بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

تو بخش قوانین و گارانتی :

" طبق قوانین سونی؛ خرید و فروش، به اشتراک گذاشتن اکانت به هر شکلی مجاز نیست. لذا سونی می‌تواند هر زمان اکانتی که دارای چنین شرایطی بوده را بن کند. لذا خرید شما به منزله پذیرفتن این ریسک است."
اره این رو بخاطر همون داستان که گفتم زدن.

• Like
Reactions: Destro
با پیام های قبلی که دوستان زحمت کشیدن گفتن ، حقیقت یه خورده نگران شدم ، در حال حاضر کانال/سایت هایی که اکانت غیر اشتراکی و گیفت غیر هکی بفروشن کدومان؟

با پیام های قبلی که دوستان زحمت کشیدن گفتن ، حقیقت یه خورده نگران شدم ، در حال حاضر کانال/سایت هایی که اکانت غیر اشتراکی و گیفت غیر هکی بفروشن کدومان؟
ببین کانال یا سایت معتبر باشه جای نگرانی نیست. مثلا گیم سیتی که چند صفحه قبل معرفی شد یکی از بهترین هاست و تا حالا هیشکی باهاش مشکلی نداشته.
برای گیفت رو نمی دونم.

• Like
Reactions: AM!R
سلام من تا حالا از این کانال ها خرید کردم و خیلی راضی ام.
Doctor-game
Uperagame
Dragon Shop
CD Stop
ytgame
از Gamecenter فرار کنید که ده روز طول می کشه فقط جواب سلام بدن و پسورد اکانت رو عوض می کنن و هزاران مصیبت دیگه
Game-play iran هم بگیر نگیر داره یه روز فحش می دن بهت یه روز نیم ساعته اکانت تحویل میدن. فازشون معلوم نیست.

نخل رو اشتراک نخل پلاس کاستوم 25 درصد تخفیف زده.مثلا اشتراک پلاتینیوم 1 ساله 3 بازی که میشه 8/800 رو میتونید خودتون کاستوم بسازید که میشه 6/600

پ.ن:باز تاکید کنم من فقط معرفی میکنم فردا طوری شد یقه منو نگیرید :D
از پشتیبانیش راضی هستین ؟! زرت و زورت قانون عوض نمیکنه ؟!
اگه دوستان یادشون باشه سایت گیم شیرینگ جز اولین سایت هایی بود که بازی ظرفیتی می‌فروخت ( اوایل نسل هشت از پرشین تولز شروع کرد)، هم پشتیبانی خوبی داشت هم قوانین درست درمون میشد راحت بازی خرید و فروخت ، بعد که دیگه کارش گرفت همه جور گربه رقصونی کرد تا اعتراضم میکردی با عصبانیت و ناراحتی جواب میداد

گیم سیتی هم اکانت داره هم گیفت میفروشه. جفتشو داره معتبرم هست

• Love
Reactions: AM!R
از پشتیبانیش راضی هستین ؟! زرت و زورت قانون عوض نمیکنه ؟!
اگه دوستان یادشون باشه سایت گیم شیرینگ جز اولین سایت هایی بود که بازی ظرفیتی می‌فروخت ( اوایل نسل هشت از پرشین تولز شروع کرد)، هم پشتیبانی خوبی داشت هم قوانین درست درمون میشد راحت بازی خرید و فروخت ، بعد که دیگه کارش گرفت همه جور گربه رقصونی کرد تا اعتراضم میکردی با عصبانیت و ناراحتی جواب میداد
تو این 2 ماه که اشتراک خریدم مشکلی نبوده و خوب و محترمانه بوده.

• Like
Reactions: AxeL90
نه منم فله ای ترجیح میدم یارو اکانت هکی بریزه
فقط میخوام بدونم مغازه مطمئن کسی سراغ داره بهم آدرس بده ببرم پیش اش کنسول این یارو رو ضمانت درست داشته باشه
الان میتونم به مغازه PSPro ـی اون جا اعتماد کنم؟

ببين pspro كلا مغازه پدر مادر داريه؛اكانت هكى هم فقط در صورتى كه كرديت كارت هم هك شده باشه كنسول رو بن ميكنه و در غير اين صورت اتفاقى نميفته.

نخل رو اشتراک نخل پلاس کاستوم 25 درصد تخفیف زده.مثلا اشتراک پلاتینیوم 1 ساله 3 بازی که میشه 8/800 رو میتونید خودتون کاستوم بسازید که میشه 6/600

پ.ن:باز تاکید کنم من فقط معرفی میکنم فردا طوری شد یقه منو نگیرید :D
همون اشتراک الیت حساب می شه؟ یعنی هر بازی بخوایم بهمون می ده یا لیست داره این کاستوم؟

همون اشتراک الیت حساب می شه؟ یعنی هر بازی بخوایم بهمون می ده یا لیست داره این کاستوم؟

نه الیت نمیشه ساخت.در حد پلاتنیوم فکر کنم میشه چون گزینه ظرفیت 2 یا 3 بودن ندیدم داشته باشه

عملا میشه اختصاصی طور گلد و پلات
ظرفیت دو و سه
فعلا بهترین همون‌ الیت و اولتیمیت هست

• Like
Reactions: Sepi_60 and jdepp

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or