Mreza_Dex
کاربر سایت
به سایت ها هم نمیشه اعتماد کرد. اون یارو کنسولفا سایت داره ولی یه سرچ بزنید ببینید چه کاره هستند.به کانالهای تلگرامی اعتماد ندارم دیگه
به سایت ها هم نمیشه اعتماد کرد. اون یارو کنسولفا سایت داره ولی یه سرچ بزنید ببینید چه کاره هستند.به کانالهای تلگرامی اعتماد ندارم دیگه
کوروش کارش حرف نداره. خودم نزدیک ۱۵ ۲۰ تومن ازش اکانت دارم و همین مقدارم ازش گیفت کارت خریدم.به کانالهای تلگرامی اعتماد ندارم دیگه
ببین این کانال که فرستادی چیزی داخلش نیست .1 کا عضو داره ولی محتوایی توش نیساز این شاپ بگیر مطمینه
Game City Ps5&Ps4
ایدی ادمینشه. تو بیوش لینک کانال هستببین این کانال که فرستادی چیزی داخلش نیست .1 کا عضو داره ولی محتوایی توش نیس
اینی که شما و دوستت می گه درسته و یه بحثه. یه بحث دیگه هم که من دارم اینه که حقیقتش من اونطور آنلاین پلیر بازی های شوتر و اینا نیستم و مثلا یدونه کانتر آنلاین رو PC بازی می کنم اگه بخوام. یعنی می تونم از این نظر آفلاین شم. ولی از بین بازی هایی که بهشون علاقه دارم مثلا نسل قبل با رد دد آنلاین و الدن رینگ آنلاین خودمو خفه کردم!بخاطر همین هیچ جوره نمی تونم از آنلاین چنین بازی هایی بگذرم. الانم که باز الدن رینگ نایت رین داره میاد و برای اینم به تجربه آنلاین نیاز دارم. فکر کنم بهترین کار این باشه که بازی های غیر آنلاین رو، یه مدت کنسول رو آف کنم و تموم کنم، بعد دوباره برگردم رو بازیهای آنلاین.
پیشنهاد خوبی بود چه بخوام چه نخوام احتمالا در آینده ای نه چندان دور به این وضعیت دچار می شم با توجه به افزایش قیمتها![]()
پلاس کدام پلن نیاز دارین؟دوستان من قصد دارم یه پلاس یکساله ظرفیت 2 و فورزا هورایزن 5 ظرفیت 2 بگیرم
قبلا اکانتهامو از سی دی استاپ میگرفتم اما فکر میکنم همه رو اشتراکی میفروشه و دیگه کلا برام کنسل شده
الان بین دو تا سایت گاماریو و Cd Kay Share موندم ولی اختلاف قیمتشون زیاده و بازم مشکوک هستن ....
از کجا بگیرم به نظرتون یا از این دو تا انتخاب کدومشون بهترن ؟؟
اگانت ظرفیت سه میشه به چند نفر ولی ظرفیت دو نمیشه. اگه بفروشن هی یکی باید بره اکتیو کنه اون یکی دی اکتیو کنه. هی تکرار میشهدوستان توضیح میدید چجوری اکانت ظرفیت 2 رو به 2 نفر میفروشن؟ چون من با دوستم تست کردیم رو اکانتهای خودمون هرکی اکتیو میکنه اون یکی دی اکتیو میشه و نمیشه
ظرفیت 3 اگه همزمان دو نفر انلاین بشن یکی نمیوفته بیرون؟اگانت ظرفیت سه میشه به چند نفر ولی ظرفیت دو نمیشه. اگه بفروشن هی یکی باید بره اکتیو کنه اون یکی دی اکتیو کنه. هی تکرار میشه
آنلاین شدن مشکلی نداره.ظرفیت 3 اگه همزمان دو نفر انلاین بشن یکی نمیوفته بیرون؟
بله به محض آنلاین شدن نفر دوم، نفر اول از اکانت بیرون انداخته میشه،ظرفیت 3 اگه همزمان دو نفر انلاین بشن یکی نمیوفته بیرون؟
متاسفانه این کار رو بعضی فروشگاه ها میکنندوستان توضیح میدید چجوری اکانت ظرفیت 2 رو به 2 نفر میفروشن؟ چون من با دوستم تست کردیم رو اکانتهای خودمون هرکی اکتیو میکنه اون یکی دی اکتیو میشه و نمیشه
متاسفانه الان اکثرا دارن این کار رو میکنندرمورد کنسولفا بهتون بگم که من سال 93 ازش اکانت میخریدم و اکانت ها چون با کردیت کارت هکی پرداخت میشد و به اسم قانونی میفروخت کنسول من بن شد. دیگه حالا نمیدونم تغییر رویه داده یا نه![]()
کنسول پر پر شد !؟درمورد کنسولفا بهتون بگم که من سال 93 ازش اکانت میخریدم و اکانت ها چون با کردیت کارت هکی پرداخت میشد و به اسم قانونی میفروخت کنسول من بن شد. دیگه حالا نمیدونم تغییر رویه داده یا نه![]()