بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

به کانالهای تلگرامی اعتماد ندارم دیگه
کوروش کارش حرف نداره. خودم نزدیک ۱۵ ۲۰ تومن ازش اکانت دارم و همین مقدارم ازش گیفت کارت خریدم.
کوروش از کنسولفا و سی دی کی شیر کیلومترها بهتر و قابل اعتمادتره. خیالت راحت باشه و سر فروش مجددم چون شاپش معتبره، تو گروها راحتتر میتونی بفروشی اکانتتو.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Seventy One
اینی که شما و دوستت می گه درسته و یه بحثه. یه بحث دیگه هم که من دارم اینه که حقیقتش من اونطور آنلاین پلیر بازی های شوتر و اینا نیستم و مثلا یدونه کانتر آنلاین رو PC بازی می کنم اگه بخوام. یعنی می تونم از این نظر آفلاین شم. ولی از بین بازی هایی که بهشون علاقه دارم مثلا نسل قبل با رد دد آنلاین و الدن رینگ آنلاین خودمو خفه کردم! :D بخاطر همین هیچ جوره نمی تونم از آنلاین چنین بازی هایی بگذرم. الانم که باز الدن رینگ نایت رین داره میاد و برای اینم به تجربه آنلاین نیاز دارم. فکر کنم بهترین کار این باشه که بازی های غیر آنلاین رو، یه مدت کنسول رو آف کنم و تموم کنم، بعد دوباره برگردم رو بازیهای آنلاین.
پیشنهاد خوبی بود چه بخوام چه نخوام احتمالا در آینده ای نه چندان دور به این وضعیت دچار می شم با توجه به افزایش قیمتها:D

بهترین کار اینه که ps5 داشته باشید در کنارش یدونه سریز اس​

• Like
Reactions: jdepp
دوستان من قصد دارم یه پلاس یکساله ظرفیت 2 و فورزا هورایزن 5 ظرفیت 2 بگیرم
قبلا اکانتهامو از سی دی استاپ میگرفتم اما فکر میکنم همه رو اشتراکی میفروشه و دیگه کلا برام کنسل شده

الان بین دو تا سایت گاماریو و Cd Kay Share موندم ولی اختلاف قیمتشون زیاده و بازم مشکوک هستن ....

از کجا بگیرم به نظرتون یا از این دو تا انتخاب کدومشون بهترن ؟؟​
پلاس کدام پلن نیاز دارین؟

دوستان توضیح میدید چجوری اکانت ظرفیت 2 رو به 2 نفر میفروشن؟ چون من با دوستم تست کردیم رو اکانتهای خودمون هرکی اکتیو میکنه اون یکی دی اکتیو میشه و نمیشه

دوستان توضیح میدید چجوری اکانت ظرفیت 2 رو به 2 نفر میفروشن؟ چون من با دوستم تست کردیم رو اکانتهای خودمون هرکی اکتیو میکنه اون یکی دی اکتیو میشه و نمیشه
اگانت ظرفیت سه میشه به چند نفر ولی ظرفیت دو نمیشه. اگه بفروشن هی یکی باید بره اکتیو کنه اون یکی دی اکتیو کنه. هی تکرار میشه

ظرفیت 3 اگه همزمان دو نفر انلاین بشن یکی نمیوفته بیرون؟
بله به محض آنلاین شدن نفر دوم، نفر اول از اکانت بیرون انداخته میشه،

دو نفر همزمان
با
دو تا ps5
نمیتونن با یه اکانت همزمان ساین این باشن
البته اگه یکی ps4 باشه و یکی ps5 میتونن همزمان ساین این باشن تو یه اکانت

متاسفانه این کار رو بعضی فروشگاه ها میکنن
و دقیقا مثل شما هر بار باید برین و تو اکانت بازی و اکتیو کنین و بیایین تو اکانت خودتون بازی کنین، ( اینو هر دو نفر باید همیشه اجام بدین، یعنی روزی اگه هر کدوم ۱۰ بار بخوایین بازی کنین باید هر کدوم ۱۰ بار این پروسه رو تکرار کنین) و این شدیداً برا ظرفیت سوم هم ایجاد مزاحمت میکنه،

آخرین ویرایش:
تو ایران اصولا جشنواره و تخفیف خیلی معنی نداره ولی بازم گفتنش ضرر نداره :D
نخل شنبه 10 صبح به مناسبت وبسایت جدیدش جشنواره گذاشته تا 50 درصد تخفیف.یهو شاید این نخل پلاس هم تخفیف خوبی بخوره.اگه خواستید بخرید یه چک کنید ضرر نداره

درمورد کنسولفا بهتون بگم که من سال 93 ازش اکانت میخریدم و اکانت ها چون با کردیت کارت هکی پرداخت میشد و به اسم قانونی میفروخت کنسول من بن شد. دیگه حالا نمیدونم تغییر رویه داده یا نه:دی
متاسفانه الان اکثرا دارن این کار رو میکنن😐 اعتماد کردن سخته دیگه

درمورد کنسولفا بهتون بگم که من سال 93 ازش اکانت میخریدم و اکانت ها چون با کردیت کارت هکی پرداخت میشد و به اسم قانونی میفروخت کنسول من بن شد. دیگه حالا نمیدونم تغییر رویه داده یا نه:دی
کنسول پر پر شد !؟
الان از همه این حضرات باید ترسید حتی خود نخل پلاس، سودی که توی هکی فروختن هست شاید راحت دو به یک باشه یعنی شاید برای صد دلار گیفت راحت پنجاه تا بدن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or