرحو پیشنهاد می کنی؟
و چرا expedition 33 نداره تو لیستشون؟:D

.
اول سوال آخر، همه بازیها رو اگه بخوای فقط اشتراک الیت همه رو داره ولی بقیه اشتراکها شامل اکثر بازیهای بزرگ میشه و از قبل زده مثلا فلان بازی چه روزی میاد.

اگه حتما میخوای رو اکانت خودت بازی رو بری که التیمیت بگیر وگرنه پلاتینیوم بگیر.

برای بازی هم روندش اینه که بازی قبلی رو پاک میکنی یه عکس از لیست اکانتهات میگیری و براشون میفرستی و میگی به جاش یه بازی دیگه بدید.
اکانت هم به روش QR code وارد کنسولت میشه و اگه ظ۲ بازی رو گرفته باشی فقط شیرینگ اون اکانت رو اینیبل میکنی.کار خاصی نمیخواد بکنی

البته برای بازیهای جدید هم نظرسنجی میذارن و یکی یا ۲ تا بازی که رای بیاره اضافه میشن.مثلا همین expedition شاید نظرسنجی بعدی اضافه بشه

من هنوزم معتقدم که بهترین راه اینه که دیسک بخرید وقتی تمومش کردید با کمی ضرر بفروشید یا تعویض کنید بی خطر ترین و بهترین راه همینه که خودم مدتیه اجراش میکنم و کاملا راضی هستم ضمن اینکه دیتا کمتری هم دانلود میشه با این روش

فکر کنم اینجا بهترین جا بپد برای پرسیدن
اقا دیشب یکی از دوستان اومد یه پلی 5 دیجیتال با یه دسته اضافه گذاشت خونه و رفت
من چیکار کنم الان😁
اکانت مکانت چی بخرم
پلاس کدوم بخرم
اصلا نمیدونم از کجا شروع کنم
یه راهنمایی میفرمایید

فکر کنم اینجا بهترین جا بپد برای پرسیدن
اقا دیشب یکی از دوستان اومد یه پلی 5 دیجیتال با یه دسته اضافه گذاشت خونه و رفت
من چیکار کنم الان😁
اکانت مکانت چی بخرم
پلاس کدوم بخرم
اصلا نمیدونم از کجا شروع کنم
یه راهنمایی میفرمایید
کنسول چه مدت قراره پیشت باشه؟
اگه مثلا چند هفته بیشتر نیست میتونی پلاس اکسترا 1 ماهه بگیری و برای اینکه خرجت هم کمتر بشه ظرفیت 3 بگیری و چندتا عنوان خوبی که روی پلاس هست رو این مدت بازی کنی که حدود 400 و خورده ای برای 1 ماه میشه.

کنسول چه مدت قراره پیشت باشه؟
اگه مثلا چند هفته بیشتر نیست میتونی پلاس اکسترا 1 ماهه بگیری و برای اینکه خرجت هم کمتر بشه ظرفیت 3 بگیری و چندتا عنوان خوبی که روی پلاس هست رو این مدت بازی کنی که حدود 400 و خورده ای برای 1 ماه میشه.
کنسول دیگه همیشگی اینجا میمونه🤣

• Smile
Reactions: hamid_barca
کنسول دیگه همیشگی اینجا میمونه🤣
خب پس اگه اینطوریه که ارزش داره خرج کنی برای بازیها.
در کل راحتترین راه همونه که اشتراک پلاس بخری که 3 مدل داره و به ترتیب قیمت میشه اسنشیال که بازی زیادی روش نیست و فقط بدرد این میخوره که باهاش بخوای بازی آنلاین بزنی مثلا فیفا خریدی و میخوای آنلاین بازی کنی باید اشتراک پلاس هم داشته باشی.اکسترا که تعداد زیادی بازی داره و به صرفه ترین هست به نظرم و آنلاین هم میتونی بزنی و پرمیوم که گرونترینه و همون بازیهای اکسترا هست+ بازیهای کنسولهای قبلی و قدیمی
هر کدوم از اینا رو یا میتونی به صورت کامل بخری که خیلی گرون در میاد یا میتونی ظرفیت 2 بخری اگه بازیها رو روی اکانت اصلی خودت میخوای بازی کنی یا ظرفیت 3 که ارزونترین حالتشه ولی روی همون اکانتی که فروشنده میده میتونی فقط بازی کنی.
لیست بازیهاشونم تو اینترنت بزنی میاره یا از داخل خود کنسول

حالا همین حالت ظرفیتی یا کامل هم برای بازیها هست.مثلا میخوای فیفا بازی کنی.میتونی اکانت رو به صورت کامل بخری یا ظرفیت 2 و 3 که مثل همون بالا هست و فرقش تو اینه که روی اکانت خودت بازی کنه یا نه.بازیها رو هم میتونی از فروشگاه و کانالهای معتبری که تو همین تاپیک بچه ها معرفی کردن خریداری کنی.

