بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

میگم که تک نفره با کلی مشتری همرو وقت نمیکنه همزمان جواب بده.من که خودمم مشتری قدیمیشم همینه دیر جواب میده بازم ازش زیاد میخرم و کرایه میکنم.معمولا با یبار پیام نمیبینه چند دفه یه علامت سوالی بزارین پاک کنین دوباره بزارین که ببینه.
پسر خیلی شوخی هم هست خیلی مواقع تو گپ گروهش میگیم میخندیم نمیدونم چی بش گفتین که میگین لحنش خوب نیست :-?

این کانالو خودم معرفی کردم تو بازیسنتر دکتر گیم (دکتر کمکی گرفته یکمی زودتر جواب میده بنسبت قبل)و پلی باکس (هم که تکی )
قبلا هم گفتم هر دو دانشجو ان هم تکنفره هستن تمامی کارا انجام میدن. همیشه نمیتونن زود جواب بدن.(تو گپشون هم تگش کنین که اونجا هم پیامتونو ببینه)

اگرم که سرکارین برای خرید فک کنم اذیت بشین و گزینه خوبی نباشه براتون چون باید هماهنگ باشین... معمولا هم عصر تا صبح فعاله.

احتمالا ظرفیت ۳ داره خراب کاری میکنه که به ادمینش بگید تو گپ هم گفتم تگش کنین اگه سین نمیکنه

اینم چندفه ازش گرفتم.( قبلا گفتم ازش نخرید) پشتیبانیش فاجعه که هست هیچی کلا اکانتاشم خیلی خراب میشن و رمز دو مرحله ای نمیزاره رو اکانتا که همین هم امنیت اکانتو میاره پایین احتمالا نفر دوم یا سوم ايميل عوض کرده!
این the PlayBox جواب پیاما رو واقعا نمیده ، ولی روز اول موقع خرید سریع جواب داد و پول براش ریختم اکانت رو داد ولی بعدش بازی بار ها قفل شد و ازش خواستم بازی رو برای فروش بذارم توی کانال و تا الان که دو هفته میگذره بالای ده بار پیام دادم اصلا جواب نداده ، هر چقدر سرش شلوغ باشه بازم میتونه جواب بده مثل روز اول که تا پیام دادم برای خرید فوری جواب داد .

اینکه شما اینقدر ازش دفاع میکنی عجیبه و اینم بگم بازی ظرفیت ۲ بوده نه ۳

این the PlayBox جواب پیاما رو واقعا نمیده ، ولی روز اول موقع خرید سریع جواب داد و پول براش ریختم اکانت رو داد ولی بعدش بازی بار ها قفل شد و ازش خواستم بازی رو برای فروش بذارم توی کانال و تا الان که دو هفته میگذره بالای ده بار پیام دادم اصلا جواب نداده ، هر چقدر سرش شلوغ باشه بازم میتونه جواب بده مثل روز اول که تا پیام دادم برای خرید فوری جواب داد .

تو گپ تگش کن

• Like
Reactions: eandm
playstation_Legal تلگرام
از این خرید نکنید
همیشه تلفنش خاموشه
روز اول اکانت خریدم همون اکانت رو به دوستم هم فروخته بود
فردا یه اکانت دیگه داد زدم اکتیو کردم فرداش یه کنسول دیگه اکتیو شده بود
جواب تلگرام نمیده
دیروز هم برگشته میگه گارانتیت باطله ایمیل رو عوض کردی! من اصلا ظرفیت اکتیو خریده بودم چرابایدایمیل رو عوض کنم! بنظرم باید یه بخشی راه بیوفته با این قیمتا فقط کلاهبردار هارو معرفی کرد
از این کانال به هیچ عنوان خرید نکنید ! اکانت ک تحویل میده ،دیگه می‌ره و تمام خبری از پشتیبانی اینا نیست
یک اکانت ازش خریدم برای هفت پشتم بس بود ،به چندین نفر فروخته بود .
یکی اینجا این کانال رو معرفی کرد گفت اطمینانیه و کارش خوبه !!!
به هیچ عنوان خرید ازش نکنید
...
@ERad_Store (همون@realcrazyoffers هست ،کانال دیگش) این کارش خوبه چه پلی چه ایکس باکس انجام میده ،ارضیم ازش
@PlusPlusStore اینم کارش درسته

