eandm
کاربر سایت
این the PlayBox جواب پیاما رو واقعا نمیده ، ولی روز اول موقع خرید سریع جواب داد و پول براش ریختم اکانت رو داد ولی بعدش بازی بار ها قفل شد و ازش خواستم بازی رو برای فروش بذارم توی کانال و تا الان که دو هفته میگذره بالای ده بار پیام دادم اصلا جواب نداده ، هر چقدر سرش شلوغ باشه بازم میتونه جواب بده مثل روز اول که تا پیام دادم برای خرید فوری جواب داد .میگم که تک نفره با کلی مشتری همرو وقت نمیکنه همزمان جواب بده.من که خودمم مشتری قدیمیشم همینه دیر جواب میده بازم ازش زیاد میخرم و کرایه میکنم.معمولا با یبار پیام نمیبینه چند دفه یه علامت سوالی بزارین پاک کنین دوباره بزارین که ببینه.
پسر خیلی شوخی هم هست خیلی مواقع تو گپ گروهش میگیم میخندیم نمیدونم چی بش گفتین که میگین لحنش خوب نیست
این کانالو خودم معرفی کردم تو بازیسنتر دکتر گیم (دکتر کمکی گرفته یکمی زودتر جواب میده بنسبت قبل)و پلی باکس (هم که تکی )
قبلا هم گفتم هر دو دانشجو ان هم تکنفره هستن تمامی کارا انجام میدن. همیشه نمیتونن زود جواب بدن.(تو گپشون هم تگش کنین که اونجا هم پیامتونو ببینه)
اگرم که سرکارین برای خرید فک کنم اذیت بشین و گزینه خوبی نباشه براتون چون باید هماهنگ باشین... معمولا هم عصر تا صبح فعاله.
احتمالا ظرفیت ۳ داره خراب کاری میکنه که به ادمینش بگید تو گپ هم گفتم تگش کنین اگه سین نمیکنه
اینم چندفه ازش گرفتم.( قبلا گفتم ازش نخرید) پشتیبانیش فاجعه که هست هیچی کلا اکانتاشم خیلی خراب میشن و رمز دو مرحله ای نمیزاره رو اکانتا که همین هم امنیت اکانتو میاره پایین احتمالا نفر دوم یا سوم ايميل عوض کرده!
اینکه شما اینقدر ازش دفاع میکنی عجیبه و اینم بگم بازی ظرفیت ۲ بوده نه ۳