یه اشتراک دیگه هم که من خودم خریدم اشتراک سایت نخل پلاس هست که مثلا 10 میلیون میدی برای 1 سال و تو این یک سال حدود 100 تا بازی که داخلش هست و بازیهای جدیدی که میان رو میتونی بازی کنی.برو تو سایتش دقیق توضیح داده چطوریه

هیچی برو صبح تا شب خداروشکر کن که همچین دوستی داری :D

.
بنده خدا همون اولش که پلی 5 بیست میلیون بود میخواست بخره من نمیزاشتم
اخه گیمر حرفه ای نیست و یه بازی ماشینی یه کالاف و یه gta کل چیزیه که بازی میکنه
اصرار داشتم که xbox بگیره با یه گیم پس خودشو راحت کنه😁😁
عشق پلی داشت اخرشم دیروز رفت خرید شب اورد تحویل داد😁
ولی بجای 20 تومن 50 تومن هزینه کرد
خودش دوهفته کاره یه هفته استراحت که همونم باز خونه نیست و اینور اونوره
واسه همین میگم کنسول همینجا میمونه🤣

یه اشتراک دیگه هم که من خودم خریدم اشتراک سایت نخل پلاس هست که مثلا 10 میلیون میدی برای 1 سال و تو این یک سال حدود 100 تا بازی که داخلش هست و بازیهای جدیدی که میان رو میتونی بازی کنی.برو تو سایتش دقیق توضیح داده چطوریه
از توضیحاتت ممنونم
نخل پلاس رو دیدم ولی خیلی گرونه
گیم نت ها بازی افلاین میریزن نمیدونم چندتا کلا نزدیک 2 میلیون میگیرن
از اونطرف اگه بخوام بازی کنم فقط انحصاریا رو میخوام
بقیه رو pc نازنین هست
واسه خودشم همین افلاین بودن کفایت میکنه
ولی خدایی پلاس خیلی گرونه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: HalfLife G
از توضیحاتت ممنونم
نخل پلاس رو دیدم ولی خیلی گرونه
گیم نت ها بازی افلاین میریزن نمیدونم چندتا کلا نزدیک 2 میلیون میگیرن
از اونطرف اگه بخوام بازی کنم فقط انحصاریا رو میخوام
بقیه رو pc نازنین هست
واسه خودشم همین افلاین بودن کفایت میکنه
ولی خدایی پلاس خیلی گرونه
اگه فقط میخوای آفلاین بازی کنی خب همون بدی بیرون برات بازی بریزن بهتره...فقط جای مطمئن بده

• Like
Reactions: beshush
اگه فقط میخوای آفلاین بازی کنی خب همون بدی بیرون برات بازی بریزن بهتره...فقط جای مطمئن بده
یه سوال دیگه هم داشتم
یادمه یه پلاس کاکلشن وجود داشت که بازی های ps4 رو میتونستی بازی کنی
از اونجایی که من ps3 داشتم و ps4 نداشتم هنوزم plus collection موجوده؟
یا ادغام شده با همون essential و اکسترا و...

یه سوال دیگه هم داشتم
یادمه یه پلاس کاکلشن وجود داشت که بازی های ps4 رو میتونستی بازی کنی
از اونجایی که من ps3 داشتم و ps4 نداشتم هنوزم plus collection موجوده؟
یا ادغام شده با همون essential و اکسترا و...
آره بازیهای ps4 هم داخل همینا هست.اشتراک دیگه ای نیست جز این 3تا

• Like
Reactions: beshush
میدونم زیاد دارم تبلیغ نخل پلاس میکنم و بعدا اگه فرار کرد احتمالا میگید اینم همدستشون بوده :D
حمید کلا بازاریابیت خیلی قویه :D یادته تروا میگفت مردم شیراز عقل داشته باشند ددی حمید رو میکنند مسئول گردشگری شیراز؟ :D

فکر کنم هم به درسی که خوندی ربط داره، هم اینکه تو خونه یک تاجر بزرگ شدی (یادمه گفته بودی پدرتون کار ترخیص کالا میکنه، اونم جنوب که اصل کاری هست تو مملکت)

خلاصه واقعا بدون اغراق استعداد خوبی در تشریح نقاط قوت یک بازار داری :D و همینم ناخوداگاه انجام میدی فکر کنم برای همین گاهی برای خودتم حالت فان و عجیب پیدا میکنه :D یه جورایی وقتی نقاط قوت رو درک میکنی ناخوداگاه به دیگران هم انتقال میدی... البته این یعنی ادم بزرگ دلی هستی وگرنه همچین تیپ هایی گاهی اوقات نکاتی که میفهمند رو انحصاری خودشون نگه میدارند که همیشه از بقیه برتر و جلوتر باشند...

خلاصه کارت درسته :D

حمید کلا بازاریابیت خیلی قویه :D یادته تروا میگفت مردم شیراز عقل داشته باشند ددی حمید رو میکنند مسئول گردشگری شیراز؟ :D

فکر کنم هم به درسی که خوندی ربط داره، هم اینکه تو خونه یک تاجر بزرگ شدی (یادمه گفته بودی پدرتون کار ترخیص کالا میکنه، اونم جنوب که اصل کاری هست تو مملکت)

خلاصه واقعا بدون اغراق استعداد خوبی در تشریح نقاط قوت یک بازار داری :D و همینم ناخوداگاه انجام میدی فکر کنم برای همین گاهی برای خودتم حالت فان و عجیب پیدا میکنه :D یه جورایی وقتی نقاط قوت رو درک میکنی ناخوداگاه به دیگران هم انتقال میدی... البته این یعنی ادم بزرگ دلی هستی وگرنه همچین تیپ هایی گاهی اوقات نکاتی که میفهمند رو انحصاری خودشون نگه میدارند که همیشه از بقیه برتر و جلوتر باشند...

خلاصه کارت درسته :D
من مخلصم...کلا تو هر چیزی اگه خودم تجربه خوبی داشته باشم دوست دارم با بقیه هم به اشتراک بذارم حتی اگه شده به زور :D

البته اگه یه روز نخل پلاس کلاهبرداری کرد و فرار کردن یقینا دهن من سرویسه ;))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or