منم درمورد تجربیات بدم از خرید از دوتا فروشگاه بنویسم.
اولیش که از همه معروف‌تره گیم‌پلی‌ایرانه. فروشگاه بدی نیست ولی خرید اکانت ازش واقعا جهنم بوده برای من. تقریبا هر اکانتی ازشون خریدم به یه مشکل خورده که باعث شد دیگه ازشون خرید نکنم.
وقتی میگم اکانتاشون امنیت ندارن، به طور جدی اینو میگم. طرف اینقدر وسیعه که روی اکانتاش یا لااقل تمام اکانتایی که من ازش خریدم ورود دو مرحله‌ای رو روشن نمیکنه، در نتیجه هرکسی که یوزر و پسوورد اکانت رو داشته باشه میتونه هروقت که خواست وارد اکانت شه که طبیعتا مشکلات متعددی رو به وجود میاره.
اولین اکانتی که من ازشون خریدم ظرفیت 2 مایلز مورالس بود که به طور مرتب پرایمریش برام دی‌اکتیو میشد و دم به دقیقه باید بهشون پیام میدادم. سری آخر حتی خودشم نتونست اکانت رو پس بگیره و برام یه اکانت جدید فرستاد (که معلوم نیست اون مال کدوم بنده خدایی بوده، چون توی سایتش موجود نداشت). اون اکانت هم دوباره بعد از چند روز دی‌اکیتو شد و دوباره بهشون پیام دادم ولی این سری پیامم رو سین زدن و اصلا جوابمو ندادن! بعد از چند روز شاکی بهشون پیام دادن و جوابشون این بود که ما همون موقع که پیامو دیدیم درستش کردیم، و من دوباره چک کردم و درست نشده بود اصلا!
یه بار هم ظرفیت 2 سیفو رو ازشون خریدم و جالب اینه که وقتی اکانت برای من ارسال شد اصلا نمیشد پرایمریش رو اکتیو کرد :دی بعد از کلی دعوا و پررویی تمام و حتی توهین، پولم رو برگشت زدن.
سایت بعدی هم دیجیتال فکتوریه. من به این سایت اعتماد داشتم و کلی اکانت ازشون خریده بودم ولی خیلی وقت پیش یهو تمام اکانتاشون بن شدن که معلوم نبود دلیلش چیه. چیزی که گفتن این بود که سونی اکانتایی که توشون + داره رو بن کرده، ولی دروغ بود چون من اکانتای دیگه هم داشتم که + داشتن. خسارت سنگینی که وارد شد رو هم جبران نکردن.
مدارک و پیامای همه اینا موجوده اگر کسی نیاز دونست.

منم درمورد تجربیات بدم از خرید از دوتا فروشگاه بنویسم.
اولیش که از همه معروف‌تره گیم‌پلی‌ایرانه. فروشگاه بدی نیست ولی خرید اکانت ازش واقعا جهنم بوده برای من. تقریبا هر اکانتی ازشون خریدم به یه مشکل خورده که باعث شد دیگه ازشون خرید نکنم.
وقتی میگم اکانتاشون امنیت ندارن، به طور جدی اینو میگم. طرف اینقدر وسیعه که روی اکانتاش یا لااقل تمام اکانتایی که من ازش خریدم ورود دو مرحله‌ای رو روشن نمیکنه، در نتیجه هرکسی که یوزر و پسوورد اکانت رو داشته باشه میتونه هروقت که خواست وارد اکانت شه که طبیعتا مشکلات متعددی رو به وجود میاره.
اولین اکانتی که من ازشون خریدم ظرفیت 2 مایلز مورالس بود که به طور مرتب پرایمریش برام دی‌اکتیو میشد و دم به دقیقه باید بهشون پیام میدادم. سری آخر حتی خودشم نتونست اکانت رو پس بگیره و برام یه اکانت جدید فرستاد (که معلوم نیست اون مال کدوم بنده خدایی بوده، چون توی سایتش موجود نداشت). اون اکانت هم دوباره بعد از چند روز دی‌اکیتو شد و دوباره بهشون پیام دادم ولی این سری پیامم رو سین زدن و اصلا جوابمو ندادن! بعد از چند روز شاکی بهشون پیام دادن و جوابشون این بود که ما همون موقع که پیامو دیدیم درستش کردیم، و من دوباره چک کردم و درست نشده بود اصلا!
یه بار هم ظرفیت 2 سیفو رو ازشون خریدم و جالب اینه که وقتی اکانت برای من ارسال شد اصلا نمیشد پرایمریش رو اکتیو کرد :D بعد از کلی دعوا و پررویی تمام و حتی توهین، پولم رو برگشت زدن.
سایت بعدی هم دیجیتال فکتوریه. من به این سایت اعتماد داشتم و کلی اکانت ازشون خریده بودم ولی خیلی وقت پیش یهو تمام اکانتاشون بن شدن که معلوم نبود دلیلش چیه. چیزی که گفتن این بود که سونی اکانتایی که توشون + داره رو بن کرده، ولی دروغ بود چون من اکانتای دیگه هم داشتم که + داشتن. خسارت سنگینی که وارد شد رو هم جبران نکردن.
مدارک و پیامای همه اینا موجوده اگر کسی نیاز دونست.
تقریبا همه این مشکل رو با دیجیتال فکتوری داشتن و اون موقع برای همه این اتفاق افتاد و خود ادمین هم تا چند ماه بعدش نتونست کار کنه ولی غیر از این مورد من تا الان هر چی اکانت خریدم اون اکانت رو برام فروخته و پولش رو برگردونده

