Mehdi Bayern
کاربر سایت
دوستان جایی میشناسید ظرفیت 2 اف سی 24 بفروشه؟ همه این کانالهایی که معرفی کردید رو پیام دادم هیچکدوم نمیفروشن چون ظرفیت 3 و1 رو دستشون باد کرده
ظرفیت 2 خیلی کم گیر میاد کلا. باید حتما اشنایی چیزی داشته باشی.دوستان جایی میشناسید ظرفیت 2 اف سی 24 بفروشه؟ همه این کانالهایی که معرفی کردید رو پیام دادم هیچکدوم نمیفروشن چون ظرفیت 3 و1 رو دستشون باد کرده
یدونه اکانت لست 2 هم اونموقع که بازی ریلیز شده بود من ازشون خریدم و تا یک سال هم تو کنسولم بود بعد بن شد...منم پیام ندادم ادعای خسارت کنم..چون قبلا قوانین و مقرراتشون رو خونده بودم که نوشته بودن هر تغییری از طرف سونی که باعث ایجاد اختلال تو اکانت بشه از دسترس ما خارج هست...رو همین حساب وقتی اینجور اکانتها خریداری میشه باید تبعاتشم پذیرفت.منم درمورد تجربیات بدم از خرید از دوتا فروشگاه بنویسم.
اولیش که از همه معروفتره گیمپلیایرانه. فروشگاه بدی نیست ولی خرید اکانت ازش واقعا جهنم بوده برای من. تقریبا هر اکانتی ازشون خریدم به یه مشکل خورده که باعث شد دیگه ازشون خرید نکنم.
وقتی میگم اکانتاشون امنیت ندارن، به طور جدی اینو میگم. طرف اینقدر وسیعه که روی اکانتاش یا لااقل تمام اکانتایی که من ازش خریدم ورود دو مرحلهای رو روشن نمیکنه، در نتیجه هرکسی که یوزر و پسوورد اکانت رو داشته باشه میتونه هروقت که خواست وارد اکانت شه که طبیعتا مشکلات متعددی رو به وجود میاره.
اولین اکانتی که من ازشون خریدم ظرفیت 2 مایلز مورالس بود که به طور مرتب پرایمریش برام دیاکتیو میشد و دم به دقیقه باید بهشون پیام میدادم. سری آخر حتی خودشم نتونست اکانت رو پس بگیره و برام یه اکانت جدید فرستاد (که معلوم نیست اون مال کدوم بنده خدایی بوده، چون توی سایتش موجود نداشت). اون اکانت هم دوباره بعد از چند روز دیاکیتو شد و دوباره بهشون پیام دادم ولی این سری پیامم رو سین زدن و اصلا جوابمو ندادن! بعد از چند روز شاکی بهشون پیام دادن و جوابشون این بود که ما همون موقع که پیامو دیدیم درستش کردیم، و من دوباره چک کردم و درست نشده بود اصلا!
یه بار هم ظرفیت 2 سیفو رو ازشون خریدم و جالب اینه که وقتی اکانت برای من ارسال شد اصلا نمیشد پرایمریش رو اکتیو کرد بعد از کلی دعوا و پررویی تمام و حتی توهین، پولم رو برگشت زدن.
سایت بعدی هم دیجیتال فکتوریه. من به این سایت اعتماد داشتم و کلی اکانت ازشون خریده بودم ولی خیلی وقت پیش یهو تمام اکانتاشون بن شدن که معلوم نبود دلیلش چیه. چیزی که گفتن این بود که سونی اکانتایی که توشون + داره رو بن کرده، ولی دروغ بود چون من اکانتای دیگه هم داشتم که + داشتن. خسارت سنگینی که وارد شد رو هم جبران نکردن.
مدارک و پیامای همه اینا موجوده اگر کسی نیاز دونست.
در جریان باشین این نوع شارژ ها رو فقط میتونین برای خرید بازی مصرف کنین و به هیچ وجه نمی تونین باهاش اشتراک پلاس و یا EA Play بخریندوستان یه سایت دیدم مستر کارت ترکیه صادر میکنه .
تنها جایی که قیمت فضایی نداده.
نمیدونم مطمعن هست یا نه و خریدی نداشتم
شارژ اکانت پلی استیشن ترکیه |خرید ارزان و تحویل سریع | ایزی گت
اگر کسی اطلاعی داره لطفا بگه
کلا خیلی داستان داره خرید اشتراک ها..به همین راحتی نیست پول بیاد تو ولتت بعد هرچی بخوای بتونی از استور ترکیه بخری.چرا ؟
چه فرقی داره؟
الان من بازی ظرفیت 2 ریجن ترکیه بگیرم . میتونم واسه دانلود دیتا و بازی روی اکانت خودم که واسه آمریکاس سوئیچ کنم ؟
سلامدوستان تا چند تا اکانت ظرفیتی میشه وارد کنسول کرد ؟ محدودیت وارد کردن اکانت هست یا نه ؟