satellitedvb
کاربر سایت
دوستان هکی یا ظرفیت 1 چند میاد انتخابی ؟
مدت زمات تحولیش 3 روز یا کمترم میشه ؟
راهی بشه هزنیه کمتر کرد ؟
این ظرفیت 2 های cdstop ظرفیت 2 واقعیه یا ممکنه قفل بشه؟
من داشتم قفل میشدن. بعضیها هم نه. قاطیه کلا.
بسته به بازی های اون اکانت قیمت ها متفاوته. همه هم انتخابی ندارندوستان هکی یا ظرفیت 1 چند میاد انتخابی ؟
میشه خودم نت بخرم و بازی مورد نظرمو دانلود کنم و بعد رو ps5 نصب کنم , بعد اکنت رو بخرم بزنم روش ؟ یا همون مغازه بهتره ؟ صرفه اقتصادی دارد ؟بسته به بازی های اون اکانت قیمت ها متفاوته. همه هم انتخابی ندارن
من خودم از تلگرام میگیرم همون موقع اکانت رو میده بهم
کلا کمترین هزینه رو بازی های ظرفیت 1 دارن که باید افلاین بازی کنی کلا دیگه
تا قبل از اینکه اکانت رو بخری که نمیتونی بازی رو نصب کنیمیشه خودم نت بخرم و بازی مورد نظرمو دانلود کنم و بعد رو ps5 نصب کنم , بعد اکنت رو بخرم بزنم روش ؟ یا همون مغازه بهتره ؟ صرفه اقتصادی دارد ؟
گرفتم چی شد !تا قبل از اینکه اکانت رو بخری که نمیتونی بازی رو نصب کنی
ولی میتونی از قبل دیتا رو دانلود کنی داشته باشی همون موقع که اکانت رو میخری و اماده دانلود هستش، بعد با PSX دیتای دانلودی رو بریزی رو کنسول
منتها نکته ای که هست اینه که باید ریجن دیتایی که دانلود میکنی با ریجن اکانتی که میخری یکی باشه
ظرفیت یک هم اگه میگیری باید افلاین دیتا رو انتقال بدی
گرفتم چی شد !
باید دیتا رو با توجه به ریجن کنسول دانلود کنم مثلا مال بنده 2016 هستش و باید ریجن 2 فلان کشور دانلود کنم و بعدش بوسیله کامپیوتر از طریق کابل و نرم فزار PSX دیتا رو بریزم تو ps5 , بعدش اکنت رو وارد کنم و بعدش نصب کنم ؟ دیتا ریجن مشترک چطوریه ؟
چه کابلی برای انتقال فایل از پی سی به ps5 میخاد ؟ برای نصب و وارد کردن اکنت ظ1 , باید نت وصل باشد ؟
به صرفه هس یا بدم مغازه دیتا بریزه و اکنت بزنه ؟اشتباه گرفتی.
تو تاپیک psx کامل توضیح دادن.
دیتا بازی براساس ریجن اکانتی هست که میخری . دیتا ریجن مشترک هم کم کم دارن زیاد میشن یعنی دیتا هر ریجنی بگیری به اکانت بازیت میخوره.
کابل هم cat 6 و نت هم وصل باشه بهتره که قبل آفلاین شدن تست کنی وارد بازی بشه
رفقا جایی معتبر میشناسید که دنگو فنگ نداشته باشه و اذیت نکنه؟
ظ ۲ بگیریم و قفل بشه و گردن نگیره داستانه
داداش سونی اصلا نمیدونه ظرفیت یک و دو سه یعنی چی.دوستان راسته سونی گیر داده به اکنتای ظ1 ؟ حقیقته ؟
به چند نفر کفتم میگن :
فعلا سونی اکنت ظ1 نمیده و گیر داده از این حرفا
اون یکیم میکه باید کنسولت 3 یا 4 روز بیشمون باشد
فعلا ظ1 بد گیر میاد ...
راستیتش فروشنده بهم کفته یعنی مغازه دار ...بد گیر میاد ظرفیت 1داداش سونی اصلا نمیدونه ظرفیت یک و دو سه یعنی چی.