تقریبا همه این مشکل رو با دیجیتال فکتوری داشتن و اون موقع برای همه این اتفاق افتاد و خود ادمین هم تا چند ماه بعدش نتونست کار کنه ولی غیر از این مورد من تا الان هر چی اکانت خریدم اون اکانت رو برام فروخته و پولش رو برگردونده
به شخصه از تجربم میگم حداقل دزد نیست و صادق هستش، این موردی هم که پیش اومد دیگه از دستش خارج بوده خصوصا وقتی همه ما تو ایرانیم کاریش نمیشه کرد،،، ولی بنظرم داستان اکانت های ظرفیتی بیشتر داره به یه ریسک تبدیل میشه
شما از کجا میدونی دو نفر دیگه که ظرفیت های دیگرو میخرن یه بلایی سر اکانت نیارن که پای کنسول شما هم گیر بیوفته!

• Like
Reactions: eandm

من به این دوستمون چند بار گفتم و نمیپزیره
حتی تو خود کانال تلگرام پارسال زیر یکی از پست ها به سیستم کاریشون اعتراض کردم و ایشون اونجا بودن و طرفداری نا به جا کردن عکس پروفایل تلگرامشون‌هم همین هست رو این حساب میگم
امیدوارم بدون تعصب جانب داری کنن

با سلام به همگی. یه سوال داشتم کسی از این سایت afragift.com گیفت کارت خریداری کرده یا نه من یه 10 دلاری خرید کردم تو قسمت سفارشات که میرم میزنه در حال انجام هنوز کد بهم نداده ولی موضوع عجیب اینه که همه جا 10 دلاری حدودا 520تومان هستش ولی من 10 دلاری رو از این سایت 320تومان خرید کردم اصلا نمیدونم بهم تحویل میده یا نه اگرم بده ایا کد رو بزنم رو کنسول یه موقع بن نشه کنسول اگر کد قانونی نباشه فکرم رو درگیر کرده اگر کسی اطلاعی از سایت داره لطفا بگه. این ارزونی برای چیه 200 تومن کمتر از بقیه جاها داره میده 10 دلاری رو

با سلام به همگی. یه سوال داشتم کسی از این سایت afragift.com گیفت کارت خریداری کرده یا نه من یه 10 دلاری خرید کردم تو قسمت سفارشات که میرم میزنه در حال انجام هنوز کد بهم نداده ولی موضوع عجیب اینه که همه جا 10 دلاری حدودا 520تومان هستش ولی من 10 دلاری رو از این سایت 320تومان خرید کردم اصلا نمیدونم بهم تحویل میده یا نه اگرم بده ایا کد رو بزنم رو کنسول یه موقع بن نشه کنسول اگر کد قانونی نباشه فکرم رو درگیر کرده اگر کسی اطلاعی از سایت داره لطفا بگه. این ارزونی برای چیه 200 تومن کمتر از بقیه جاها داره میده 10 دلاری رو
اگر گیفت کارت و هم احیانا داد قطعا مشکل داره حداقلش پولشویی قمار و ... هست که بعضیا تو این حوزه فعالن خیلی کثافت کاریا میکنن از اکانتهای دیگه میدزدن منتقل میکنن به اکانت خودشون و باهاش گیفت میخرن و ...وگرنه با دلار ۵۲ تومن کی میاد ۳۷ حساب کنه مگه بلانسبت مغز خر خورده از این ارزونیا نخرید دوستان بعدا داستان میشه واستون

• Like
Reactions: ps3_360_wii
دوستان کسی از کانال گیم سیتی خرید داشته؟
قیمت اکانت هاش به طرز قابل ملاحظه ای از بقیه کانال ها پایین تره به خاطر همین آدم شک میکنه
مثلا ظ 2 Ghost of tsushima برای ps4 همه جا بالای ۴۵۰ تومنه یا حتی ۶۰۰ هم دیدم،ولی این میده ۲۰۰؟
دزدی نباشه یه وقت؟

قیمت اکانت هاش به طرز قابل ملاحظه ای از بقیه کانال ها پایین تره به خاطر همین آدم شک میکنه
مثلا ظ 2 Ghost of tsushima برای ps4 همه جا بالای ۴۵۰ تومنه یا حتی ۶۰۰ هم دیدم،ولی این میده ۲۰۰؟
دزدی نباشه یه وقت؟
همون که لوگو آبی داره دیگه؟ چندبار خرید کردم مشکلی نداشته تا حالا. دزدی که نیست قطعا فروشندشم آدم خوبیه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Inanc

این اکانت بازی فروخت و پولش برام واریز کرد ولی خیلی دیر جواب میده دیگهه ازش چیزی نمیخرم

• Like
Reactions: aidin0000
دزدی نباشه یه وقت؟
من سه تا اکانت ازش گرفتم یکی اشتراکی، دوتا غیر اشتراکی. تا الان هیچ مشکلی نداشتن و خیلی هم سریع جواب میده ولی حتما قبلش بپرس اکانت اشتراکیه یا نه.

• Like
Reactions: Inanc

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or